REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Riešėje ieškoma vaikus gąsdinusio iškrypėlio (TV3 koliažas) (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Ketvirtadienio vakarą Lietuvą apskriejo žinia apie pastebėtą iškrypėlį Riešėje, demonstravusį grožybes vaikams prie mokyklos. Internete žinią išplatinęs Riešės gyventojas skelbė, kad bekelnis vyras kalbino jo nepilnametę dukrą, kuri išsigandusi pabėgo.

12

Ketvirtadienio vakarą Lietuvą apskriejo žinia apie pastebėtą iškrypėlį Riešėje, demonstravusį grožybes vaikams prie mokyklos. Internete žinią išplatinęs Riešės gyventojas skelbė, kad bekelnis vyras kalbino jo nepilnametę dukrą, kuri išsigandusi pabėgo.

REKLAMA

Grįžusi namo išgąsdinta mergaitė ne viską iškart sugebėjo papasakoti. Tačiau vos jai prabilus, tėvas ėmėsi paieškų bei pasidalino žinia su bendruomene.

Žaibiška tėvų reakcija

Socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalinta vyro žinutė iškart sulaukė susirūpinusių ir išsigandusių tėvų reakcijos. 

Apie įvykį jis iškart informavo ir policijos pareigūnus. Remiantis Policijos registruojamų įvykių duomenimis, spalio 12 d. 19.29 val. gautas pranešimas, kad „Vilniaus r., Avižienių sen., Riešės k., Riešės g., į namus grįžusi išsigandusi pranešėjo 14 m. dukra, papasakojo, kad prie Riešės gimnazijos ją kalbino ir labai išgąsdino baltame mikroautobuse sėdėjęs vyras be kelnių. Mergaitė pabėgo, nenukentėjo“.

Vyras pasidalino tokia žinute.

Portalo tv3.lt kalbintas vyras pasakojo, kad dukra ne iš karto papasakojo, kas įvyko.

„Kai ji grįžo namo, iš elgesio nieko neįprasto nesimatė. Po kurio laiko ji staiga ėmė ir viską papasakojo, aš tada nuvažiavau prie mokyklos ir ieškojau to autobusiuko. Vieną panašų pamačiau, atsivežiau dukrą ir klausiau, ar tas. Dukra pasakė, kad mikroautobusas buvo gerokai naujesnis, nei tas, kurio nuotrauką padariau. Be to, už vairo sėdėjo jaunas vyras, o automobilis buvo itin tvarkingas.

REKLAMA
REKLAMA

Dukra atrodo išsigandusi, kaskart prisimena kokią nors naują detalę. Vakar viską papasakojom ir pareigūnams. Jie atlieka tyrimą. Šiandien pats buvau mokykloje, pranešiau apie šį įvykį. Be to, apsilankiau keliose netoli esančiose įmonėse, kurios filmuoja teritoriją, atsirado ir žmonių su vaizdo registratoriais važiavusių panašiu metu pro šalį“, – pasakojo vyras.

REKLAMA

Regis, vietinių gyventojų iniciatyva ir pačių greita reakcija gali paspartinti vaikus gąsdinančio iškrypėlio radimą.

Aplink mokyklą patruliuoja pareigūnai

Susisiekus su Riešės gimnazijos direktorės pavaduotoja ugdymui Ramune Jakubovskaja, paaiškėjo, kad mokykla jau ėmėsi veiksmų. Juolab, toks pranešimas apie įtartinus žmones šalia mokyklos – ne pirmas.

„Pranešimą dar vakar vakare gavo gimnazijos direktorė. Mes šiandien iškart reagavome ir susisiekiau su rajono komisariato viršininku. Pareigūnai šiandien lankėsi mokykloje, renka informaciją. Be to, aplink mokyklą patruliuoja policijos ekipažas.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek žinome kol kas, su minėtu vyru iš mikroautobuso sudūrė tik viena mokinė. Mums patiems neramu. Nors policijos ekipažai dažnai važiuoja pro mokyklą, nes pakankamai ir eismas intensyvus čia yra“, – teigė R. Jakubovskaja.

Ji prisiminė, kad maždaug prieš metus buvo informaciją apie pastebėtą tamsų automobilį, važinėjantį netoli mokyklos. „Tą kartą budėjo policijos ekipažai netoli ir daugiau jokių incidentų neįvyko. Kažkaip viskas nurimo tada“, – prisiminė direktorės pavaduotoja ugdymui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų