REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Justina Stambrauskaitė sukūrė šventę (nuotr. asm. archyvo)

Vilnietė Viktorija Gedminienė augina tris vaikus. Apie tai, kad moteris itin sunkiai verčiasi, naujienų portalas tv3.lt rašė ne kartą. Prieš mėnesį moteris viešai kreipėsi į savo feisbuko draugus klausdama, ar galėtų kas nors padėti suorganizuoti jos sūnui Viliui 10-ąjį gimtadienį. 

11

Vilnietė Viktorija Gedminienė augina tris vaikus. Apie tai, kad moteris itin sunkiai verčiasi, naujienų portalas tv3.lt rašė ne kartą. Prieš mėnesį moteris viešai kreipėsi į savo feisbuko draugus klausdama, ar galėtų kas nors padėti suorganizuoti jos sūnui Viliui 10-ąjį gimtadienį. 

REKLAMA

Svajonę išpildė garsi moteris

Prieš kelerius metus Viktorija išgarsėjo viešai feisbuke paprašiusi susirasti darbą. Tada ji suskubo siūlyti savo siuvimo paslaugas. Iki šiol moteris siuva, o vargingai gyvenančioms šeimoms šią paslaugą teikia visiškai nemokamai. 

Spalio 10-ąją vienas iš Viktorijos sūnų, vidurinysis Vilius, šventė 10-ąjį gimtadienį. Likus mėnesiui iki gimimo dienos Viktorija feisbuke kreipėsi į žmones ir paprašė padėti suorganizuoti šventę vaikui, kuris priverstas su šeima gyventi sudėtingomis sąlygomis.

Atrodytų, sunku patikėti, tačiau kone prieš mėnesį garsi verslininkė Justina Stambrauskaitė savo feisbuko paskyroje kreipėsi į žmones klausdama, ar šie nepažįsta šeimos, kuriai būtų galima suorganizuoti šventę ar kažkuo padėti. 

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus po šio viešo Justinos įrašo pasipylė komentarai konkrečiai apie Viktorijos Gedminienės šeimą ir artėjantį Viliuko gimtadienį. 

Pasitikrinusi, kad Viktorijos šeima nėra girtaujanti ar probleminė, Justina suskubo padėti šeimai. 

REKLAMA

Nori laime dalintis su kitais

Naujienų portalui tv3.lt J.Stambrauskaitė papasakojo, kodėl ėmėsi organizuoti gimimo dienos šventę nepažįstamam vaikui ir kas labiausiai ją sujaudino. 

,,Gyvenime pasitaiko ir sėkmingų, ir nesėkmingų periodų, tačiau kai man sekasi, stengiuosi laime pasidalinti su kitais. Aš norėjau kažkokiam vaikui padaryti šventę. Labai myliu vaikus, nors jų pati ir neturiu.

Norėjau sukurti šventę kokiam nors vaikui, todėl ir susiradau Viktorijos šeimą. Norėjau, kad šeima būtų tvarkinga, negirtaujanti. 

REKLAMA
REKLAMA

Viktorijos šeima yra nuostabi. Ši moteris ir mama yra iš didžiosios raidės. Kiekvienam vaikui linkėčiau tokios mamos. Ji dėl vaikų yra pasiruošusi absoliučiai viskam. 

Kelias savaites su Viktorija derinome šventės detales. Esu laiminga, kad prie mūsų prisidėjo restoranas ,,Peri Peri“, kurie neprašė jokios reklamos. 

Šventėje dalyvavo ir animatorius. Kai Vilius su broliuku pamatė animatorių, atrodantį kaip žmogus-voras, net ėmė drebėti. Jų akys sužibo! 

Niekada nepamiršiu Viliaus padėkos po gimtadienio. Jis padėkojo už gražią šventę ir pasakė, kad tai buvo pats gražiausias jo gimtadienis“, - gerų emocijų neslėpė J.Stambrauskaitė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trijų vaikų mama neslepia ašarų

Justina įsitikinusi, kad gerus darbus būtina daryti garsiai, kad ir kiti užsikrėstų gerumu. 

Garsi moteris atvira - buvo komentatorių, kurie aiškino, kad moteris tokiu būdu bando siekti dėmesio, tačiau tai, pasak jos, visiška nesąmonė. 

,,Neturiu vaikų, tačiau labai juos myliu, todėl man gera padėti kitiems. Esu tikra, kad mes visi privalome tai daryti. Jei bent vienas, kuris negražiai komentuoja, sunkiai gyvenančiam vaikui nupirktų bent jau saldainį, būtų gerai“, - neslepia Justina. 

Ji tvirtino ir toliau žadanti bendrauti su Viktorijos šeima, nes, pasak jos, visa tai, kas yra Viktorijos šeimoje, yra jautru, nuoširdu ir tikra. 

REKLAMA

Savo ruožtu trijų vaikų mama Viktorija tvirtino esanti pati laimingiausia mama, nes Justina, kurią pirmą kartą pamatė per Viliuko gimtadienį, sukūrė tikrą stebuklą jos sūnui. 

,,Žinote, kaip jaučiuosi? Pasakyti, kad esu laiminga, tai nepasakyti nieko. Nežinau, kuo nusipelniau Dievuliui, kuris man atsiuntė pažintį su tokiais žmonėmis“, - emocijų neslepia V.Gedminienė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų