REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Penktadienio 13-oji

Avinas Jūs kitiems arba kiti žmonės jums reikš pretenzijas, kritikuos. Neaštrinkite nesutarimų. Jei jaučiate, kad viršų ima pyktis bei ambicijos, venkite bendrauti, aiškintis santykius.

12

Avinas Jūs kitiems arba kiti žmonės jums reikš pretenzijas, kritikuos. Neaštrinkite nesutarimų. Jei jaučiate, kad viršų ima pyktis bei ambicijos, venkite bendrauti, aiškintis santykius.

REKLAMA

Tauras Šiandien galite prarasti saiką ir išleisti daugybę pinigų įvairiems malonumams, prabangos prekėms bei vaikų poreikiams. Galite būti raginami skubiai atiduoti skolas.

Dvyniai Kai kurios naujienos gali pakeisti jūsų požiūrį į aktualius dalykus, padėti apsispręsti. Panašu, kad namuose jausitės nejaukiai. Galbūt mėginsite iš jų išsprukti. Deja, galite apsigauti manydami, kad kitur yra geriau.

Vėžys Šiandien pajusite didesnę įtampą dėl nebaigtų darbų, neįvykusių planuotų susitikimų ar kitokių kliūčių. Kai kurie jūsų sumanymai gali patirti fiasko dėl kitų žmonių abejingumo, pasyvumo. Blaiviai žvelkite į jus supančią realybę.

Liūtas Draugų ar vaikų sugalvotos pramogos jums nebūtinai patiks. Kažkas gali stebinti. O galbūt sutiksite žmogų, kuris pažadins nepageidaujamus prisiminimus. Venkite tokių pagundų, kurių pasekmės gali būti apgailėtinos.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Kažkuo galite nusivilti, jei išgirsite užkulisines apkalbas, išaiškės klasta, melas ar pan.

Svarstyklės Būsite irzlūs, nepatenkinti ir savimi, ir aplinkiniais. Gali kamuoti neaiškumai, susiję su mokslu, darbu, sveikata. Neverta aiškintis santykių, atvirauti ar kaip tik meluoti, nes tai tik aštrins nesutarimus. Neapleiskite kasdienių reikalų.

REKLAMA

Skorpionas Nerimo gali sukelti turtinė situacija, partnerystės santykiai. Būkite apdairūs, antraip rizikuosite patirti nuostolių. Neatlikti įsipareigojimai, nesutvarkyti nuosavybės reikalai gali tapti rimta problema.

Šaulys Diena žada susitikimų su giminaičiais, pažįstamais. Deja, ne visi pokalbiai bus turiningi ir malonūs. Galima įsivelti į apkalbas, intrigas. Įmanoma ir provokacija: jūsų sąžiningumo, moralumo ar kompetencijos patikrinimas.

Ožiaragis Iš artimų žmonių vietoj paguodos ir supratimo galite sulaukti nemalonių priekaištų. Užsiimkite buitiniais darbais, pomėgiu - tai padės išblaškyti neramias mintis, pagerins nuotaiką. Tik nekurkite ilgalaikių planų ir niekam nieko nežadėkite.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis Į visus pasiūlymus ir naujas pažintis šiandien reaguokite atsargiai. Nepakenktų didesnis reiklumas sau. Tegul aistros kunkuliuoja be jūsų, žvelkite filosofiškai.

Žuvys Ši diena primins apie buitinius rūpesčius, nebaigtus darbus. Teks apsikuopti namuose, darbo vietoje arba padėti į bėdą pakliuvusiems artimiesiems, kolegoms.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų