REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
mama įpykdė tėvus (nuotr. facebook.com)

Moteris, atsitiktinai pridėta į bendrą susirašinėjimo grupę, skirtą mamoms ir tėčiams, kurių vaikai lanko futbolo treniruotes, negalėjo atsisakyti minties šiek tiek pasilinksminti ir teigė, jog jos išgalvotas sūnus yra geriausias žaidėjas komandoje. Būtent tokie moters pasisakymai įplieskė tikrą ginčą virtualioje erdvėje.

19

Moteris, atsitiktinai pridėta į bendrą susirašinėjimo grupę, skirtą mamoms ir tėčiams, kurių vaikai lanko futbolo treniruotes, negalėjo atsisakyti minties šiek tiek pasilinksminti ir teigė, jog jos išgalvotas sūnus yra geriausias žaidėjas komandoje. Būtent tokie moters pasisakymai įplieskė tikrą ginčą virtualioje erdvėje.

REKLAMA

Kai Ilinojaus valstijoje, JAV gyvenanti Christi Rantis Lally suprato, jog tapo bendro susirašinėjimo dalimi, ji nusprendė pasinaudoti šia situacija ir šiek tiek pajuokauti. Jos įsikišimas į pokalbį ne tik įsiutino kitus jo narius, bet kai kurie jų netgi sugebėjo paskųsti moterį vaikų futbolo komandos treneriui.

Praeitą savaitę Christi šio pokalbio nuotraukomis pasidalino savo „Facebook“ paskyroje. Kartu su jomis moteris atsiprašė visų, kuriuos tąkart įžeidė.

REKLAMA
REKLAMA

„Praeitą savaitę atsitiktinai buvau prijungta prie bendro susirašinėjimo, kurio nariais yra vaikų futbolo komandos treneris bei ten žaidžiančių berniukų tėvai. Vietoj to, kad pasakyčiau, jog sumaišė telefono numerius, pasielgiau būtent taip. Esu blogas žmogus. Atsiprašau jūsų, treneri Juanai“, - savo anketoje rašė Christi.

REKLAMA

Pokalbis prasideda pranešimu, kad treneris Juanas po vakare vyksiančios treniruotės nori susitikti su pačiais tėvais. Daugelis grupės narių į tai atrašo paprasčiausiu „Ok“, tačiau Christi nusprendė paįvairinti šį nuobodų susirašinėjimą teigdama: „Mano vaikas – geriausias komandoje. Tiesiog taip sakau.“

Nenuostabu, kad kažkas nusprendė paklausti, kodėl ji būtent taip mano. Moteris atsakė, jog jos vaikas iš prigimties yra talentingas.

Vienas nepažįstamasis bando atsikirsti Christi ir atsako : „Tada kodėl tavo vaikas žaidžia kaimo komandoje?“

REKLAMA
REKLAMA

Į pastarąjį įžeidimą dalis tėvų sureaguoja tam tikromis šypsenėlėmis. Tačiau Christi neketina pasiduoti ir neilgai trukus pateikia tobulą atsakymą.

„Manau, kad jam paaugus, jis supras, kokią įtaką jis darė kitiems vaikams. Šis poelgis išties kilnus, žinant, jog jį pastebėjo didesnių komandų treneriai“, - teigė ji.

Įsiplieskia ugnis. Vienas tėvų pabrėžia, kad šios komandos ir paties futbolo esmė – visi vaikai yra talentingi ir čia svarbiau ne talentas ar įvarčiai, o laikas, praleistas aikštelėje.

„Medaliai už dalyvavimą skirti mažiems ir išlepusiems žaidėjams“, - toliau tęsė Christi. „Be to, suprastėjo paskutiniu metu tiekiami užkandžiai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sūnus“ bendrauja su futbolo žvaigždėmis

Kitas susirašinėjimo grupės narys atkirto, kad kiekvienas žaidėjas yra talentingas, o Christi savo žaidimą perkelia į kitą lygmenį ir priduria, kad jos „sūnus“ laiką leidžia su visame pasaulyje garsiais futbolo žaidėjais.

„Taip, bet ar kuris nors jūsų Kalėdas leido Davido Beckhamo namuose? Nemanau“, - rašė ji.

Būtent po šios žinutės pokalbio dalyviai išties įsiunta.

„Nežinau, kas vyksta, bet tu tikrai pradedi mane nervuoti“, - rašė vienas jų.

Kiti pabrėžia, kad vakare turi įvykti susirinkimas, kurio metu ir bus apariami šie išties nekorektiški Christi komentarai.

„Kas tave nervina? Komentarai apie suprastėjusius užkandžius?“, - tęsė ji.

„Tai, jog turėjai sąžinės pasakyti, kad tavo vaikas yra „geriausias“. Manau, jog būtent nuo to viskas ir prasidėjo“, - atsakė vienas iš pokalbio narių. „Jei teigi, kad tavo vaikas toks geras, kodėl užrašei jį į šį klubą? Be to, jei tau nepatinka mūsų parūpinti užkandžiai, atsinešk savo. Tu ne tik esi savanaudė, bet ir nedėkinga būtybė. Taip pat pastebėjau, kad jūs, treneri, nesiimate jokių veiksmų šiai situacijai suvaldyti. Ar ne jūsų darbas yra perimti kontrolę, kai kas nors peržengia ribas?“

REKLAMA

Kažkas pabrėžė, kad treneris Juanas puikiai žino apie tai, kas vyksta ir susirinkimo metu ši bėda bus sprendžiama. Tačiau Christi išdidžiai pareiškia, kad vakariniame susirinkime po treniruotės dalyvaus tik jei bus ištaisyta užkandžių situacija.

„Tai pasirodysi tik dėl maisto, o ne dėl savo sūnaus?“, - atsakė vienas moters poelgiu pasišlykštėjęs asmuo.

„Kai taip sakai, skamba išties prastai“, - atrėžė Christi.

Bendrauja su Christiano Ronaldo

Deja, bet kai kuriems tėvams išties sunku susitaikyti su anksčiau moters išsakyta mintimi, kad jos „sūnus“ yra geriausias. Viena jų ginčijasi, jog komandoje yra daugiau už Christi įsivaizduojamą vaiką geriau žaidžiančių sportininkų.

REKLAMA

Moteris paprašo įvardinti bent vieną, tačiau nepažįstamoji to padaryti negali, nes nežino Christi „sūnaus“ vardo.

„Nepažinodama mano vaiko negali teigti, kad yra už jį geresnių. Gali būti, kad tas, apie kurį galvoji, ir yra mano sūnus“, - rašė Christi. „Christiano Ronaldo man pasakė, kad mano vaikas jam primena jį vaikystėje. Tai tik patvirtina mano mintis.“

Nuo pirmadienio, kuomet moters įrašas pasirodė socialinėje erdvėje, jis buvo pasidalintas daugiau nei 15000 kartų, o komentarų skiltyje savo nuomonę išreiškė apie 5000 internautų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų