REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Sarah (nuotr. facebook.com)

Jaunoji buvo priversta atšaukti vestuves, apie kurias svajojo ilgus metus. Likus vos kelioms savaitėms iki ceremonijos moteris sužinojo, kad sužadėtinis ją išdavė su viena geriausių jos draugių.

23

Jaunoji buvo priversta atšaukti vestuves, apie kurias svajojo ilgus metus. Likus vos kelioms savaitėms iki ceremonijos moteris sužinojo, kad sužadėtinis ją išdavė su viena geriausių jos draugių.

REKLAMA

Vos spėjusi grįžti iš savo mergvakario Sarah (37) sulaukė būsimo sutuoktinio Chriso (34) akibrokšto – jis prisipažino bučiavęs gerą sužadėtinės bičiulę Nikki.

Sugniuždyta moteris nusprendė atšaukti vestuvių ceremoniją, už kurią buvo sumokėjusi tūkstančius svarų. Po sužadėtinio apgavystės Sarah liko ir be širdies, ir be pinigų. Tačiau skaudžiausia jai buvo apie atšauktas vestuves ir vyro išdavystę pranešti šeimai ir draugams.

Sarah ir Chrisas romantiškus santykius puoselėjo penkerius metus. Per šį laiką jie kartu susilaukė dviejų vaikų. Vienam jų neseniai sukako dveji, o kitam – ketveri.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su grupele draugių, tarp kurių buvo ir Nikki, moteris mergvakario švęsti išskrido į Ispanijos salą Kosta Blanka. Pirmąjį vakarą apsirengusios 1920-ųjų kostiumais draugės išsirengė į naktinį klubą. Šokių aikštelėje apkabinusi bičiulę per petį Sarah klustelėjo – „Nikki, ar tau smagu?“. „Žinoma“, – patikino ji.

REKLAMA

Kosta Blankoje praleidusi tris fantastiškas dienas moteris grįžo į savo šeimos namus Anglijoje. „Kaip gera, kad grįžai. Atrodai labai įdegusi“, – gyrė sužadėtinis.

Praėjus kelioms dienoms Chrisas išsiruošė į miesto centrą susitikti su keliais kolegomis. Dėl patogesnio susisiekimo vyras tąnakt nusprendė likti nakvoti pas mamą. Tuo tarpu jo sužadėtinė liko namuose su vaikais.

Visą vakarą Sarah iš būsimo sutuoktinio nesulaukė nė vieno pranešimo, tačiau nieko neįtardama atsigulė į lovą. Visgi jokių žinių iš mylimojo nesulaukusi visą parą, Sarah ėmė nerimauti. Tad pati sužadėtiniui išsiuntė žinutę, klausdama, kur šis dingęs. Vyras atrašė, kad yra „saugus, tačiau išgyvena baisias pagirias“ ir prižadėjo per keletą valandų grįžti namo.

REKLAMA
REKLAMA

Grįžęs Chrisas teisinosi, kad nespėjo į traukinį, tad liko nakvoti pas Rachel, kitą artimą Sarah bičiulę. Dėl sužadėtinio neatsakingumo susikrimtusi moteris tuomet drįso paklausti, ar šis jai buvęs neištikimas. Tačiau šis patikino, kad tarp jųdviejų su Rachel nieko nebuvę.

Tačiau moters širdis jautė, kad kažkas ne taip. Vyras visą dieną negalėjo pažiūrėti jai į akis tarsi jaustų gėdą. Netrukus jis pats prisipažino bučiavęsis su geriausia jos bičiule.

„Ar buvo verta?“, – šokiruota šios išpažinties klausė Sarah.

„Na, manau, taip“, – išlemeno vyras.

Sugniuždyta moteris apie išdavystę pranešė artimiesiems, o vėliau šia istorija pasidalijo „Facebook“. Sarah panoro, kad vyro kiaulystė būtų paviešinta ir susilaukė didžiulio palaikymo.

„Tik pagalvok, už kokio niekšo būtum ištekėjusi“, – komentavo internautai.

Artimiausiu metu moteris ketina iškeliauti „medaus mėnesio“. Tačiau į Barseloną skris ne su savo vyru, o su vyriausiąja pamerge.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų