REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Karolina Meschino, Jonas Misevičius (nuotr. Fotodiena.lt)

Karolina Meschino – modelis, kurio vardas šiuo metu linksniuojamas bene labiausiai Lietuvoje. Baigusi prestižinį Milano universitetą, ji net nesiruošia ilsėtis. Dabar jos arkliukas – socialiniai tinklai ir kelionės, kurias mergina įvardija kaip savo didžiausią gyvenimo aistrą. Apie studijas Italijoje, išsvajotas atostogas ir artimiausius tikslus kalbėjomės su K. Meschino.

35

Karolina Meschino – modelis, kurio vardas šiuo metu linksniuojamas bene labiausiai Lietuvoje. Baigusi prestižinį Milano universitetą, ji net nesiruošia ilsėtis. Dabar jos arkliukas – socialiniai tinklai ir kelionės, kurias mergina įvardija kaip savo didžiausią gyvenimo aistrą. Apie studijas Italijoje, išsvajotas atostogas ir artimiausius tikslus kalbėjomės su K. Meschino.

REKLAMA

- Karolina, baigei Milano universitetą, ką planuoji daryti toliau? Tęsi mokslus ar turi kitų planų?

- Šiuo metu atostogauju, po trejų metų intensyvių mokslų sau pažadėjau, jog artėjanti vasara bus geriausia mano gyvenime ir manau, kad šį pažadą ištesėti pavyko! Turiu daug svajonių ir planų, tikrai noriu likti Lietuvoje, išsigryninti savo tikslus, apie kuriuos šiuo metu nenoriu garsiai kalbėti. Be abejo, toliau vystysiu ir savo veiklą socialiniuose tinkluose.

- Kaip vertini, ar patirtis įgyta studijų metu vertinga? Kalbant ne tik apie studijas, bet ir savarankiškumą, gyvenamąją vietą?

REKLAMA
REKLAMA

- Madingo įvaizdžio kūrimo kursas yra labai platus, į jį įeina didelė dalis grafikos, vitrinų dizaino, taip pat fotografija, mados istorija, tendencijų analizė. Kaip mūsų dėstytojai sako – baigus šį trejų metų kursą tampame ne tik savo srities ekspertais, bet sugebėtume atlikti ir visos komandos darbus. Be galo džiaugiuosi dėl visų priimtų sprendimų – tiek dėl studijų krypties, tiek dėl paties universiteto pasirinkimo. Per šiuos trejus metus mano gyvenimas kardinaliai pasikeitė – tapau daug savarankiškesnė ir atsakingesnė, išmokau gyventi viena toli nuo šeimos.

REKLAMA

- Milanas tituluojamas pasaulio mados sostine, o kaip vertini Lietuvą? Ar žmonės domisi mada, ar tavo specialybė perspektyvi tėvynėje?

- Na, Lietuvos žmonės išties skiriasi nuo Milano... Labai džiaugiuosi, kad Lietuva lenda iš to pilko debesies ir mato daugiau spalvų. Mano nuomone, dizaineriai tampa vis drąsesni. Milane visi yra daug drąsesni ir mažiau kreipia dėmesį į tai, ką kiti pagalvos. Ten gali pamatyti vaikinų su sijonais ar merginų, gatvėje apsirengusių pižamomis. Kuo keisčiau atrodai, kuo labiau drabužiais parodai savo charakterį, tuo esi labiau priimtas. Tai ypač būdinga mano universitete, kur visi kvėpuoja mada. Aš labiau mėgstu iššaukiantį stilių, ryškumą ir blizgučius.

REKLAMA
REKLAMA

- Kelis kartus žiniasklaidoje užsiminei, kad turi verslo planų, kuriuos norėtum įgyvendinti Lietuvoje. Gal jau mums atversi kortas, kokie tie planai?

- Kol kas negaliu to atskleisti, nes dar vis dėliojuosi. Šiuo metu esu sutelkusi dėmesį į veiklą socialiniuose tinkluose, todėl anksti dar apie verslą kalbėti!

- Pastaruoju metu daug keliauji. Buvai Prancūzijoje, Italijoje, Graikijoje. Ką tau reiškia kelionės?

- Man labai pasisekė, kad mano tėveliai visą gyvenimą sunkiai ir daug dirbo, kad galėtų suteikti man ir mano broliui viską, bei įskiepijo meilę keliauti. Jaučiuosi neapsakomai dėkinga ir galiu pasakyti, kad kelionės yra bene didžiausia mano gyvenimo aistra. Pirma mano kelionė buvo kai sulaukiau vos dviejų savaičių! Esu mačiusi tikrai nemažai pasaulio ir manau, kad nėra nieko nuostabiau kaip pažinti skirtingus žmones, skirtingas vietoves bei kultūras, mėgautis vaizdais, nauja patirtimi, įvairiu maistu, patirti visokiausių iššūkių, atsijungti ir ištrūkti iš gyvenimo rutinos. Tikiuosi, kad ateityje galėsiu savo vaikams suteikti tą patį džiaugsmą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kalbant apie maistą, kokiam maistui ar gėrimams tau yra sunkiausia atsispirti?

- Pica, makaronai su daug sūrio ir „Coca-Cola“ vienareikšmiškai. Manau man yra išsivysčiusi rimta priklausomybė (šypsosi). „Coca Cola“ stiklinė su ledukais ir citrina yra didelė mano gyvenimo dalis. Geriu labai labai dažnai, vasarą, galėčiau teigti, kad netgi kasdien. Bent jau paskutinį mėnesį tikriausiai nebuvo dienos be šio gėrimo!

- Ar turi savo mėgstamiausią šalį ar miestą? Kur dar nebuvai, bet norėtum nukeliauti?

- Manau kad mano mėgstamiausia vieta pasaulyje, kurioje esu palikusi savo širdį – Karibai. Karibų jūra ir jos salytės – tai yra vieta, kurioje, matyt, daugiausia kartų esu buvusi, ir kuri mane visiškai yra užbūrusi! Gamta, žmonės...nerealu! Ateityje svajoju su draugu išvažiuoti į Aziją mėnesiui ar keliems, tik su kuprinėmis ir be kelionės plano.

REKLAMA

- Kas tau tobula kelionių kompanija (draugai, mylimasis, tėvai,...)?

- Smagiausia yra keisti kompanijas. Vienur be galo smagu ir gera su šeima, kitur su draugais, bet aišku, numeris vienas kompanionas – mano širdies draugas Jonas!

- Kur keliausi kitų atostogų metu?

- Iki rugsėjo galo planuoju susitaupyti pinigėlių ir važiuoti į Ibizą ir Formenterą.

- Kiekvienas įvykis turi tam tikrų asociacijų. Su kuo tau asocijuojasi ką tik praūžusi vasara?

- Ilgos šokių naktys, saulėlydžiai, basos kojos smėlyje ir daug daug pozityvių emocijų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų