REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Alfonsas Narbutas , Viduklė

Šiandien ir rytoj bus paskutinės dienos, kai galėsime sulaukti šiltesnio oro ir giedresnio dangaus, tad spėkite jomis pasidžiaugti. Paskui apsilankys lietus, o po jo ir pirmasis šaltukas.

21

Šiandien ir rytoj bus paskutinės dienos, kai galėsime sulaukti šiltesnio oro ir giedresnio dangaus, tad spėkite jomis pasidžiaugti. Paskui apsilankys lietus, o po jo ir pirmasis šaltukas.

REKLAMA

Šiandien bus debesuota su pragiedruliais. Kai kur truputį palis. Temperatūra kils iki 15–16 laipsnių šilumos.

Artimiausią naktį bus debesuota su pragiedruliais, žymesnio lietaus nesulauksime. Vės iki 11 - 13 laipsnių šilumos.

Dieną situacija ne visur bus vienoda. Vilniuje ir Kaune bus debesuota su pragiedruliais ir gana malonu, tačiau pajūryje bus stipriai apsiniaukę, o šiauriniuose rajonuose, Panevėžyje, Šiauliuose jau ir pradės lyti. Vilniuje ir Kaune bus apie +14 laipsnių šilumos, o pajūryje bei šiaurinėje Lietuvos dalyje 12 -13 laipsnių šilumos.

 

Ketvirtadienio naktį – lietus

Ketvirtadienio naktį visos Lietuvos dangų dengs stori debesys. Pūs silpnas vėjas. Pajūryje ir šiaurinėje Lietuvos dalyje trumpai palis. Temperatūra kris iki 10 - 11 laipsnių šilumos. Šiauliuose bei Panevėžyje numatomi 5 - 7 laipsniai šilumos.

REKLAMA
REKLAMA

Dieną šils iki 10 - 12 laipsnių šilumos. Šiaurinėje Lietuvos dalyje sulauksime tik 10 - 12 laipsnių. Vėjas išliks silpnas. Diena bus apniukus, stipresni krituliai numatomi pajūryje, kitur jie bus nežymūs.

REKLAMA

Savaitgalį pašals

Penktadienio naktį apsiniaukęs dangus gaubs visą Lietuvą, lis visuose rajonuose, šiauriniuose ir vakariniuose stipriausiai, kitur krituliai bus menkesni. Atvės iki 8 – 10 laipsnių šilumos.

Dieną daug kur lis, krituliai gali aplenkti tik rytinę Lietuvos dalį. Šils iki 12 – 13 laipsnių, šiauriniuose Lietuvos rajonuose iki 8 – 9 laipsnių.

Savaitgalį sinoptinė padėtis bus dar įdomesnė. Naktimis vės iki 0 - 2 laipsnių šalčio, dienomis sulauksime 5 – 7 laipsnių šilumos. Šeštadienį lis, o sekmadienį bus saulėta ir žvarbu.

REKLAMA
REKLAMA

Vandens telkinių temperatūra

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, šiomis dienomis įvairiuose vandens telkiniuose yra apie 10–12 laipsnių šiluma. Baltijos jūroje prie Nidos ir Klaipėdos yra apie +12 laipsnių. Ežerų temperatūra yra tokia: Tauragno ežere +11 laipsnių, Totoriškių ežere (Trakuose) yra +10 laipsnių, Kauno mariose (Darsūniškyje) yra +10 laipsnių, Neryje (Vilniuje) +10 laipsnių, Nemune (Druskininkuose) +10 laipsnių, Šventojoje (Anykščiuose) +10 laipsnių, Kuršių mariose +12 laipsnių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų