REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Jolita Jaškonytė viliasi pasveikti (nuotr. asm. archyvo)

Rokiškyje gimusi ir augusi, o dabar Airijoje gyvenanti 44-erių Jolita Juškonytė kelerius metus grūmiasi su gimdos kaklelio vėžiu.

9

Rokiškyje gimusi ir augusi, o dabar Airijoje gyvenanti 44-erių Jolita Juškonytė kelerius metus grūmiasi su gimdos kaklelio vėžiu.

REKLAMA

Šiuo metu moteriai diagnozuota ketvirtoji stadija. Jos fizinės jėgos silpsta, tačiau dvasiškai Jolita – labai stipri ir tikrai neketina pasiduoti.

Jolita tiki, kad inovatyvus vėžio gydymo būdas, kuris gali būti jai pasiūlytas Latvijoje, tikrai padės.

Viltį suteikia Latvijos medikai

Vėžio diagnozę moteris sužinojo prieš kelerius metus, kai pastebėjo kraujavimus. Kad jai gimdos vėžys, patvirtino Airijoje ją prižiūrėjusi lietuvė medikė.

„Man buvo atliekamos chemoterapijos, vienu metu auglys buvo sumažėjęs, tačiau dabar jis vėl padidėjo, o operuojamas Airijoje jis negali būti.

REKLAMA
REKLAMA

Čia medikai griežtai atsisako tai daryti, tačiau Latvijos medikai, su kuriais kalbėjausi, patikino, kad jis galėtų būti šalinamas.

Nėra tiksliai žinoma, kad tai galėtų man padėti, tačiau pabandyti verta“, - kalbėjo gyvenimo šviesa tikinti Jolita.

REKLAMA

Vėžys išmokė pamilti save

Visą gyvenimą Rokiškyje muzikos mokytoja dirbusi ir džiaugsmą aplinkiniams dalijusi Jolita atvira – dabar ji tikisi, kad jai bus suteiktas šansas gyventi.

Tai padėti padaryti gali tik geros valios žmonės. Jolitai reikiamas ir, tikėtina, padėsiantis gydymo būdas atsieitų apie 6000 eurų.

„Su onkologine liga atėjusias pamokas aš priėmiau su dėkingumu ir meile. Buvo sunkių akimirkų – baimės, pasimetimo, abejonių, skausmo, tačiau visa tai ir yra mano kelio dalis.

Vėžys išmokė mane mylėti save ir per tai meilę skleisti kitiems. Suvokiau, kad viskas gyvenime yra dovanos, kurios kartais būna įvyniotos į skaudžias pamokas.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys išmokė mane padėti kitiems ir nebijoti prašyti pagalbos“, - jautriai kalba Jolita ir neslėpdama prašo padėti.

Išdrįso kreiptis pagalbos

„Šiandien aš noriu jūsų paprašyti padėti atsisveikinti su šiuo mokytoju ir padėkojus už jo neįkainojamas pamokas iš naujo grįžti į gyvenimą“, - sako moteris.

Robotinė radiochirurgija yra naujas vėžio gydymas, atliekamas Latvijoje. Jolitos vilties kaina – 6000 eurų.

Taip pat ji tiki, kad padėti išgyventi gali medicininis kanapių aliejus. Vieno buteliuko kaina – 180 eurų.

„Jei Dievas norės mane palikti šiame pasaulyje, jo reikės nemažai, bet jeigu aš išeisiu, ką taip pat priimu nuolankiai ir su tuo susitaikydama, visi pinigėliai iškeliaus tiems, kuriems tada jie bus reikalingi.

Bet kokiu atveju – viskas visada yra Dievo rankose. Ir viskas bus taip, kaip turi būti“, - neslepia Jolita.

Padėkite Jolitai patikėti, kad stebuklų gali būti ir prisidėkite finansiškai prie gyvybės išgelbėjimo! Tai padaryti galite čia. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų