REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Meda Sabašinskaitė (nuotr. FotoMirksnis)

Pastarosios savaitės Medai Sabašinskaitei yra visiškai kitokios. Palikusi didžiausią savo vasaros nuotykį – realybės šou „2 Barai“ – mergina grįžo į įprastas gyvenimo vėžes. Kasryt 19-metė pabunda kur kas tylesnėje aplinkoje, jos nefilmuoja kameros, o jos balsą girdi tik patys artimiausi žmonės.

34

Pastarosios savaitės Medai Sabašinskaitei yra visiškai kitokios. Palikusi didžiausią savo vasaros nuotykį – realybės šou „2 Barai“ – mergina grįžo į įprastas gyvenimo vėžes. Kasryt 19-metė pabunda kur kas tylesnėje aplinkoje, jos nefilmuoja kameros, o jos balsą girdi tik patys artimiausi žmonės.

REKLAMA

Iš Kėdainių kilusi ir savo kuklumu sužavėjusi Meda projekte akimirksniu tapo favorite, daugelis žiūrovų numylėtinei pranašavo net pergalę. Tiesa, net ir per plauką nuo didžiojo prizo likusi dalyvė nė kiek nesikremta – iš šou ji išsinešė kitą dovaną – naujus draugus ir stebėtinai didelį gerbėjų skaičių.

- Netrukus bus praėjusios trys savaitės, kuomet baigėsi realybės šou „2 Barai“. Kokie pirmieji tavo įspūdžiai palikus šį projektą? Papasakok, ar labai išgyvenai, kuomet likai antroje vietoje.

REKLAMA
REKLAMA

- Sugrįžti į realybę po dešimties savaičių, pripažįstu, buvo keisčiau nei tikėjausi. Pirmąją dieną mažiausiai penkis kartus ieškojau mikrofono, miegoti irgi buvo nelengva, nes maniau, kad mane stebi kameros. Kita vertus, buvo labai smagu pamatyti artimuosius, draugus – labai gera grįžti į išsiilgtus namus. O kai nelaimėjau pirmosios vietos, žinoma, nuliūdau, nes tikrai labai norėjau nugalėti, mano didžiausia svajonė būtų išsipildžiusi – dirbti televizijoje. Nepaisant to, labai nuoširdžiai džiaugiuosi už Kristupo pergalę, nes nuo pat projekto pradžios jis man buvo nugalėtojas.

REKLAMA

- Kaip šiandien atrodo įprasta Medos diena? Ar pirmosios dienos tau nebuvo keistos – jokių kamerų, gerokai mažiau triukšmo?

- Dabar mano dienotvarkė kur kas kitokia nei buvo projekte. Manęs niekas nežadina su „2 Barų“ himnu „Eik į barą“, nedalinu interviu ir t.t. Dabar kiekvieną dieną einu į paskaitas, lankau aerobikos užsiėmimus, susitinku su draugais, taip pat ir su kai kuriais projekto dalyviais. Vis dar atsakinėju į gerbėjų žinutes, nes jų yra tikrai labai daug. Ateityje planuoju eiti į dainavimo pamokas ir dramos užsiėmimus.

- Viso projekto metu iš giminaičių sulaukdavai nemažai pastabų, ar paskutinėmis realybės šou akimirkomis iš jų jautei daugiau palaikymo? Galbūt kai kurie žodžiai ar pamokymai įskaudino, bet pamokė?

REKLAMA
REKLAMA

- Pastabų tikrai sulaukiau labai daug, bet už visas jas esu labai dėkinga, nes jos buvo man išsakytos tik dėlto, kad man būtų geriau. Viso projekto metu jaučiau didelį palaikymą, žinoma, nebuvo labai malonu girdėti priekaištus, bet visa tai buvo išsakyta tam, kad tobulėčiau. Artimieji labai nuliūdo, kai nelaimėjau, bet taip pat labai džiaugėsi už Kristupo pergalę. Pamenu pokalbį su mama, grįžus namo ji man sakė: „Kai paskelbė laimėtojo vardą, labai nuliūdau, kad tai buvo ne tavasis, bet pamačiusi tavo šypseną veide, kad tu tikrai džiaugiesi už Kristupą, man iš karto pasidarė lengviau”. Prisimenu pirmąjį pokalbį su močiute, jis buvo tikrai labai nemalonus, po jo net pravirkau, nes buvo gėda ir skaudu, kad juos nuvyliau. Jie mane tikrai labai palaikė ir tikėjo manimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kas buvo sunkiausia šou metu? Kameros ne kartą tave ir kitus dalyvius „pagaudavo“ verkiančius...

- Projekte tikrai buvo labai daug sunkių momentų, taip pat kaip ir pykčių. Manau, sunkiausiai išgyvenau piktus komentarus tiek išgirstus iš dalyvių, tiek perskaitytus darant „Facebook” tiesioginę transliaciją.

- Ilgą laiką „2 Barų“ žiūrovai tave laikė favorite, ar gerbėjų dėmesį jauti ir grįžus į realų pasaulį? Ar žmonės dažnai prieina prie tavęs gatvėje?

- Dėmesį tikrai jaučiu. Nerealus jausmas, kai eini gatve ir tau nusišypso, pakalbina, paprašo nusifotografuoti ar tiesiog parašo, kad matė mane gatvėje, bet nedrįso prieiti.

REKLAMA

- Akivaizdu, kad po šou tavo sekėjų skaičius socialiniuose tinkluose ženkliai išaugo – šiuo metu tavo gyvenimo akimirkomis „Facebook“ tinkle domisi daugiau nei 9 tūkst. gerbėjų. Kokių asmeninių žinučių susilauki? Ar lietuviai nebijo išsakyti kritikos į akis?

- Sekėjų skaičius yra iš tiesų neįtikėtinai didelis. Man vis dar sunku patikėti, kad mane seka tiek daug nuostabių žmonių. Žinučių yra taip pat labai daug. Praėjo jau beveik trys savaitės po projekto, o dar nespėjau visko perskaityti. Gerbėjai atsiuntė labai daug nuotraukų, taip pat ir video iš mūsų šėlionių. Gavau labai daug palaikančių žinučių, žmonės linki, kad nesustočiau vietoje ir siekčiau savo svajonės, nesvarbu, kad nelaimėjau projekto. Kaip gerbėjai sako, jiems aš vis tiek esu nugalėtoja. Žinoma, yra žinučių, kur beriama vien kritika, bet projekte užsiauginau storą odą ir į neigiamus komentarus bandau pažiūrėti kaip į patarimus, ko daryti ir ko ne.

REKLAMA

- Nuo pat šou pradžios tu ir dalyvis Martin buvote suporuoti – ar dar palaikote ryšį? Kaip manai, koks žmogus galėtų užkariauti tavo širdį? Išduok, apie kokią meilę svajoji.

- Aš ir Martin viso projekto metu buvome poruojami, tačiau kaip ir projekte, taip ir dabar – mes tik draugai. Kaip ta simpatija greitai įsižiebė, taip pat greitai ir užgeso. Nedėkite jokių vilčių, mes tikrai nebūsime pora. Dabar aš esu vieniša ir neturiu vaikino. Įdomiausia tai, kad išėjus iš projekto, sulaukiau nemažai pasiūlymų draugauti ar susitikti. Aš manau, kad vaikino nereikia ieškoti, jis atsiras pačiu geriausiu metu, kada mažiausiai to tikėsiuosi. Ir jis bus labai gražus tiek vidumi, tiek išore, o svarbiausia, kad būtų atviras, nuoširdus žmogus, su kuriuo galėčiau pasikalbėti, pasijuokti ir jausčiausi mylima.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Su kuriais dalyviais su malonumu bendrauji ir dabar, o kurių norėtum vengti?

- Stengiuosi palaikyti ryšį su visais, su keliais jau buvau susitikusi, su kitais dar nepavyko, bet tikiuosi artimiausiu metu būtinai su jais susisiekti. Nesvarbu, kad su vienu ar kitu pykausi projekto metu, bet kas nutiko šou, tas ten ir lieka. Iš projekto parsivežiau tik pačius geriausius prisiminimus.

- Tikėtina, kad grįžus namo puolei domėtis, ką praleidai per daugiau nei du mėnesius „nelaisvėje“. Kas sukėlė didžiausią įspūdį?

- Skaičiau kelis straipsnius, peržiūrėjau vaizdo įrašus, pripažinsiu, kad buvo labai keista, bet tuo pačiu ir įdomu stebėti viską iš šalies, kai pats ten buvai.

REKLAMA

- Jei galėtum atsukti laiką atgal, ar dar kartą dalyvautum „2 Baruose“?

- Jeigu galėčiau atsukti laiką, tai tikrai dalyvaučiau, nes šis šou man padėjo pažinti save, įgijau labai daug pasitikėjimo, išbandžiau dar nebandytų nuotykių, kurių galbūt gyvenime net neišdrįsčiau padaryti. Pavyzdžiui, kuomet su Žygiu tapome savaitės favoritais, važiavome į „Wake Park“ pramogauti su vandenlentėmis – nors pati nemoku plaukti ir labai bijau vandens.

- Galbūt planuoji pasinaudoti savo žinomumu karjeroje, kol dar nepraėjo lemtingas laikas? Kokioje pramogų verslo srityje save įsivaizduoji?

- Tikrai labai norėčiau dirbti televizijoje, nes kiek aš save prisimenu mažą, visuomet dainuodavau prieš veidrodį, duodavau interviu, vaidindavau. Viena iš mano svajonių yra išbandyti save vedėjos pozicijoje. Kartais leidžiu sau pasvajoti kaip atrodyčiau, jei vesčiau realybės šou „2 Barai“ su Justinu Jankevičiumi, tačiau iš karto veju šią mintį. Vaida Skaisgirė puikiai tinka vesti šią laidą ir jai pakeičiamų šioje vietoje nėra. Taip pat turiu svajonių su vaidyba ar dainavimu – dar nuo mokyklos laikų eidavau į dramos būrelius vaidinti, nė vienas mokyklos renginys nepraeidavo be mano dainavimo. Buvo tikrai geri laikai! Ir dabar būtų smagu sugrįžti ir pakartoti tai, kas seniau teikė tiek džiaugsmo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų