REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gimėte mėnesio pradžioje? O gal pabaigoje? Ar kada susimąstėte, kad jūsų gimimo diena turi įtakos jūsų charakteriui ir būdo bruožams? Numerologai įsitikinę, kad būtent tai yra tiesa. Pabandykite tuo įsitikinti patys. 

Gimėte mėnesio pradžioje? O gal pabaigoje? Ar kada susimąstėte, kad jūsų gimimo diena turi įtakos jūsų charakteriui ir būdo bruožams? Numerologai įsitikinę, kad būtent tai yra tiesa. Pabandykite tuo įsitikinti patys. 

REKLAMA

1. Pirmąją mėnesio dieną gimę žmonės išsiskiria naujovių troškimu. Jie žavisi nematytais objektais, mėgaujasi nauja veikla ir atradimais. Tai ambicingi tikslų siekėjai, nuolat svajojantys apie pergalę. 

2. Svajototai. Taip galima apibūdinti žmones, gimusius šią mėnesio dieną. Gana dažnai jie prasilenkia su realybe, nes gyvena svajonių ir iliuzijų pasaulyje. Tai jiems pakiša koją tada, kai turi reikalų su itin žemiškai nusiteikusiais asmenimis. 

3. Trečiąją mėnesio dieną gimę žmonės yra kelionių entuziastai. Jiems patinka pažinti nematytas vietoves, aplankyti egzotines tolimąsias šalis. 

REKLAMA
REKLAMA

4. Kompanijos ir vakarėlių sielos. Šis žodžių junginys tinkamiausias, norint apibūdinti ketvirtąją mėnesio dieną gimusius žmones. Jiems patinka, kai juos supa daugybė žmonių, jie mėgaujasi, būdami dėmesio centre. 

REKLAMA

5. Šeimos žmonės. Jie džiaugiasi laiku su artimaisiais, juos džiugina galimybė aplankyti vyresnius gimines arba artimuosius. Jie labai nemėgsta būti vieni. 

6. Sėkmė užkoduota šiems žmonėms. Jiems šypsosi fortūna ir jie dėl to gali pasiekti pačių didžiausių užsibrėžtų tikslų. Niekada nepamirškite to!

7. Darboholikai gimsta septintąją mėnesio dieną. Jiems nėra nieko svarbiau už darbą ir karjerą. Darbe jie gali būti iki išnaktų, o bendrauti su kolegomis jiems daug maloniau nei ieškotis naujų draugų. 

8. Karjeros šie žmonės siekia kaip tik įmanydami. Jie dažniausiai baigia aukštąjį mokslą, vėliau jo siekia ir užsienio šalyse. Didelės pajamos ir prabanga yra tai, kas jiems labiausiai patinka. 

REKLAMA
REKLAMA

9. Devintąją mėnesio dieną gimusių žmonių svajonė yra gyventi prabangiai. Jiems patinka šlovė ir pripažinimas. Tuo jie mėgaujasi ir tai, panašu, jiems niekada neatsibos!

10. Linksmybės, šėlionės. Kaip tik tai jiems labiausiai patinka. Bet kodėl gi ne? Jei tai yra gyvenimo variklis, džiaugitės į valias!

11. Šeimos žmonės gimsta 11-ąją mėnesio dieną. Jie nemėgsta būti vieni, jie net bijo vienatvės ir to jausmo, kai dideliuose namuose nieko nėra. Jiems patinka nesiliaujantis vaikų klegesys, juokas, džiaugsmas ir šypsenos. 

12. Šią mėnesio dieną dažniausiai gimsta tie, kuriems patinka gyventi atsiskyrėlišką gyvenimo būdą. Jiems nereikia draugų, kad galėtų gerai jaustis. Jiems pakanka geros muzikos arba gero kino, kad galėtų mėgautis gyvenimu. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

13. Santykis su tėvais 13-ąją dieną gimusiems žmonėms yra svarbiausias. Nei antroji pusė, nei draugai jiems nėra tokie svarbūs, kaip santykis su gimdytojais. Kodėl? Tai užkoduota saugumo paieškose. Šie žmonės įsitikinę, kad būtent tėvai gali suteikti jiems trokštamą saugumą. 

14. Meilės žmonės. Romantika, pasimatymai yra jų gyvenimo varikliukas. Jie mėgaujasi pažintimis, susitikimais, maloniu laisvalaikiu su mylimu žmogumi ir yra įsitikinę, kad gyvenimo pamatas ir yra abipusė meilė. 

15. Šią mėnesio dieną gimę žmonės gali būti linkę į kraštutinumus. Jie pasaulyje dažniausiai mato tik juodą arba baltą spalvas, o kitų atspalvių jie tiesiog nepastebi.

REKLAMA

16. Menininkai iki širdies gelmių. Tapyba, sena muzika, neatsibostantys filmai. Būtent tai jiems padeda pailsėti ir atsigauti po įtemptos dienos. 

17. Gyvenimas su vėjeliu. Kelionės ir draugai suteikia šiems žmonėms didžiausią pasitkėjimą savimi. Būtent tada, kai būna malonioje aplinkoje su mylimais žmonėmis, jie gali džiaugtis gyvenimo teikiamais malonumais.

18. Šią mėnesio dieną gimę žmonės linkę mąstyti itin racionaliai. Jie viską daro apsvarstytai ir labai logiškai, jų gyvenime beveik nepasitaiko atsitiktinių klaidų. 

19. Šią dieną gimę žmonės rūpinasi savo sveikata labiau nei kiti. Pajutę net menkiausią skausmą jie skuba pas medikus, kreipiasi į juos net tada, kai, atrodo, nėra didelės būtinybės. 

REKLAMA

20. Šie žmonės susikoncentravę į savo vaikus. Gana dažnai jie susilaukia trijų ir daugiau atžalų. Tai neretai tampa jų gyvenimo varikliu. 

21. Dėmesys detalėms. Būtent tai labai tinka, siekiant apibūdinti 21-ąją mėnesio dieną gimusius žmones. Jie į visumą žvelgia per detales, kreipia išskirtinį dėmesį į tai.

22. Jie niekada nemeta kelio dėl takelio, todėl jų gyvenimo kelias labai tikslingas ir tiesus. Dažniausiai jie pasiekia savo tikslus daug greičiau nei kiti. 

23. Gebėjimas išlikti diplomatiškais ir tolerantiškais veda juos į priekį. Jie nepasiduoda pagundoms, visada mąsto labai tiksliai. Tai ir yra jų sėkmės paslaptis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

24. Lyderystė juos lydi visą gyvenimą. Gebėjimas dominuoti ir tinkamai elgtis įvairiose situacijose jiems padeda pasiekti net ir to, apie ką kiti negalėtų pasvajoti. 

25. Šią dieną gimę žmonės laimi visose srityse. Tai gali būti susiję ir su meile, ir su pareigomis darbe. Jie sugeba be didelių pastangų pasiekti tai, ko jokiu būdu nepasiekia kiti. 

26. Ramybę ir tylą mėgstantys žmonės. Jų vakarai - apsupti žvakių šviesos, mėgstamų knygų, artimo žmogaus. Jiems to pakanka, kad justų vidinę pilnatvę. 

27. Tikri psichologai. Šie žmonės tiesiog traukia aplinkinius, nes sugeba klausytis ir išklausyti. 

28. Tai tikri aštrialiežuviai. Savo replikomis jie galėtų užgauti net kurį, tačiau niekada to nedaro, nes žino, kad nevalia gadinti santykių su žmonėmis, kurie iš tiesų rūpi. 

REKLAMA

29. Tai įdomūs, unikalūs ir tikrai išskirtiniai žmonės. Iš kitų jie išsiskiria savo stiliumi, apranga, elgesiu. Minioje jie garsiai kalba, nebijo būti dėmesio centre. 

30. Užsidarę savyje šie žmonės sugeba neparodyti savo emocijų. Net ir sunkiausią gyvenimo akimirką jie nepasakoja aplinkiniams apie savo skaudulius ir tai, kas juos neramina. 

31. Prabanga ir turtai yra tai, kas jiems suteikia vidinę laisvę ir pasitenkinimą. Būtent šlovės ir turtų siekimas yra vienas iš pagrindinių jų gyvenimo tikslų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų