REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Amber Scott  (nuotr. facebook.com)

Ne kiekvienas galėtų pasvajoti apie dovaną, kurios sulaukė 25-erių Amber Scott. Škotei tėvai padovanojo visą lėktuvą.

35

Ne kiekvienas galėtų pasvajoti apie dovaną, kurios sulaukė 25-erių Amber Scott. Škotei tėvai padovanojo visą lėktuvą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1957-ųjų „Air Atlantique Convair CV-440 Metropolitan“ šeimos kieme nutūpė prieš dešimtmetį. Ši transporto priemonė ilgus metus neliečiama dūlėjo, kol Amber šeimai gimė idėja, padėsianti merginai siekti užsibrėžtų tikslų.

REKLAMA

Talentingos vizažistės šeima paaukojo 30 tūkst. svarų, kad šią vietą paverstų vintažinio stiliaus grožio salonu.

Vieta, kurioje makiažo meistrė priims pasigražinti panorusias klientes, duris atvėrė vos prieš pusę savaitės. Tačiau su šia unikalia idėja jau spėjo susipažinti pusė Europos – naujienų portalai šia žinia pradžiugino pokyčių ekstremaliomis sąlygomis ištroškusių moterų.

Remonto darbai lėktuve pradėti dar šių metų kovą. Tačiau tai, kad mergina rengiasi sudrebinti grožio pasaulį iki paskutinės akimirkos žinojo tik jos šeima. Artimiausiems draugams apie tai pranešė likus vos dienai iki atidarymo. Tad daugeliui tai buvo tikra staigmena, o salono savininkei – svajonės išsipildymas.

REKLAMA
REKLAMA

„Visuomet mėgau makiažo priemones ir darbą su jomis. Žinau, kad tai skamba kvailai, tačiau vaikystėje neįsivaizdavau, kad vizažas gali virsti profesija. Kuomet man buvo trylika, mama ir tėtis surengė didžiulį Helovino vakarėlį ir pasamdė makiažo meistrę, kuri pirmoji man patarė imtis vizažo mokslų koledže“, – pasakojo mergina.

Šiuo patarimu Amber pasinaudojo ir „Clydebank“ koledže įgijo grožio specialistės specialybę. Taip pat įgūdžius lavino įvairiuose kursuose, o dabar savo žiniomis turi galimybę dalintis su klientėmis.

„Grožio salonas lėktuve nebuvo mano vienos sumanymas. Tai – visos mano šeimos idėja. Labai gera, kad aplink mane gyvena tokie geranoriški žmonės – sulaukėme ir pagalbos, ir paskatinimo. Šaunu, kai apart pavydėję, žmonės džiaugiasi kitų sėkme“, – sakė Amber.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų