REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Zodiakas (nuotr. Fotolia.com)

Avinas

36

Avinas

REKLAMA

Pastaruoju metu pernelyg save apribojote, tačiau šiandien suteikite savo jausmams laisvę. Verta užsiimti skubiais reikalais, ypač susijusiais su pinigais, veikla.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šios dienos susitikimai, išgirstos naujienos gali padėti išspręsti didelę problemą. Geras laikas bendrauti, kelionėms, susitikimams. Beje, šiandien gera proga atgaivinti seną romantišką pažintį.

REKLAMA

Dvyniai Norėsis patinginiauti, tačiau moterims arba menininkams nereikėtų praleisti geros progos sutvarkyti reikalą, susijusį su pinigais, pripažinimu, karjera.

Vėžys

Sėkmės vis daugiau. Šiandien jūsų naudai gali išsispręsti labai svarbus klausimas. Tai geras laikas susitikimams su įtakingais asmenimis. Kad ir kur pasirodysite, būsite deramai įvertinti, paliksite brandžios, žavingos asmenybės įspūdį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Palanku spręsti bendravimo nesklandumus darbe. Laikas smagiam vakarėliui su kolegomis.

Mergelė

Jums daug kas jaučia simpatiją, ir tai padės sprendžiant sudėtingas problemas, deja, galite to nė nenutuokti. Nenustebkite išgirdę meilės prisipažinimą ar gavę pasiūlymą tuoktis.

Svarstyklės

Nėra to blogo, kas neišeitų į gera, tai šiandien aiškiai pajusite. Spręskite finansines problemas, aiškinkitės santykius su jums skolingais asmenimis. Tiktų ir patiems pasiskolinti.

Skorpionas

Lydės sėkmė, o reikalai klostysis kur kas geriau. Gali pagerėti ir jūsų santykiai su vaikais, mylimu žmogumi. Gera proga pakoreguoti santykius su vadovu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Palanku susitikti personalinio projekto tikslais su įtakingais žmonėmis: šiandien tik į naudą kuo geriau pakalbėti apie save ir savo veiklą.

Ožiaragis

Geras laikas kai ką pakeisti savo veikloje ar asmeniniame gyvenime: nebijokite visko apversti aukštyn kojom, padarykite tai, apie ką svajojote, bet vis nesiryžote.

Vandenis

Intymus, romantiškas metas. Būtų puiku, jei visą dieną praleistumėte su mylimu žmogumi. Jei seniai ieškote progos įteikti dovaną, padarykite tai šiandien. Sveika šiandien leisti sau paišlaidauti.

Žuvys

Laimės metas: jūsų nuotaikos vėl puikios, o reikalai beveik savaime pasisuka geresne linkme. Jei turite svarbių reikalų, ypač susijusių su pinigais ar vaikų ateitimi, verta tuo užsiimti. Gali kur kas pagerėti ir jūsų santykiai su atžalomis, mylimu žmogumi.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų