REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
„Brilliant Team“ merginos (nuotr. Naurimo Zavecko)

Kurį laiką paslaptyje laikiusi ne tik „Brilliant Team“ idėją, bet ir jos sudėtį, naujo projekto autorė bei įkvėpėja Oksana Šklėriūtė pagaliau prabilo.

23

Kurį laiką paslaptyje laikiusi ne tik „Brilliant Team“ idėją, bet ir jos sudėtį, naujo projekto autorė bei įkvėpėja Oksana Šklėriūtė pagaliau prabilo.

REKLAMA

„Norintieji kuo greičiau sužinoti, ką sumaniau, mane, galima sakyti, užvertė klausimų lavina – „Kas tai?, „Kam tai?”. Visi spėliojantieji pagalvojo, kad subūriau naują muzikinę grupę. Tačiau tai - tikrai šūvis pro šalį!”, - šypsodamasi patikino O. Šklėriūtė.

„Brilliant Team“ - tai televizijos realybės šou gerbėjams gerai pažįstamų veidų komanda, galinti pagyvinti vakarėlį, naktinio klubo bei bet kokio renginio programą, o taip pat tapti staigmena gimtadienio ar kita proga.

Gabija, Ieva, Enrika, Lina ir Oksana - charizmatiškos, savitos, patrauklios. Žmonės, kurie stebėjo populiariausią vasaros realybės šou, dabar turės ne vieną galimybę išvysti savo mėgstamas ar kritikuotas herojes gyvai ne tik Lietuvoje, bet ir kitapus Atlanto.

REKLAMA
REKLAMA

„Turime paruošę renginio programą, kuri išjudins kiekvieną. Turime balsus, kurie atliks ne vieną dainą. Turime patirtį gaminant pačius skaniausius kokteilius! O svarbiausia - turime norą ir galimybes padovanoti Jums patį geriausią vakarą!“, - neabejojo „Brilliant Team“ siela.

REKLAMA

Buvusi grupės „Kitokios” narė O.Šklėriūtė per daug neatvirauja ar pati žada vėl imtis dainavimo, tačiau ketina gerbėjams pateikti nemažai staigmenų: „Jau ne kartą sakiau, kad į pramogų pasaulį grįšiu. Dabar atėjo tas laikas. Ką galiu pažadėti visiems? Tai neabejotinai „skanų produktą” – šou su „Brilliant Team"!.

Visai nesvarbu, kad už lango jau ruduo, komandos merginų širdyse dar vis „bobų vasara“ todėl ir pirmosios jų bendros fotosesijos nuotraukos yra šiltos bei spalvingos.

„Neįsivaizduoju, kas galėjo geriau atspindėti mano idėją, mūsų tikslą, charakterius nei Godos Alijevos kurti spalvingi bodžiukai! Gintė Ramutytė ne tik pasirūpino mūsų makiažais, bet ir visoms komandos merginoms labai tiko jos rankų darbo šedevrai - spalvingi, kitokie džinsiniai švarkai!, - sakė O. Šklėriūtė, pridurdama norinti padėkoti visiems „Brilliant Team” narių gerbėjams, - Jūs esate mūsų įkvėpimas. Ačiū! Be Jūsų nebūtų ir mūsų”.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų