REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Saulius Urbonavičius-Samas ir Deividas Zablockis (nuotr. asm. archyvo)

Iš Kėdainių rajono kilęs Deividas Zablockis žavi savo užsispyrimu. „X Faktoriaus“ atrankose pasirodęs vaikinas iš komisijos narių pirmiausiai gavo neigiamą įvertinimą, tačiau vokalo mokytojo niekada neturėjęs dalyvis netikėtai suminkštino Sauliaus Urbonavičiaus-Samo širdį – pažadėjus stropiai mokytis, jam buvo paskirtas profesionalus dėstytojas.

12

Iš Kėdainių rajono kilęs Deividas Zablockis žavi savo užsispyrimu. „X Faktoriaus“ atrankose pasirodęs vaikinas iš komisijos narių pirmiausiai gavo neigiamą įvertinimą, tačiau vokalo mokytojo niekada neturėjęs dalyvis netikėtai suminkštino Sauliaus Urbonavičiaus-Samo širdį – pažadėjus stropiai mokytis, jam buvo paskirtas profesionalus dėstytojas.

REKLAMA

Šiandien 19-metis Deividas reguliariai lankosi pas vokalo mokytoją ir tikina, kad jau pradėjo justi saldų pokyčių skonį. „Nėra ką lyginti, kaip dainuoju dabar ir kaip pasirodžiau tąkart atrankose“, - atvirauja dainininku svajojantis tapti vaikinas.

- Tavo atranka į „X Faktorių“ nebuvo labai lengva. Kaip pats vertini pirmąją savo patirtį scenoje?

REKLAMA
REKLAMA

- Kai nulipau nuo scenos, aš nesuvokiau kas įvyko... Maniau, kad aš jau iškritau. Tačiau vėliau man paaiškino, kad gavau dar vieną šansą. Buvo labai malonu, tai labai nustebino.

REKLAMA

- Kaip reagavai į gana aštrius komisijos komentarus?

- Priimu kritiką. Visą laiką gali tikėtis, kad stipriau pasirodysi, tačiau aš pirmą kartą stovėjau tokioje scenoje su mikrofonu. Po pasirodymo maniau, kad iškrisiu. Tai buvo mano pasitikrinimas, ar aš galiu save įsivaizduoti scenoje, ar ne.

- Kuris iš „X Faktoriaus“ teisėjų tau paliko didžiausią įspūdį?

- Labiausiai patiko Samas, tačiau kitų komisijos narių aš nesmerkiu. Po mano pasirodymo jie pasakė tik tiesą. Aš pats suprantu, kad buvo klaidų. Nepykstu nei ant vieno iš jų, nesu toks žmogus. Neturiu kuo skųstis. Mėgstu jų visų muziką ir jie man visi yra autoritetas.

REKLAMA
REKLAMA

- Kokia buvo tavo reakcija, kuomet išgirdai, kad Samas tau suteikia dar vieną šansą?

- Iš tikrųjų labai nustebau, tai buvo netikėta, bet tuo pačiu ir labai smagu. Tą akimirką buvau šoko būsenoje.

- Antrąją galimybę „X Faktoriuje“ gavai, nes prižadėjai mokytis vokalo subtilybių. Ar jau pajautei skirtumą?

- Man labai patinka mano dėstytojas Povilas Meškėla, kuris nemėgsta, kai jį vadinu „dėstytoju“. Jis sako, kad tiesiog su manimi dalijasi savo patirtimi. Kol kas sekasi labai smagiai ir mokytojas teigia, kad man sekasi neblogai. Anot jo, nėra ką lyginti, kaip dainuoju dabar ir kaip pasirodžiau tąkart atrankose. Tikiuosi, kad pavyks ir toliau tobulėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Po savo pasirodymo, kuriame netrūko klaidų, kritikos ir jaudulio, tu vis tiek žavėjai savo užsispyrimu – leidai suprasti, kad labai nori būti scenoje. Iš kur šis ryžtas?

- Aš nuo vaikystės labai svajojau būti dainininku. Pamenu, kai būdavau mažas ir žiūrėdavau „Dainų dainelę“ mamai sakydavau, kad vieną dieną ir aš ten būsiu. Galiausiai atsidūriau televizijoje.

- Tikėtina, kad savo gyvenime sulaukei žmonių, kurie nebijojo tau rėžti, jog dainavimas – ne tau, ką jiems atsakytum?

- Visą laiką atsiras kritikų, tačiau reikia žinoti, kurių žmonių nuomonė yra svarbi. Tik profesionalas gali tai įvertinti, o „X Faktorius“ būtent tai ir duoda. Nors šiame projekte sulaukiau kritikos, ji man padeda tobulėti ir mokytis. Tai neįkainojama patirtis. Net jei būčiau iškritęs, šį šou atsiminčiau tik su geromis emocijomis.

REKLAMA

- Ne paslaptis, kad „X Faktoriaus“ žiūrovų dėmesį atkreipei savo neeiline istorija. Prisipažinai, kad būdamas 16-ikos metų tu svėrei 134 kilogramus ir tik dėl noro dainuoti tau pavyko atsikratyti net 50 kilogramų. Per kiek laiko tau pavyko pasiekti tokių stiprių pokyčių?

- Tai maždaug įvyko per pusantrų metų. Mintys, kad reikia keistis mane aplankė dėl noro dainuoti. Norėjau kažkur dalyvauti, bet dėl savo išvaizdos to nedrįsdavau padaryti. Nuo to viskas ir prasidėjo. Atsikratęs papildomų kilogramų tapau drąsesnis.

- Kaip dabar sekasi susidoroti su svoriu?

- Tiesą sakant, per kelis mėnesius priaugau apie 10 kilogramų. Tai labai mane nuliūdino. Taip nutiko dėl pasikeitusios aplinkos, atvykau į Vilnių studijuoti. Bet dabar vėl grįžau prie savo įprastos mitybos, todėl lauksiu pokyčių.

REKLAMA

- Kuo ypatinga tavo mityba?

- Aš valgau viską, ko tik noriu, tačiau mažesnėmis porcijomis. Valgau tris kartus per dieną. Tai visa mano paslaptis. Taip pat stengiuosi daugiau judėti, vaikščioti. Žinoma, kartais paslysti, tačiau tai normalu.

- Kaip manai, kodėl svoris ir vėl pradėjo augti?

- Tikiu, kad dėl streso. Kai jaučiu jį, jaučiu dar didesnį alkio pojūtį. Pasikeitė mano gyvenamoji aplinka, atsikrausčiau į nežinomą Vilniaus rajoną, kur nieko nepažįstu, tačiau po truputį įsivažiuoju.

- Nepaisant tau išsakytos kritikos, ar sulaukei teigiamų žmonių reakcijų?

- Sulaukiau labai daug malonių žinučių internete. Iškart po laidos „Facebook“ tinkle man pradėjo rašyti begalė žmonių, sulaukiau merginų dėmesio, gavau nemažai pakvietimų į draugus. Neigiamų komentarų stengiuosi vengti, maloniau pasidžiaugti šypseną keliančiomis emocijomis.

- Jei leistum sau pasvajoti, kur save matai ateityje?

- Pirmiausiai, norėčiau kuo toliau nukeliauti „X Faktoriaus“ projekte. Bent iki tiesioginių laidų. Tikiu, kad visi atrinkti dalyviai to norėtų. Po studijų netgi mąstau kurti verslą, kuris būtų susijęs su muzika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų