REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Ieškoma nuo tilto nušokusios moters nuotr. Broniaus Jablonsko

Ugniagesiai gelbėtojai pirmadienį išžvalgė 20 kilometrų Neries upės, tačiau nerado savaitgalį, kaip manoma, nuskendusios moters.

11

Ugniagesiai gelbėtojai pirmadienį išžvalgė 20 kilometrų Neries upės, tačiau nerado savaitgalį, kaip manoma, nuskendusios moters.

REKLAMA

Motorine valtimi išžvalgyta apie 20 kilometrų upės pakrantės, skelbia Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Kol kas gelbėtojai paieškas nutraukia.

„Šiandien gelbėtojai neieškojo“, – BNS antradienį sakė PAGD atstovė Laura Valauskienė. Portalui tv3.lt atstovė teigė, kad policijos departamentas, kuris koordinuoja paiešką, šiandien nurodė, jog PAGD darbuotojų paieškose nereikia. 

Policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl dingusios be žinios moters.

Pirminiais duomenimis, Neries krantine ties Žirmūnų tiltu ėjo moteris (gim. 1975 m.), paskui ją ėjo 12 metų dukra. Motina atstūmė nuo savęs mergaitę ir šoko į upę.

Trauma visam gyvenimui

Sekmadienio vakarą buvo pranešta, kad 12-metė mergaitė, kurios akivaizdoje mama šoko į upę, perduota artimųjų globai.

REKLAMA
REKLAMA

Mykolo Romerio universiteto Socialinės politikos fakulteto socialinio darbo katedros docentas Gediminas Navaitis naujienų portalui tv3.lt sakė, kad tai yra išskirtinė psichologinė trauma, kurią patyrė paauglė.

REKLAMA

Viešojoje erdvėje pasirodė komentarai ir informacija apie sekmadienį nuo tilto nušokusią moterį. Pasak šaltinių, moterį tiek jos darbe, tiek pažinoję asmenys įvardino kaip teigiamą žmogų. Niekas tikino negalėję net įtarti, kad moteris galėtų taip pasiielgti, todėl žinia apie tai juos sukrėte.

Moters poelgis užminė mįslę tiek artimiesiems, tiek policijos pareigūnams. 

Po tragedijos labiausiai sukrėsta liko mergaitė, kurios akivaizdoje mama nusprendė šokti į upę. Pasak psichologo, šiuo metu mergaitei būtina kompleksinė pagalba, kuri užtikrintų jos emocinę būklę ir stabilumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų