REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dingo keturių vaikų motina, dingo žmona. Jau penkis mėnesius nieko apie ją nežinau. Padėkite ją surasti“, – tokį prašymą išgirdo TV pagalbos žurnalistas Edgaras Navickas.

„Dingo keturių vaikų motina, dingo žmona. Jau penkis mėnesius nieko apie ją nežinau. Padėkite ją surasti“, – tokį prašymą išgirdo TV pagalbos žurnalistas Edgaras Navickas.

REKLAMA

Nuskubėjęs pas Gediminą, Edgaras išgirdo visą poros istoriją. „Mes kūrėme ateities planus, galvojome išvykti padirbėti į užsienį, kad pinigėlių daugiau būtų. O dabar suprantu, kad ji tik rezgė pabėgimo planą“, – guodėsi Gediminas.

Jau penkis mėnesius vyras gyvena be žmonos. Vienas rūpinasi judviejų keturiais vaikais ir bando išvengti baisiausio mažųjų klausimo: „Sunku ne dėl to, kad auginu vaikus vienas, sunkiausia, kad nežinau, ką pasakyti jiems, kai manęs klausia „kur mama?“. Vyresnioji supranta, kad viskas yra blogai. O mažiesiems aš meluoju, kad mama serga, kad ji pasveiks ir grįš“, – prisipažino Gediminas.

Pasirodo, Danguolė pabėga ne pirmą kartą. Prieš keletą metų Gediminas, kaip pats sakė, iškasė ją iš po žemių, išplėšė iš kito vyro glėbio, parsivežė namo, atleido ir tikėjosi, kad nuo šiol galės ramiai gyventi.

REKLAMA
REKLAMA

„Viskas prasidėjo, kai Danguolę paguldė į ligoninę. Lankiau ją, vežiau maistą, parsiveždavau ir namo trumpam. Vieną šeštadienį viską surinkau ir atvykau ją aplankyti, tačiau jau neradau. Pradėjau klausinėti. Papasakojo ligoninėje man visokių dalykų. Ji ten prisigėrė su tuo nauju draugu ir ją su juo rado lovoje besimylinčius. Skauda ausis to klausytis, bet tokia ta realybė“, – pasakojo Gediminas.

REKLAMA

Edgaras pradėjo moters paieškas. Ir netrukus moteris buvo rasta. Tačiau ir vėl kito vyro namuose. Negana to, Danguolė nėščia.

Po penkių mėnesių pirmą kartą kito vyro vaiko besilaukiančią žmoną išvydęs Gediminas netramdė kartėlio, tačiau neslėpė, kad galėtų moteriai atleisti.. „Dabar iš jos išgirdau, kad jau devynerius metus ji manęs nemyli. Kaip tada galėjo vaikai gimti? Kam ji taip elgėsi? Man ji svarbi ir norėčiau, kad pareitų namo. Taip, priimčiau ją net ir besilaukiančią. Vaikai man niekad nebuvo kančia. Auginčiau ir tą kitą vaiką, jei ji tik norėtų“, – sakė jis.

Kuo baigsis skaudi šeimos istorija, ar vyras atgaus pabėgusią žmoną ir ar tikrai sugebės jai atleisti? Visa istorija – „TV Pagalboje“ – jau šiandien 16.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų