REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naglio Šulijos savaitės horoskopas:

REKLAMA

Avinas. Savaitės pradžia sunkoka – galimi nesklandumai, kliūtys, gedimai, dėl to teks būti atidiems. Tačiau šis kliūčių ruožas – neilgam, greitai įprastas gyvenimo ritmas sugrįš. Be to, dabar palankus metas palaikyti dalykinius ryšius su svarbiais jums asmenimis ir tvarkyti juridinius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Nėra abejonių, kad kasdieniai darbai klosis kuo puikiausiai, nuveikti, padaryti seksis tikrai daug. Palankus metas rūpintis sveikatos reikalais, ir nebūtinai vien tik savo. Tačiau norai ir mėginimai pasidžiaugti smagiais, maloniais dalykais gali susidurti su kliūtimis. Čia sėkmė nėra garantuota.

REKLAMA

Dvyniai. Labai smagi savaitė, pilna kūrybos, džiaugsmo ir smagių dalykų. Bus lengva džiuginti ir save, ir esančius greta, o savaitės pabaigoje ateis metas, kai gali atsigauti ir jausmai. Tačiau veikla, susijusi su namais, būstu gali sklandžiai ir nevykti. Čia reikės kantrybės.

Vėžys. Gali būti, jog daugiausia laiko ir jėgų paprašys namai, šeimos reikalai. O ir aplinkybės čia žada klostytis palankiai, dėl to per trumpą laiką pavyktų nuveikti išties nemažai. Tiktai judėti, važiuoti dabar patartina atsargiau, apdairiau nei įprasta. Na ir kalbėti taip pat.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Rūpesčių gali kilti dėl piniginių reikalų – siekis gauti naudos gali susidurti su rimtomis kliūtimis. Galimi nuostoliai, ypač neapdairiai renkantis pramogas. O džiaugsmo gali suteikti atvirumas, draugai, trumpos išvykos ir smagūs, dažnai įdomūs pokalbiai, kurių dabar bus daug.

Mergelė. Savaitės pradžioje patartina atsargiau vairuoti, atsargumas pravers ir ką nors darant su aštriais įrankiais. Taip pat galimos su namais susijusios kliūtys. Tačiau piniginiai, turtiniai reikalai klostysis kuo puikiausiai, tikėtina nemenka nauda. Darbe svarbi bus savaitės pradžia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite žvalūs, energingi, iškalbingi ir veiklūs, tad labai lengvai tvarkysite visokius dalykinius reikalus. Atrodo, jų dabar bus nemažai. Palankus metas mokytis, mokyti kitus, keistis dalykine informacija. Profesijos srityje svarbiausias bus savaitės vidurys.

Skorpionas. Kol kas keisis tik vidinė būsena – jėgų, ypač dvasinių, daugės, pasitikėjimo savimi taip pat. Tačiau dalykiniai reikalai ar darbai kol kas paliks ramybėje, o kai kuriuos sumanymus, projektus gali stabdyti taupumas arba išteklių stygius.

Šaulys. Veikti darbe, profesijos srityje skatinančios aplinkybės gali neatitikti jūsų pačių įsivaizdavimo, kaip viskas turi būti, dėl to galimi tam tikri nesusipratimai, Tačiau puikiai seksis ką smagaus, įdomaus nuveikti kartu su draugais, puikių minčių turės ir kolegos darbe.

REKLAMA

Ožiaragis. Darbe, profesijos srityje darbų, kitokios veiklos gali būti vis daugiau. Tačiau aplinkybės žada klostytis taip, kad su visomis užduotimis susidorosite greitai, lengvai, o produktyvumas bus didelis. Svarbių susitikimų, rimtų pokalbių gali būti savaitės viduryje.

Vandenis. Vidinė būsena bus puiki, būsite žvalūs, puikios nuotaikos, bet, atrodo, maždaug tik tiek apie šią savaitę ir galima pasakyti – dalykinių reikalų, svarbių darbų kol kas vargu ar bus daug. Malonių susitikimų, buvimo su artimais žmonėmis galima tikėtis į savaitės pabaigą.

Žuvys. Gali būti, jog darbai ir asmeniniai bei dalykiniai reikalai tarsi paliks ramybėje, bent jau aktyvumą skatinančių aplinkybių tikimybė nėra didelė. Beliks smulkmenos: aptvarkyti namus savaitės pradžioje, ką linksmo nuveikti savaitės viduryje ir pasirūpinti sveikata jos pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų