REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šiandien pradeda naująjį Eurolygos sezoną. Žalgiriečiai namie kovos su Belgrado „Crvena Zvezda“.

 Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šiandien pradeda naująjį Eurolygos sezoną. Žalgiriečiai namie kovos su Belgrado „Crvena Zvezda“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šias rungtynes tiesiogiai nuo 19.45 val. rodys vaizdo transliacijų internetu platforma www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“ kanalas. 21.55 val. prasidės tiesioginė transliacija iš Barselonos, kur „Barcelona“ išbandys jėgas su Atėnų „Panathinaikos“ komanda. Jai atstovauja buvęs „Žalgirio“ įžaidėjas Lukas Lekavičius.

REKLAMA

Po praėjusio sezono „Crvena Zvezda“ pasikeitė iš pagrindų. Iš svarbesnių žaidėjų liko tik Milko Bjelica, Branko Lazičius ir Nemanja Dangubičius. Iš Belgrado išvyko Stefanas Jovičius, Ognjenas Kuzmičius, Marko Simonovičius, Charlesas Jenkinsas Marko Guduričius, Luka Mitrovičius ir kai kurie kiti krepšininkai. Vyriausiojo trenerio poste Dejaną Radonjičių pakeitė 31 metų Dušanas Alimpijevičius. Jis bus jauniausias strategas Eurolygoje.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį sezoną „Crvena Zvezda“, kurios biužetas ir šįkart mažiausias turnyre, netikėtai vos nepateko į atkrintamąsias varžybas. Serbijos ir Adrijos lygos čempionai užėmė 9 vietą. Kauniečiai liko 10-ti.

2016-2017 m. varžybose ekipos pasikeitė pergalėmis. Belgrade 88:79 triumfavo „Žalgiris“, bet Kaune Belgrado klubas pasiekė įtikinamą revanšą – 77:61.

Pasak „Žalgirio“ trenerio Šarūno Jasikevičiaus, „Crvena Zvezda“ ir šį sezoną stengiasi labai aktyviai ir agresyviai gintis, komanda naudoja didelę rotaciją. Pasitelkti 10-11 krepšininkų šiandien bandys ir Š. Jasikevičius. Jis nori išlaikyti aukštą savo auklėtinių žaidimo tempą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot „Žalgirio“ trenerio, Belgrado krepšininkai puikiai pasirengę fiziškai. Jų aukštaūgiai aktyviau ir efektyviau stabdo oponentų gynėjus nei praėjusį sezoną.

Neaišku, ar šiandien aikštėje pasirodys Kauno komandos įžaidėjas Dee Bostas, kuris dar nevisiškai atsigavo po traumos.

Bukmekeriai favoritu vadna „Žalgirį“. Lažybų kontorose koeficientas, jog nugalės kauniečiai yra apie 1,4, o „Crvena Zvezda“ – 3,45.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų