REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Gardūs kukuliai (nuotr. asm. archyvo)

Ką pagaminti vakarienei? Tai vienas dažniausiai šeimininkes kankinančių klausimų. Jei svarstote ir vis dar nežinote, tinklaraščio ,,Skanus gyvenimas“ autorė Ilona Juciūtė turi idėją - siūlo pagaminti labai gardžius ir greitai paruošiamus kukulačius medaus ir garstyčių padaže. 

23

Ką pagaminti vakarienei? Tai vienas dažniausiai šeimininkes kankinančių klausimų. Jei svarstote ir vis dar nežinote, tinklaraščio ,,Skanus gyvenimas“ autorė Ilona Juciūtė turi idėją - siūlo pagaminti labai gardžius ir greitai paruošiamus kukulačius medaus ir garstyčių padaže. 

REKLAMA

Jums reikės:

Pusės kilogramo maltos jautienos arba kiaulienos, 2 riekelių batono, kiaušinio, svogūno, kelių skiltelių česnako, druskos, pipirų.  

Gaminimas:

Batono riekeles užmerkti piene, susmulkinti svogūną ir česnaką. Į mėsą maišyti kiaušinį, batoną vos nusunktą ir svogūną su česnaku, druską, pipirus ir viską gerai išminkyti. Formuoti nedidelius kukulius, apvolioti juos miltuose ir apkepti keptuvėje ant aliejaus iš abiejų pusių.

Padažas:

400 ml.vandens 2 šaukštai angliškų grūdėtų garstyčių 1 šaukštas medaus 1.5 kubelio bet kokio sultinio. 2 šaukštai miltų kelios skiltelės česnako

REKLAMA
REKLAMA

Karštame vandenyje ištirpinti kubelius sultinio, įmaišyti garstyčias, medų ir česnaką. Į kitą dubenelį suberti miltus ir po truputėlį maišant pilti padažą, kad neliktų gumulėlių. Į gilią keptuvę sudėti kukulius ir užpilti padažu. Maišant kepti ant nedidelės ugnies 5-7 min. Uždengti ir leisti pastovėti dar 10 min.

REKLAMA

Skanaus!!!

Daugiau gardžių patiekalų paruošimo idėjų:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų