REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Virtuvės pokyčiai (goodhousekeeping.com nuotr.)

Kiekvienas trokštame turėti namus, į kuriuos jauku ir gera grįžti. Vis dėlto kartais reikia visai nedaug, kad tam tikra namų erdvė taptų patrauklesnė akiai. Siūlome peržvelgti stulbinančius virtuvės pokyčius. Tikime, kad tai įkvėps ir jus! 

22

Kiekvienas trokštame turėti namus, į kuriuos jauku ir gera grįžti. Vis dėlto kartais reikia visai nedaug, kad tam tikra namų erdvė taptų patrauklesnė akiai. Siūlome peržvelgti stulbinančius virtuvės pokyčius. Tikime, kad tai įkvėps ir jus! 

REKLAMA

Pateikiame galeriją, kurioje matysite virtuvės vaizdą prieš rekonstrukcija ir po jos. 

Sena virtuvė su gyvenimo būdo eksperto Danny Seo pagalba tapo tikra kulinarijos oaze.

Baldų išdėstymas ir virtuvės struktūra liko ta pati, į elektros energiją taupančius pakeisti tik patys virtuvės prietaisai, uždėti nauji stalviršiai. Be to, erdvei šiuolaikiškumo suteikta medines spintelių duris pakeitus metalinėmis.

Mažame Niujorko bute esanti virtuvė tiesiog prašėsi būti perdaroma. Tikslas buvo vienas – tinkamai išnaudoti nedidelę erdvę ir į kambarį įleisti daugiau šviesos. Interjero dizaineris Johnas Douglasas Easonas, norint neužgriozdinti ir padidinti pačią virtuvę, naudojo tik porą medžiagų – nerūdijančio plieno stalviršius ir kalkakmenio sienelę. Jis taip pat pakeitė spinteles į aukštas ir pagamintas iš tamsaus medžio, kurios išaukštino kambario lubas.

REKLAMA
REKLAMA

Blanki didelė ir tradicinė virtuvė, su viduryje jos stovinčiu baru, nudažius sienas ir įrengus naują apšvietimo sistemą, virto išties įspūdinga. Po remonto ji atrodo ne tik modernesnė, bet ir nušvito naujomis spalvomis, kai kambaryje, pašalinus senas spinteles, atsirado daugiau dienos šviesos.

REKLAMA

Interjero dizaino guru Emily Henderson ėmėsi išties nelengvo darbo. Kaip atnaujinti medinę pietų Kalifornijos stiliaus virtuvę? Ji įrodė, kad net ir nedideli pokyčiai yra lygūs visavertei renovacijai. Spintelės buvo nudažytos balta spalva, atnaujintas apšvietimas ir buitinė technika, pakeisti stalviršiai ir sienelė. To pakako, kad šios virtuvės palikti nenorėtų nė vienas.

 Nusidėvėjusi Art Deco stiliaus virtuvė tapo tikru iššūkiu maisto tinklaraštininkei Michelle Lopez, tačiau moteris nesutriko ir ėmėsi darbo. Ji, pakeitusi spinteles, sienų plyteles ir gilią keramikinę kriauklę, virtuvę iš užgriozdintos pavertė švaria ir paprasta erdve, kurioje jauku ir gera.

REKLAMA
REKLAMA

Nusidėvėjusi, nuobodi ir pageltusi virtuvė jau seniai prašėsi būti renovuota. Visai kitaip ši erdvė atrodė po dizainerio Orlando Soria įsikišimo. Jis pakeitė spinteles, sienas padabino naujomis plytelėmis, o modernumo suteikė įstatydamas naują nerūdijančio plieno buitinę techniką. Šis interjero guru sugebėjo kambariui suteikti jaukumo ir šviesos.

Virtuvė, kurioje gausu bereikšmių daiktų, kuriai trūko vientisumo, po Marko Cutlerio mostelėjimo savo stebuklinga burtų lazdele tapo prabanga spindinčia maisto gaminimo vieta. Ryškūs medžio motyvai puikiai suderinti su pro langą matomu peizažu, o patalpai šilumos suteikė užslėptas apšvietimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nusidėvėjus 1970-ųjų stiliaus virtuvė, savininkų pageidavimu, turėjo tapti šiuolaikine linksminimosi vieta. Išgriovus sieną ir padidinus erdvę, jos viduryje atsirado baras, o pati virtuvė tapo neatpažįstama.

Iš pirmo žvilgsnio ši vienos iš Vašingtono kilusios šeimos maisto gaminimo erdvė atrodo gerai, tačiau buvo norima jai suteikti visiškai kitokį įvaizdį. Naujos spintelės, stalviršiai, įranga, netgi santechnikos mazgas, elektros instaliacija buvo pakeisti iš pat pagrindų. Liko tik klasikinės baltos sienos bei originalios medinės grindys, o visa kita buvo sukurta iš naujo.

Prieš šioje vietoje atsirandant virtuvei, ši erdvė buvo naudojama kaip meno studija. Ši nelengva užduotis teko Caitlin Atkinson. Iš pradžių atsirado baltos spintelės su šviesaus medžio stalviršiais, paprastos lentynos ir porcelianinė kriauklė, kurie priminė jaukią medinio namelio virtuvę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų