REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Santykiai (nuotr. Fotolia.com)

Horoskopas, kuris pakeis jūsų šeštadienį: laukia netikėtumai

Spalio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Spalio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Galite padaryti klaidų, tačiau įmanomi ir geri įspūdžiai. Pasistenkite gerai atrodyti, pasitelkite humoro jausmą, taip praskaidrinsite šią nelengvą dieną ir sau, ir aplinkiniams.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Patartina rimtai padirbėti. Galite nerimauti dėl savo vaikų ar kitų mylimų žmonių problemų, jų pasirinkimo studijų, darbo ar kelionių klausimais.

REKLAMA

Dvyniai

Gali kilti problemų dėl neseniai padarytų klaidų. Tačiau nelabai suvoksite, ko partneriai ar kiti žmonės iš jūsų nori ir kuo yra nepatenkinti. Kad ir kokios būtų problemos, patys jų neišspręsite, teks kreiptis į kitus pagalbos.

Vėžys

Tai bus gilesnių apmąstymų diena, ir ji nenuvils, jei nereikės daryti toli siekiančių sprendimų, finansiškai įsipareigoti. Tačiau gali būti, kad teks kažką perdarinėti, taisyti, užglaistyti broką, padengti nuostolius.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Gausite informacijos, susijusios su išvykusiu asmeniu ar kelione, studijomis.

Mergelė

Nekurstykite nei savų, nei svetimų ambicijų. Nauji sumanymai gali susidurti su kliūtimis.

Svarstyklės

Jūsų iniciatyva gali įvykti svarbus susitikimas, renginys. Nusimato įspūdžių, informacijos, įsimintinų kontaktų. Nebūsite patenkinti tik tuo atveju, jei populiarumas šiuo metu jums nerūpi.

Skorpionas

Šiandien galite pajusti susikaupusį nuovargį, nerimą, nors ypatingų darbų lyg ir nereikės imtis. Galbūt taip pripratote prie įtampos, kasdienių problemų, kad nebesugebate atsipalaiduoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Smulkūs nesklandumai šiandien atrodys lyg užkrečiami. Neskubėkite imtis rizikingos veiklos.

Ožiaragis

Galbūt susijauks jūsų ar kitų žmonių planai. Tiek turtiniuose, tiek profesiniuose reikaluose būtina vadovautis sveiku protu, viską iš anksto įvertinti.

Vandenis

Suaktyvės kontaktai su draugais, giminaičiais ar atvykėliais iš toli. Galbūt ir patys turėsite kažkur vykti, ką nors aplankyti. Daug kalbėsite telefonu, tarsitės, derėsitės.

Žuvys

Nelinksma diena, sunku įtikti aplinkiniams ir išlaikyti santarvę. Bus geriau, jei nesiveršite į viešumą ir apsiribosite kontaktais su artimiausiais žmonėmis. Galbūt jus pasieks atgarsiai apie moralinę ir kitokią atsakomybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų