REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Kastytis Kerbedis (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Lietuviškosios estrados žvaigždė Kastytis Kerbedis šiuo metu išgyvena tik teigiamas emocijas – žinomas atlikėjas neseniai tapo seneliu, o į jo koncertus žygiuoja kone visa Lietuva.

30

Lietuviškosios estrados žvaigždė Kastytis Kerbedis šiuo metu išgyvena tik teigiamas emocijas – žinomas atlikėjas neseniai tapo seneliu, o į jo koncertus žygiuoja kone visa Lietuva.

REKLAMA

Jokia paslaptis, kad dėl garsenybės statuso šalyje žinomas vyras niekada neapleidžia savo išvaizdos. Daugelis nustemba sužinoję, kad jaunatviškai atrodančiam dainininkui – 54-eri.

Tokias emocijas sukelia ir atlikėjo nuotraukos „Facebook“ tinkle. Socialinėje erdvėje aktyvus vyras neseniai iš naujo paviešino prieš metus užfiksuotą žavią nuotrauką, kurioje jis vilki stilingus juodos spalvos drabužius ir akinius nuo saulės.

„Svarbiausia – gera nuotaika“, - linksmą kadrą trumpai komentavo estrados pažiba.

Internautai suskubo pastebėti, kad jų mylimas dainininkas bėgant metams tik jaunėja.

Apie K. Kerbedį

K. Kerbedis yra vienas tų atvejų, kai klausytojai artistą šlovina ne tik dėl pluošto dainų, primenančių jaunystę ir studijų laikais zulintas garsajuostes. Publika myli Kastytį visą: jo aistrą scenoje šiandien, jo nežemišką balsą, jo betarpišką bendravimą ir kūrybinį preciziškumą. Ir jam tikrai nereikia dainų, kurios būtų sumegztos iš painių filosofinių atraižų: K. Kerbedis dainuoja apie meilę jį mylintiems taip, kaip pats jaučia ir taip, kad visi sustingtų. Arba pašoktų nuo kėdžių, kai skamba „Mano meile, žinok“, „Sakale, lėk“, „Pienių vynas“ ir kiti superhitai.

REKLAMA
REKLAMA

Gerbėjai žino, kad jis nestovi vietoje ir neketina groti dainų, kurios dvelkia praeitimi. Savo senesnius kūrinius K. Kerbedis kruopščiai atnaujina, publikai pažįstamas dainas perdirba. Vieną tokių visiškai atnaujintų programos kūrinių „Skriski“ atlikėjo gerbėjai jau šiandien gali rasti jo „Facebook“ profilyje. „Man tai – tokia pat daina kaip „Pienių vynas“. Niekada su ja neatsisveikinsiu“, – ištaria K. Kerbedis.

REKLAMA

„Ant scenos esu jau nuo 1978 metų... Buvau dar paauglys, kai pradėjau dainuoti, – sako Kastytis. – Dauguma mano kartos muzikantų karjerą pradėdavo nuo restoranų. Tie, kurie papuldavo į naktinę programą pagrindiniame miesto restorane, jausdavosi pasiekę karjeros zenitą, nes tuomet jau galėjo tikėtis, kad papuls ir į vieną iš penkių valstybinių Filharmonijos ansamblių. O tada juos gal net nufilmuos televizija. Bet pasisekė ne visiems: kai kurie savo geriausius laikus atpylė, nusivažiavo, ir pateko atgal į pirmąjį restoraną, kuriame gyvenimas ir baigėsi. Mano karjera klostėsi kitaip: pradėjau nuo naktinių programų, tada buvo kelios populiarios 1980-ųjų grupės, paskui – kariuomenė, iš jos grįžau į didžiąją sceną ir vis dar ten esu“, - anksčiau pasakojo atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų