REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
58
Karolina Meschino (nuotr. Instagram)

Kuomet žavioji televizijos laidos „Gero vakaro šou“ žvaigždutė Karolina Meschino išvyko ilgų atostogų po egzotiškiausius kraštus, gerbėjų akys raibo nuo pasakiškų fotosesijų. Stilingus maudymosi kostiumėlius vieną po kito keitusi socialinių tinklų gražuolė kerėjo nepriekaištingomis kūno formomis. Figūra – it nulieta.

58

Kuomet žavioji televizijos laidos „Gero vakaro šou“ žvaigždutė Karolina Meschino išvyko ilgų atostogų po egzotiškiausius kraštus, gerbėjų akys raibo nuo pasakiškų fotosesijų. Stilingus maudymosi kostiumėlius vieną po kito keitusi socialinių tinklų gražuolė kerėjo nepriekaištingomis kūno formomis. Figūra – it nulieta.

REKLAMA

Visgi atidžiau apžiūrėjus K. Meschino socialinį profilį šis kūno grožis kelia vieną milžinišką klausimą – kaip suvartodama tiek gardaus maisto ir visiškai nesportuodama ji sugeba atrodyti tobulai? Ir tai, anot K. Meschino, toli gražu ne genai.

Mergina atskleidė, kad kūno formos – didžiulis galvos skausmas, dėl kurio ji net kompleksuoja. Populiari socialinių tinklų veikėja nė negali įvardyti, kiek tiksliai sveria dabar.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano svoris nuolat šokinėja 60 ir 64 kilogramų. Esu perdėtai emocionalus žmogus. Labai dėl visko išgyvenu, stresuoju. Matyt, kad tai labai prisideda prie dažnų mano kūno pokyčių. Tai priaugu svorio, tai numetu. Jeigu žinau, kad laukia svarbus renginys ar fotosesija, galiu per 3 dienas numesti 3 kilogramus, – pasakoja mergina ir išskiria didžiausius savo kompleksus, – Jeigu priaugu svorio, pirmiausia išsipučia veidas – atsiranda žandai ir pagurklis. Pasidarau apvali“.

REKLAMA

Sulčių dieta

Tačiau kartą savybė žaibiškai „pūstis ir lieknėti“ pasitarnavo. 2015 metais dalyvavusi „Fashion TV“ konkurse, kur varžėsi su liekniausiomis manekenėmis, užėmė 5-ąją vietą.

„Kuomet mane priėmė dalyvauti šiame konkurse, supratau kad už kelių mėnesių man teks varžytis su lieknomis, gražiomis manekenėmis. Žinojau, kad nėra kitos išeities, liepiau sau susiimti. Buvo visko, net kraštutinumų. Paskutines penkias dienas gėriau tik sultis. Per du mėnesius pavyko atsikratyti 7 kilogramų. Svėriau 56 kilogramus“, – pasakoja pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet tarp ypač liesų merginų atsidūrusi K. Meschino jautėsi fantastiškai – atsikratė dviejų savo kompleksų: „Tuomet buvau pasiekusi pačią geriausią savo formą. Be to, atsikračiau kamavusių trūkumų – pagurklio ir gelbėjimosi rato“.

Svajojo tapti modeliu

Mergina pastebi, kad nė vienas jos šeimos narys nėra labai liesas ar kaulėtas, o savo figūrą vadina „moteriškai forminga“.

„Mano sudėjimas toli gražu nėra lieknas. Teko dalyvauti ne vienoje modelių atrankoje. Labai norėjau tapti manekene. Tačiau sulaukdavau atsako, kad mano kūno formos netinkamos. Kad ir kiek besvečiau, mano klubų apimtis – 100 cm. Aš tikrai nesu liekna, aš – proporcinga, todėl gerai ir žiūrisi. Reikėtų mane pastatyti šalia liesų merginų, modelių, iškart matytųsi, kad mėgstu pavalgyti“, – nusijuokia socialinių tinklų žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Italų šeimoje augusi K. Meschino nuo vaikystės buvo pratinama prie kūno formoms žalingų produktų. Kasdien kirsdavo picas, spagečius ir kitus miltinius produktus. „Maistas yra didžiausia mano gyvenimo aistra. Valgau ką noriu ir kada noriu. Dievinu makaronus, lazaniją, raviolius, „Gnocchi“. Viską, kas gaminama itališkoje virtuvėje“, – prisipažįsta pašnekovė.

Visgi yra produktų, kurių K. Meschino privalo atsisakyti. „Mano organizmas visiškai netoleruoja laktozės. Nuo pieniškų produktų jaučiuosi labai apsunkusi, man bloga ir pučia pilvą. Prie avižų iš viso negaliu prisiliesti, tačiau jų nelabai mėgstu. Štai pieną randu kuo pakeisti – parduotuvėse gausu sojos, ryžių, migdolų pieno. Taip pat Italijoje su atradusi tabletes, kurių suvartojus, vieną valandą gali valgyti bet kokius pieno produktus. Tuomet jau leidžiu sau pasimėgauti sūriu, kurį labai mėgstu“, – atskleidė mergina.

REKLAMA

Riebius, sunkiai virškinamus produktus mėgstanti K. Meschino nėra ir sporto fanė. Prisiversti reguliariai lankyti sporto klubą – nepakeliama užduotis: „Mama ir draugas mane vis ragina, kad pradėčiau lankyti sporto klubą – juk trūksta tiek mažai iki tos geros figūros. Bet kiekvienas mano „lankymas“ baigiasi po savaitės“.

Visgi išeičių, kaip išvengti pastabų apie svyruojantį svorį, mergina randa. „Aš moku gudriai apsirengti – paslepiu visus trūkumus, o privalumus išryškinu. Ypač gudriai sužaidžiu fotografuodamasi. Kadangi veikla socialinėje erdvėje yra pagrindinis mano pajamų šaltinis, tenka pasistengti. Žinau, kaip tinkamai atsistoti, atsisėsti ar pasisukti. Nekelsi juk prastos nuotraukos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų