REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Pavydas (nuotr. Fotolia.com)
12

Rugsėjo 25 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Diskusija aktualiu klausimu arba artimo žmogaus patarimas gali išeiti jums į naudą. Vakare aštrus ginčas gali įsiplieksti dėl smulkmenos, skirtingo požiūrio. Itin venkite konfliktinių situacijų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Gali išsispręsti pinigų, nuosavybės klausimas, arba tiesiog teks rūpintis nekilnojamojo turto, žemės reikalais. Panašu, kad neatsispirsite pagundai išlaidauti. Turbūt tam provokuos antroji pusė. Neviršykite savo realių galimybių.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien stengsitės kontroliuoti situaciją ir aplinkinius. Jausitės turį teisę kitus mokyti, kaip dera gyventi, mąstyti. Su nerimu lauksite egzamino ar kitokio veiksmo rezultato. Galimas netikėtas pranešimas ar svečias. Saugokite sveikatą.

Vėžys

Svarbiausi šiandien jums bus artimi žmonės, vaikų poreikiai ir interesai. Diena žada sėkmės ir džiugių akimirkų.

Liūtas

Lydės sėkmė derybose, varžybose, konkursuose. Nusimato susitikimai su jums svarbiais žmonėmis. Vis dėlto pavojinga bet kokia kaina siekti malonumų, pasiduoti lengvabūdiškoms aistroms.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Vien grožio ir geros nuomonės apie save sėkmei nepakaks. Gali vykti jūsų jėgų ir galimybių patikrinimas darbe. Nekelkite pretenzijų, nesivadovaukite ambicijomis. Būkite pasirengę rimtai ataskaitai, egzaminui ar pan.

Svarstyklės

Aktyviai bendrausite, bet nebūtinai sklandžiai: atsiras oponuojančių pašnekovų. Reikės įrodinėti, kad esate teisūs. Gali atsinaujinti seni ryšiai, dalykiniai arba partneriški, tačiau vakaro barnis gali atnešti nekokių padarinių.

Skorpionas

Diena turėtų būti gana produktyvi, bet vakare galima daug ką sugadinti ir sau ar kitiems padaryti žalos. Arba patys galite patirti nuostolių per kitų neatsargumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nepagailėsite pastangų, kad įrodytumėte ir pasiektumėte savo tiesą, sublizgėtumėte kompetencija, reikalo išmanymu. Iš toli ar iš oficialios įstaigos galite gauti žinią, laišką. Netikėtu pasiūlymu gali nustebinti mažai pažįstamas žmogus.

Ožiaragis

Šiandien įtemptai darbuositės ir turbūt kažkam padarysite įspūdį. Tačiau aplinkinių dėmesio, šurmulio bei kalbų bus daugiau, nei norėtųsi. Tai vargins, vers prisitaikyti. Dėl jūsų emocinės įtampos kentės artimiausi žmonės, šeima.

Vandenis

Reikšite iniciatyvą, imsitės visuomeninių reikalų. Turėsite galimybę savo postringavimais ar pažadais užburti tą asmenį, kurį siekėte pritraukti prie savęs kiek įmanoma arčiau. Tačiau tai gali jums kainuoti daugiau, nei įsivaizduojate.

Žuvys

Šiandien nelengva bus viską suspėti ir suderinti. Nenumatytos problemos arba sveikatos sutrikimai kaišios pagalius į jūsų veiklos ratus. Reikėtų labiau saugoti savas ir svetimas paslaptis, vengti intrigų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų