REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad per tris savaitgalio paras, spalio 13-15 d., šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 32 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo 35 žmonės. Vieno tragiško eismo įvykio metu žuvo žmogus, 27 m. motociklo vairuotojas. Tarp sužeistųjų savaitgalio eismo įvykiuose – 6 nepilnamečiai.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad per tris savaitgalio paras, spalio 13-15 d., šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 32 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo 35 žmonės. Vieno tragiško eismo įvykio metu žuvo žmogus, 27 m. motociklo vairuotojas. Tarp sužeistųjų savaitgalio eismo įvykiuose – 6 nepilnamečiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neblaivūs eismo dalyviai sukėlė 6 eismo įvykius, kuriuose buvo sužeisti žmonės, 12 neblaivių vairuotojų sukeltuose eismo įvykiuose žmonės sužeisti nebuvo. Per tris savaitgalio paras policijoje buvo užregistruoti 164 techniniai eismo įvykiai, pareigūnai per tris paras nustatė 102 neblaivius vairuotojus, 58 iš jų buvo nustatytas didesnis, nei 1,5 prom. girtumas. Dešimtadalis nustatytų neblaivių vairuotojų – moterys.

REKLAMA

Keletas eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės:

Spalio 15 d. (sekmadienį), 17.09 val. Vilniuje, Tūkstantmečio g. - Naugarduko g. sankryžoje, motociklas „Honda CBR 1000“, vairuojamas 27 m. vyro, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į kelio atitvarus. Po smūgio į atitvarus,  motociklininkas parvirto kelio važiuojamojoje dalyje ir jį pervažiavo ta pačia kryptimi važiavęs motociklas „Yamaha YZF6R“, kurį vairavo 29 m. vyras. Per eismo įvykį žuvo „Honda CBR“ motociklą vairavęs vyras, kitas motociklininkas buvo pristatytas į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA

Spalio 13 d. naktį, apie 1.30 val., Ukmergės r. Pabaisko sen. Rakaučiznos k. nuo kelio nuvažiavo ir į elektros stulpą atsitrenkė automobilis „Peugeot 2016“, vairuojamas neblaivaus 23 m. vyro. Sužeistam vairuotojui buvo nustatytas 2.09 prom. girtumas.

Spalio 13 d., 6.44 val., Visagino sav., kelyje Visaginas – Stašionys – Rimšė, 54 m. vyras, vairuodamas automobilį "Volvo V70" partrenkė važiuojamąja dalimi ėjusią 78 m. pėsčiąją, kuri dėl sužalojimų paguldyta į ligoninės reanimacijos skyrių.

Spalio 13 d., 7.36 val., Tauragėje, Bernotiškės g. ir S. Dariaus ir S. Gireno gatvių sankirtoje, 23 m. jaunuolis, vairuodamas automobilį "Peugeot 607", išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido pagrindiniu keliu, važiuojančio automobilio "Seat Leon", ir su juo susidūrė. Po smūgio "Seat leon" automobilis tapus nevaldomam, šis užvažiavo ant pėsčiųjų tako ir kliudė ant tako buvusią 59 m. pėsčiąują bei atsitrenkė į elektros skydinę. Eismo įvykio metu buvo sužalota pėsčioji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Spalio13 d. apie 16.00 val., Kėdainių r., kelyje Šėta – Okainiai – Truskava, Okainėlių k. teritorijoje, 45 m. vyras, būdamas neblaivus, neturėdamas teisės vairuoti, vairavo mopedą „Yiben „, kurio dėl sunkaus girtumo nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio, griuvo ir susižalojo. Mopedo vairuotojui buvo nustatytas sunkus, 2,50 prom. girtumas, dėl patirtų kūno sužalojimų vyras buvo paguldytas į ligoninę.

Spalio 13 d., 22.48 val. Vilniuje, Geležinio Vilko g. - Ukmergės g. sankryžoje, 32 m. vyras, būdamas neblaivus, vairavo automobilį “Jaguar S-Type”, nesuvaldęs automobilio, nepasirinko tinkamo greičio ir atstumo, nesugebėjo automobilio sustabdyti ir atsitrenkė į priekyje prieš šviesoforą sustojusį automobilį “BMW X3”. „Jaguar S-Type“ vairavusiam vyrui nustatytas vidutinis, 1,83 prom. girtumas, “BMW X3“ vairuotojas dėl sužalojimų kreipėsi į medikus.

REKLAMA

Naktį iš penktadienio į šeštadienį, slaio 14 d., 00.06 val., Vilniuje, L.Stuokos - Gucevičiaus g. ir Liejyklos g. sankryžoje, taksi automobiliu “VW Jetta”, kurį vairavo 55 m. vairuotojas, buvo partrenkta 21 m. mergina, ne pėsčiųjų perėja ėjusi per kelio važiuojamąją dalį. Sužeista pėsčioji dėl sužalojimų buvo pristatyta į ligoninę ir gydoma ambulatoriškai.

Spalio 14 d., 20.56 val., Kaišiadorių r., Žiežmariuose, Žaslių g., automobilį „Audi A3“ vairavęs vyras neapšviestame kelio ruože staiga pamatęs kelio viduriu be šviesą atspindinčių elementų ėjusį pėsčiąjį, bandė eismo įvykio išvengti, stabdydamas automobilį, tačiau atsitrenkė į šaligatvio kraštą, o nuo smūgio tapęs nevaldomas automobilis vis gi užkabino neblaivų pėsčiąjį. Sužeistas vyras gydomas ambulatoriškai, jam nustatytas 2,4 prom. girtumas.

REKLAMA

Šeštadienio vakare, 20.59 val., Vilniuje, T. Narbuto g., automobilį “BMW”, vairavęs 20-metis jaunuolis, važiuodamas T. Narbuto gatve link Konstitucijos pr., nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į kelio atitvarus bei metalini troleibusu elektros linijos tvirtinimo stulpą. Eismo įvykio metu nukentėjo pats automobilio „BMW“ vairuotojas ir du kartu važiavę keleiviai – 19-metis jaunuolis ir nepilnametė, 16 m. mergina. Visi jaunuoliai gydomi ambulatoriškai.

Spalio 14 d., 21.26 val., Elektrėnuose, Pergalės gatvėje, 52 m. vyras, būdamas neblaivus, vairuodamas automobilį “Hyundai Santa Fe“, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į kelio apšvietimo stulpą. Vairavusiam vyrui buvo nustatytas vidutinis, 2,00 prom. girtumas.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, spalio 15 d., 2.35 val., Pasvalio r., kelyje Vytartai - Vienažindžiai, Vytartų k. teritorijoje, 22 m. jaunuolis, būdamas neblaivus, vairavo automobilį „Ford Ka“, neturėdamas teisės vairuoti, nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio nesuvaldė automobilio ir kelio vingyje nuvažiavo nuo kelio bei atsitrenkė į kelio ženklus. Vairuotojui buvo nustatytas 1,97 prom. girtumas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų