REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Tikrai neturėtų stigti nedidelių darbų, vis apie save primins visokie įsipareigojimai, žodžiu, norom nenorom teks suktis. Bet jėgų bei gero ūpo tikrai nestigs, todėl ir nepervargsite. Palankus metas rūpintis sveikata (nors nebūtinai sava). Atrodo, labai nudžiugins santykiai su kai kuriais asmenimis.

Avinas. Tikrai neturėtų stigti nedidelių darbų, vis apie save primins visokie įsipareigojimai, žodžiu, norom nenorom teks suktis. Bet jėgų bei gero ūpo tikrai nestigs, todėl ir nepervargsite. Palankus metas rūpintis sveikata (nors nebūtinai sava). Atrodo, labai nudžiugins santykiai su kai kuriais asmenimis.

REKLAMA

Jautis. Kasdienių darbų, reikalų, žinoma, nestigs. Kita vertus, jie tikrai nebus dideli, atliekami, sutvarkomi greitai, o kai kada net šiek tiek žaismingai. Be to, dabar nestigs ir kūrybiškumo, bus lengva ir sau, ir šalia esantiems sukurti ką mielo, įdomaus ir gražaus. Nebus keista, jeigu ir jausmai turės priežastį atsiskleisti.

Dvyniai. Nemažai smagios, malonios veiklos gali būti namie, bus lengva į ją įtraukti ir šeimos narius. Atrodo, netrukus ir tvarkos, ir grožio čia bus gerokai daugiau. Be to, neliks pamiršta ir smagioji, gražioji gyvenimo pusė: progų smagiai pasilinksminti tikrai nestigs.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Bene svarbiausias šios savaitės akcentas – namai, šeimos reikalai. Jų gali būti ne taip jau mažai, bet kita vertus, juos tvarkyti pavyks greitai, lengvai, todėl jie ilgai negaišins. Be to, dabar aplinkybės skatins atvirumą, norą bendrauti, judrumą, tad naujų pažinčių bei įspūdžių tikrai bus.

REKLAMA

Liūtas. Būsite atviri, daug ir noriai bendrausite, bus lengva ko nors mokytis, mokyti kitus, žodžiu, komunikuoti įvairiausiais būdais ir įvairiausiose srityse. Taip pat gali būti svarbūs piniginiai reikalai – pastangos šioje srityje naudos tikrai atneš, sustoti, apsidairyti praverstų nebent kitą savaitgalį.

Mergelė. Būsite mieli, žavūs, net jausmingi, ir tuo pat metu labai veiklūs, sportiški, dėl to geriausiai seksis veikla, kuriai reikia iš karto abiejų savybių derinio ir asmeninio dalyvavimo. Taip pat visai neblogai atrodys piniginiai reikalai, galima tikėtis apčiuopiamos naudos.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite puikios nuotaikos, veiklūs, iškalbingi, dėl to būsite judrūs, lengvai bendrausite ir lengvai tvarkysite visokius reikalus, kurių dabar gali atsirasti ne taip jau mažai. Gana svarbių susitikimų ir pokalbių gali atnešti savaitės vidurys.

Skorpionas. Ir darbe, ir namie naujienų nedaug, tad dėmesį gali patraukti artimiausi draugai, bendraminčiai – kartu bus lengva sugalvoti visiems įdomios ir smagios veiklos ir kai ko imtis tiesiog dabar. Galima nuteikti save tam, kad artėja didelio veiklumo metas.

Šaulys. Darbe darbo tikriausiai nestigs, bet veikla bus papildyta, tarsi paskaninta kažkokiomis smagiomis aplinkybėmis ir maloniomis smulkmenomis, taigi dienos bėgs lengvai. Kažkokios malonios veiklos, smagaus bendravimo gali pasiūlyti artimiausi draugai ar kolegos. Bus smagu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Didės krūvis profesijos srityje. Kita vertus, jėgų, išmanymo ir net išradingumo tikrai nestigs, dėl to rezultatai džiugins jus ir neliks nepastebėti aplinkinių. Tęsiasi palankus metas rudens kelionėms – pavyktų ir pajudėti, ir pailsėti, ir įspūdžių patirti. Nesklandumų gali būti tiktai savaitės pabaigoje.

Vandenis. Apie šią savaitę galima pasakyti tiek, kad ji palanki kelionėms (ypač pažintinėms) ir dalykiniams ryšiams su užsieniu. Jų neplėtojantiems liks smulkmenos: nedidelė sėkmė siekiant asmeninės naudos savaitės pradžioje, smagus pabendravimas jos viduryje ir poilsis namie savaitgalį.

Žuvys. Kai kurių asmenų požiūris į gyvenimą ir siūloma veikla gali būti ganėtinai intensyvi, bet kartu atrodys priimtinai, patraukliai ir dėl abiem pusėm tinkančio varianto susitarti tikrai nebus sunku. Atrodo, panašiai gali nutikti ir dalykinėje srityje. Nedidelių pajamų gali atnešti savaitės vidurys.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų