REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
15. Neįpareigojantys santykiai (nuotr. Fotolia.com)

Spalio 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

34

Spalio 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Galite gauti puikių pasiūlymų, tiktai neskubėkite jų priimti, kol nesužinosite visų jums keliamų sąlygų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Geras laikas ieškoti paramos, užmegzti bendradarbiavimą. Tačiau labiausiai pasistenkite suprasti, įvertinti savo sutuoktinį: tai padės atgauti dvasios pusiausvyrą ir išspręsti šeiminio bendravimo nesklandumus.

REKLAMA

Dvyniai

Aiškintis santykių su žmogumi, kuris jus skaudina, jūsų nevertina, neverta.

Vėžys

Ypač vakaras bus puikus, romantiškas: praleiskite jį su tais, kuriuos mylite. Palankios bus viešnagės, tiks priimti ir garbingus svečius savo namuose.

Liūtas

Svarbus metas: pasijusite aukštai vertinami, gerbiami ir mylimi. Būkite atidesni, švelnesni artimiesiems, ypač vaikams bei mylimam žmogui, – tuomet tikrai įvyks geri pokyčiai jūsų santykiuose.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Sėkminga diena, kai ateina geras persilaužimas, kai įvykius galima pakreipti jums reikalinga linkme.

Svarstyklės

Patartina daryti tik tai, kas malonu, kas patinka. Kita vertus, kuo ramiau, tyliau elgsitės, tuo daugiau laimėsite. Būtent tuomet, kai numosite ranka į svarbų reikalą, palikdami jį likimo valiai, aplinkiniai ims ir padarys tai, ko jums reikia.

Skorpionas

Naudingų rūpesčių diena: sutelkite jėgas, kad sutvarkytumėte jums svarbų reikalą, kad priverstumėte partnerius ir sutuoktinį įvykdyti įsipareigojimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Ši diena – tai jėgų ir sveikatos atgavimo metas, tad labiau pasirūpinkite savimi. Nešykštėkite laiko ir pinigų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui. Palanku pirkti daiktus namų patogumui bei jaukumui.

Ožiaragis

Verta tvarkyti įvairius skubius reikalus. Galima netikėta romantiška pažintis. Paklausykite gautų patarimų, ypač dėl sveikatos ir išvaizdos.

Vandenis

Nepersidirbkite, imkitės tiktai pačių svarbiausių, būtiniausių darbų, pataupykite jėgas.

Žuvys

Laukia geros žinios apie jūsų šeimos reikalus ir pinigus. Šiandien verta imtis sunkiai įveikiamų arba seniai atidėtų darbų. Galima netikėta dovanėlė iš vaikų ar mylimo žmogaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų