REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Natasha Crown (nuotr. Instagram)

Garsios pasaulio žvaigždės ir kino filmų aktoriai neigia, jog kada nors prie jų išvaizdos nagus buvo prikišęs ir plastikos chirurgas, tačiau visai kitaip apie tai kalba laidos „Plastic and Proud“ dalyviai.

35

Garsios pasaulio žvaigždės ir kino filmų aktoriai neigia, jog kada nors prie jų išvaizdos nagus buvo prikišęs ir plastikos chirurgas, tačiau visai kitaip apie tai kalba laidos „Plastic and Proud“ dalyviai.

REKLAMA

Viena jų – švedė ir „glamūro“ modelis Natasha Crown (24 m.). Jos gyvenimo tikslas yra turėti didžiausia užpakaliuką pasaulyje.

Kad gautų sėdmenis, nuo kurių tikrai sunku atitraukti akis, Natasha užkandžiauja didelėmis ledų porcijomis, valgo tai, ką nori ir kiek nori, kad tik sukauptų kuo daugiau riebalų, vėliau atsidursiančių ant jos ir taip jau nemažo užpakaliuko.

„Pirmoji procedūra atlikta kai man buvo vos 20 metų ir taip, pripažįstu, jog esu nuo to priklausoma“, - sakė ji. „Vos tik prabudus, einu prie veidrodžio ir apžiūriu savo užpakaliuką. Galbūt sergu kūno dismorfija ar kažkuo kitu, bet nesiruošiu sustoti.“

REKLAMA
REKLAMA

Jauna mergina turėjo linksmą vaikystę, augo Geteborge, Švedijoje ir teigė visuomet mėgusi bendrauti, buvusi populiari.

„Prasidėjus paauglystei ir kūno pokyčiams, padidėjo mano krūtinė ir užpakaliukas. Iškart pamilau tokį savo kūną. Nuo tada man buvo atlikti 3 užpakaliuko pakėlimai, krūtinės tobulinimo operacijos ir kitos procedūros taip pat turiu lūpų implantus. Man patinka tokia mano išvaizda. Kai einu gatve, jaučiu kaip jis dreba, kraiposi, tai, mano nuomone, geriausias jausmas. Užpakaliukas mane priverčia jaustis seksualia ir galinga“, - sakė ji.

REKLAMA

Tačiau ne visi džiaugiasi tokiais merginos išvaizdos pokyčiais. Jos tėvai ne kartą prašė dukters nustoti keisti savo ir taip gražų kūną, nerimaudami, kad toks liguistas tobulumo siekimas daro jai didžiulę žalą.

„Jiems rūpi mano sveikata ir liepia pagalvoti apie savo ateitį, šeimą ir panašiai. Jiems sunku matyti, kaip aš keičiuosi. Kartais jie netgi išvadina mane negražiais žodžiais, pavyzdžiui, kartą sakė, jog atrodau kaip karvė. Jie nesupranta, kodėl visa tai darau“, - sakė Natasha. „Galiausiai turėjau pritarti jiems, bet vis tiek neatsisakiau savo veiklos, nes tai mane daro laimingą.“

REKLAMA
REKLAMA

Laidoje taip pat rodoma, kaip Natasha lankosi pas plastikos chirurgą Dr. Bernerį. Moteris konsultuojasi dėl 4 jos laukiančios operacijos.

„Žinoma, kad būtina elgtis atsargiai ir įsitikinti, jog operacija nebus atlikta kokia nors psichologine liga sergančiam žmogui, jis yra lengvai pažeidžiamas, tačiau pažiūrėjus į Natasha supranti, kad ji – stipri moteris, tvirtai apsisprendusi, ko nori“, - sakė gydytojas.

Išraiškinga moters figūra patraukė daugelio žmonių dėmesį. Šiuo metu Natasha papildomų pinigų užsidirba savo nuotraukas ir vaizdo įrašus siųsdama didelių užpakaliukų entuziastams.

„Niekada negalvojau, kad pinigus uždirbsiu vien todėl, jog turiu didelę sėdynę, tačiau man patinka toks darbas ir nė negalvoju užsiimti kuo nors kitu“, - teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų