REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Šeimai gimė Siamo dvyniai (nuotr. facebook.com)

Šio mėnesio pradžioje Cincinačio (JAV) vaikų ligoninės medicinos centre septynių asmenų šeimoje atsirado nauji nariai – Siamo dvyniai.

3

Šio mėnesio pradžioje Cincinačio (JAV) vaikų ligoninės medicinos centre septynių asmenų šeimoje atsirado nauji nariai – Siamo dvyniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujagimių Elijaho ir Isaaco tėtis Jasonas Kroegeris, gyvenantis Šiaurės Karolinos valstijoje, teigė, jog dvynių būklė yra geresnė nei buvo tikėtasi.

REKLAMA

Jasono žmona Heather Kroeger iš pradžių manė susilauksianti tik vieno vaikelio. Tokius pat rezultatus rodė ir atlikti tyrimai, tačiau vėliau paaiškėjo, kad moters pilvelyje auga dvi gyvybės ir kad tai – siamo dvyniai.

Medicinos darbuotojai pranešė, kad Heather gali būti atliktas abortas.

„Mes net nenorėjome apie tai galvoti. Tai mūsų vaikai. Jie pas mus atsirado ne be reikalo, o tam, kad saugotume juos. Apie abortą net nesusimąstėme“, - sakė Jasonas.

REKLAMA
REKLAMA

Broliai dvyniai Elijahas ir Isaacas susijungę taip, kad saugiai atskirti jų neįmanoma.

Nuo pat vidurinės mokyklos laikų draugavę Jasonas ir Heather jau augina 5 vaikus.

Pasak šeimos anketos „GoFundMe“ tinklalapyje, tėvai be galo džiaugėsi sužinoję, jog jų šeimoje, kaip buvo planuota, spalio 1-ąją dieną atsiras dar viena atžala.

„Nenuostabu, kad jiems ne kartą buvo siūloma atlikti abortą, nes šias dvi trapias gyvybes auginti bus išties nelengva“, - rašoma jų anketoje, patalpintoje internetiniame puslapyje, skirtam rinkti aukas per anksti gimusių naujagimių priežiūrai, medicininėms jų išlaidoms apmokėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šeima iš savo namų Šiaurės Karolinoje turėjo vykti į Cincinačio ligoninę, o ši kelionė nebuvo pigi.

7 asmenų šeima apsistojo Šv. Ksavero bažnyčioje. Kelias dienas ji tapo šios krikščioniškos šeimos pastoge.

Jasonas ir Heather susituokė 1999-aisiais, o vyriausiajai jų atžalai šiuo metu yra 17 metų.

Šiuo metu Heather su mažyliais laiką leidžia ligoninėje, o jos vyras grįžo atgal į Šiaurės Karoliną, kur jo laukia darbas, o vyriausiųjų vaikų – mokykla.

„Draugai, mes nematome to, ką mato Dievas. Taip pat dažnai nesuprantame jo siųstų išbandymų. Ši šeima savo tikėjimu ir meile naujagimiams įkvėpė daugelį iš mūsų“, - rašoma „GoFundMe“ tinklalapyje.

REKLAMA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų