REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Vaikas (nuotr. Fotolia.com)

Spalio 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

18

Spalio 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Su darbais susidorosite nesunkiai.

Tik nesigriebkite to, ką nelabai sugebate, neturite kompetencijos bei galimybių. Šiandien tiesiog užsiimkite įprasta veikla.

Ji duos neblogų rezultatų. Saugokitės apgaulių ir patys išlikite sąžiningi.

Tauras

Tai diena, kai gali įvykti įsimintinų įvykių ar nuotykių. Gerbėjas, pažįstamas gali pasiūlyti paramą, protekciją. Tačiau kai ko jis panorės mainais. Gali būti, kad jums bus siūloma abejotina avantiūra, rizikingas sandėris.

Dvyniai

Jausitės gerai, jei jus sups harmoninga, rami aplinka, jei galėsite be įtampos darbuotis, ramiai užbaigti planinius darbus. Su naujais užmojais dar neskubėkite. Išgirstą abejotiną informaciją patikrinkite prieš skleisdami kitiems.

Vėžys

Šeimos nariai, sutuoktinis gali pareikalauti daugiau dėmesio, pagalbos. Galite sužinoti apie artimą žmogų tai, ko nežinojote ar nesupratote. Būkite rūpestingi kitiems, tačiau nesileiskite manipuliuojami, apgaudinėjami.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būsite įžvalgūs, energingi, tačiau galbūt aplinkiniai ne iš karto tai įvertins. Pasistenkite nešvaistyti pinigų niekniekiams, nes jų gali prireikti svarbiam pirkiniui ar būtinam reikalui.

REKLAMA

Mergelė

Bus išties nelengva suderinti mokslą ir darbą. Jeigu ruošiatės egzaminui ar mokslinio darbo gynimui, kiti darbai veikiausiai bus atliekami aplaidžiai. Dėl persimokymo ar persidirbimo gali pašlyti sveikata.

Svarstyklės

Šiandien būsite dalykiški ir reiklūs sau bei kitiems. Iki pietų galite daug nuveikti ir pasiekti norimų rezultatų. Popiet nuotaika susidrums. Galbūt graušitės dėl artimo žmogaus ar vaikų elgesio, nesėkmių ar kokių nors praradimų.

Skorpionas

Draugystė poreikis prilygs meilės poreikiui, ir turbūt labai stengsitės patikti aplinkiniams, tapti populiarūs. Finansine prasme tai jums turbūt nebus naudinga, veikiau atvirkščiai.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Pasistenkite išsiaiškinti dalykus, kurie jums yra svarbūs, bet nelabai aiškūs. Kuo daugiau konkretumo, tuo didesnė tikimybė, kad pokalbiai, susitarimai išeis į naudą. Galite išgirsti gandus arba gauti keistą žinią iš nepažįstamo asmens.

Ožiaragis

Jums turbūt parūps su buitimi, remontu susiję reikalai. Panašu, kad turėsite nemažų išlaidų. Galbūt jas sukels sugadintas daiktas, prarastas dokumentas ar kt. Tačiau turėsite su kuo pasidalinti savo problemomis ir sulauksite palaikymo.

Vandenis

Diena gana palanki, tačiau atsargumas nepakenks. Tvarkykite komercinius, nuosavybės, verslo reikalus. Svarbu, kad turto, finansų reikaluose neprarastumėte blaivaus proto, nes lengvabūdiškos avantiūros gali atnešti nuostolių.

Žuvys

Dirbkite, stenkitės ir viskas seksis kuo puikiausiai. Nuoširdūs pokalbiai su kolegomis, klientais, kaimynais padės sušvelninti situaciją, jeigu dėl kokios nors priežasties ji buvo įtempta ir jums nenaudinga. Galime pažadėti - šiandien jums neatsispirs niekas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų