REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Vyras ir moteris (nuotr. Fotolia.com)

Dažniausiai analizuojame moters frigidiškumą ar vyro impotenciją kaip pagrindinę priežastį, kodėl vyras ir moteris liaujasi mylėtis. Dauguma psichologų akcentuoja psichologinį emocinį šaltumą poroje, kuris taip pat atitolina partnerius.

31

Dažniausiai analizuojame moters frigidiškumą ar vyro impotenciją kaip pagrindinę priežastį, kodėl vyras ir moteris liaujasi mylėtis. Dauguma psichologų akcentuoja psichologinį emocinį šaltumą poroje, kuris taip pat atitolina partnerius.

REKLAMA

Aš kviečiu į intymius poros santykius pažiūrėti kiek kitu kampu. Tikiu, kad įžvalgos paskatins susimąstyti.

Susitinkame, kad mylėtumėme

Vyras ir moteris susitinka tik tam, kad galėtų vienas kitą mylėti. Tačiau taip jau nutinka daugumai, kad iš nežinojimo vyras ima mokyti savo išrinktąją, o toji - savo mylimąjį. Labai daug moterų pasakoja savo gyvenimo istorijas, kuriose vyras žmonoje ieško mamos.

Tos moterys iš vyro tikisi tam tikro tėviškumo, o jo neradusios, tampa vyrams mamytėmis. Nei vyrai, nei moterys nemoka būti vienas kitam lygiaverčiais partneriais. Dažniausiai skubame dalinti patarimus, moralus, piktintis, tačiau neskubame dėkoti, mylėti, daryti ką nors dėl kito.

REKLAMA
REKLAMA

Liaukimės vienas kitą mokyti

Viena moteris pasakojo, kad vyras jai nesiliauja sakyti pastabų: tai balkone obuoliai musytėmis apipulti, tai marškiniai neišlyginti, tai vaikai per vėlai sumigdyti.

REKLAMA

Maža to, vyras nuolat kaip pavyzdį savo žmonai nurodo savo mamą - va, žiūrėk, ji turėjo vyrą ir kelis vaikus, sėdėjo namuose, rūpinosi namais, savimi, buvo patenkinta, jai jokios karjeros nereikėjo, kas tau darosi?

Kodėl tu negali būti tokia kaip ji? Tai vienas baisiausių dalykų, kokius neišmanėlis vyras gali sau leisti. Visų pirma, verta atmerkti akis ir pastebėti, kad vyro mama tai nėra vyro žmona. Kiekvienas žmogus turi savo paskirtį, savo realizaciją ir neįmanoma nugyventi savo gyvenimo kaip kitas gyveno savąjį.

Kas nutinka su moterimi? Moteris jaučiasi nemylima, nepakankamai gera ir jai auga didžiulis nepasitenkinimas. Nes objektyvios teisybės santykiuose tiesiog nėra.

REKLAMA
REKLAMA

Tenka pripažinti, kad moterims labai sunku atlaikyti tokias vyrų atakas, nes moterys yra prieraišios, nori patikti, nori būti geros. Palikti vyrą nepatenkintą ir būti savimi - didžiulis iššūkis, kurį verta prisiimti. Dar viena svarbi tokio vyro elgesio pasekmė - moteris vietoj vyro, už kurio ištekėjo, turi mokytoją. Virtuvėje, vonioje ir lovoje.

Palikime vyrus ramybėje

Kai moteris nuo mažų dienų kuria savo išsvajoto gyvenimo scenarijų, jai sunku priimti realybę su viskuo. Ji turi prisigalvojusi, kad viskas turi būti taip, o kitaip - netinka.

Todėl tokios moterys nuolat bamba. Jos gali labai mylėti vyrus, bet išveda juos iš pusiausvyros nuolatiniais savo moralais ir užgauliojimais. Vyrų ego nepakenčia nuolatinės kritikos. O kai kurių vyrų - visai jokios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Su laiku vyras jaučiasi nemylimas, išnaudojamas, nevertinamas ir nepakankamai geras. Tai skatina jį įsitempti ir nuolat ieškoti atsipalaidavimo. Vieni vyrai pradeda vartoti alkoholį, kiti vyrai guli ligoninėje po infarkto ar insulto, dar kiti vyrai turi jiems svarbų laisvalaikio užsiėmimą (bėgiojimas, medžioklė, garažas etc ) ir nuolat pasitraukia iš įtampos zonos, dar kiti susiranda meilužę.

Yra ir tokių, kurie pasitraukia iš gyvenimo, nes neatlaiko spaudimo. Svarbu suprasti, kad vyras vietoj žmonos visą laiką turi mokytoją, kuri visada viską žino.

Kas nori mylėtis su mokytojais?

Žinoma, kad niekas. Nė viena moteris nenori mylėtis su savo guru, dvasiniu mokytoju ar tiesiog mokytoju. Intymus ryšys netelpa į mokytojo ir mokinės santykius. Priešingu atveju, mokytojas, mokydamas moterį gyventi, tiesiog naudotųsi jos kūnu. Nė viena moteris to nenori.

REKLAMA

Moteris nori mylėtis su savo vyru, kuris neskaičiuoja jos suklupimų, neskandina jos pastabose, o kantriai, švelniai, nuosekliai, ištikimai, stabiliai eina kartu su ja gyvenimo keliu. Kai moteris įsitempia, ji visai negali mylėtis. Jei moteris save priverčia mylėtis su vyru, pasekmės jos sveikatai būna dar blogesnės.

Todėl vyrams svarbu įsisąmoninti: jei norite malonaus intymaus gyvenimo su savo žmona, darykite viską, kad ji būtų atsipalaidavusi. Ir nedrįskite jos įtempinėti. Moterys moka tą daryti pačios, nes kai daro klaidų, tuoj pat supranta, kad daro nesąmones. Tačiau moterys, kaip ir vyrai, nėra tobulos, tad tenka tiesiog visa tai ištverti. Su humoru, su meile, tikėjimu ir viltimi.

REKLAMA

Mokinio impotencija garantuota

Mielos moterys, jei norime drąsaus, savarankiško ir stipraus visomis prasmėmis vyro šalia savęs, liaukimės su jais elgtis kaip su mokinukais.

Tad lai frazė "vyrai yra kaip vaikai" amžiams išnyksta iš mūsų minčių, burnų ir elgesio. Nebūkime vyrų išnaudotojomis, mokytojomis, auklėtojomis, mylėkime juos, vertinkime juos, gerbkime. Visada yra už ką. Visada visada visada.

Vyras gali turėti rimtų potencijos sunkumų su ta moterimi, kuri nuolat sako jam pastabų, užgaulioja ar kaip kitaip moko jį gyventi. Koks vyras norės mylėtis su mokytoja? Joks. Arba tą gali daryti nebrandūs vyrai dėl naudos, baimės, nevilties. Ar norime tokių nelygiaverčių santykių? Nemanau.

Tad pasistenkime atsipalaiduoti pačios ir lai šalia mūsų vyrui būna gera. Jis ir pats žino, kad yra netobulas. Nesiimkim rolės badyti pirštu į vyro silpnas vietas. Parodykime jo stiprias vietas, tikėkime jomis, mėgaukimės. Ir mylėkimės su lygiaverčiais partneriais, nes to esame vertos!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų