REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Monikai Juškevičiūtei – 29 metai ir šiuo metu ji gyvena Baltojoje Vokėje. Šią „X Faktoriaus“ dalyvę retai kada sutiksi mieste, greičiau kur nors miške arba prie upės. Taip jau nutiko, kad jauna moteris turėjo prisitaikyti ir tapti gamtos vaiku.

 Monikai Juškevičiūtei – 29 metai ir šiuo metu ji gyvena Baltojoje Vokėje. Šią „X Faktoriaus“ dalyvę retai kada sutiksi mieste, greičiau kur nors miške arba prie upės. Taip jau nutiko, kad jauna moteris turėjo prisitaikyti ir tapti gamtos vaiku.

REKLAMA

Jau sekmadienį žiūrovus prie TV ekranų pakvies populiarusis „X Faktorius“. Trečioji laida žiūrovus papirks ne tik talentingų dalyvių pasirodymais, bet ir itin jausmingomis istorijomis. Nuoširdžiausios sekmadienio dalyvės pasirodymas taip sujaudins Saulių Prūsaitį, kad teisėjas apsipils ašaromis.

„Aš sakyčiau, kad esu gamtos vaikas pagal pareikalavimą. Kai susipažinau su savo vyru, supratau, kad kitaip nebus. Reikės pakeisti požiūrį ir į mišką, ir į palapinę. O dabar, gyvenant prie miško, tai yra mūsų prekybos centras, pasilinksminimų vieta. Kitą kartą gal ir norėtumei kažko kito, bet išeini ten ir supranti, kad žmogui daugiau nieko nereikia“, – pasakoja Monika.

Gamtos prieglobstyje gyvenanti „X Faktoriaus“ dalyvė nežiūri televizoriaus, nesivaiko reklaminių akcijų, maisto produktus užsiaugina darže. Jau keletą metų ji su visa šeima yra vegetarai.

REKLAMA
REKLAMA

„Menininkas visada daugiau ar mažiau turi būti alkanas“, – pokštauja moteris.

Monika – dviejų baltagalvių vaikų – Upės ir Prano – mama. Ko gero, jie ir yra tikroji priežastis, kodėl miesto šurmulį į gamtos ramybę iškeitusi mama panoro išbandyti jėgas scenoje.

REKLAMA

„Kai atsiranda vaikai, tu šiek tiek prarandi savo identitetą. Užmiršti, kad tavo vardas yra ne mama, o Monika. Ir kad tu mėgsti daryti tam tikrus dalykus, o ne vien tik blynus su uogiene. Ir tavo hobis tikrai nėra nuolatinis sauskelnių keitimas“, – juokiasi moteris, kurią į „X Faktorių“ atlydėjo ne tik vyras ir vaikai, bet ir šuo.

Jau sekmadienį 19.30 val. per TV3 Monika ne tik susigrąžins savo identitetą, bet ir sužavės visus projekto teisėjus. Moters atlikta lyriška ir širdies gelmes paliečianti daina nepaliks abejingų.

„Zuiki, tu sutverta kurti gėrį ir dovanoti jį žmonėms“, – pasirodymą komentuos Saulius Prūsaitis.

REKLAMA
REKLAMA

„Apie dainavimą aš nešnekėsiu, nes tai yra būtent tai, ko mes ieškome. Tu esi mano pats mylimiausias žmogus „X Faktoriuje“, – gražių žodžių negailės Justė Arlauskaitė-Jazzu.

„Monika, jūs žiauriai gera pašnekovė ir dar šaunesnė dainininkė. Aš labai nemėgstu žodžio „menas“. Ne todėl, kad jis blogas savaime, o tiesiog jis dažnai būna valkiojamas ir priskiriamas ne tiems žmonėms. Bet jūs esate tai, ką galime vadinti meno žmogumi, turinčiu „X Faktorių“, – pasirodymą komentuos Marijonas Mikutavičius.

Po puikaus pasirodymo į sceną išbėgs Monikos dukrelė Upė. Mergaitė, sveikindama mamą, puls jai į glėbį.

Kodėl per šį pasirodymą verkė Saulius Prūsaitis, kaip „X Faktoriuje“ seksis aklam dainininkui Aurimui Papečkiui, kuo teisėjus nustebins kiti dalyviai. Visi atsakymai jau sekmadienį išskirtinai emocingame „X Faktoriuje“.

Muzikinis šou „X Faktorius“ sekmadienį 19.30 val. per TV3!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų