REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasara jau baigėsi, tačiau prisiminimai lieka. Lieka ir pirkiniai, jei per pastaruosius kelis mėnesius nusprendėte ką nors įsigyti iš Technologijos.lt aprašytų kiniškų gaminių.

Vasara jau baigėsi, tačiau prisiminimai lieka. Lieka ir pirkiniai, jei per pastaruosius kelis mėnesius nusprendėte ką nors įsigyti iš Technologijos.lt aprašytų kiniškų gaminių.

REKLAMA

Iš Gearbest.com gavome statistiką, kokios gi prekės buvo pačios populiariausios tarp portalo skaitytojų. Galbūt surasite savo pirkinius, o gal kai kam bus įdomu idėjų prasme.

1. „Vernee Thor E 4G“ išmanusis telefonas

Sąrašo viršuje rasime išmanųjį telefoną „Vernee Thor E 4G“. Tai - nebajotinas lyderis, nepalikęs vilčių jokiam kitam telefonui ar kitam gaminiui.

Šis telefonas - vienas iš pačių pigiausių išmaniųjų telefonų su nedideliu 5 colių ekranu, 8 MP kamera, „Android 7.0“ operacine sistema, dviem SIM kortelių lizdais ir labai įspūdinga bateriją. 5020mAh integruoto akumuliatoriaus pakaks 72 normalaus naudojimo valandoms. Palyginimui, „Samsung Galaxy S8“ turi 3000 mAh bateriją.

Visgi, manome, kad pirkėjus sudomino ne tik įspūdinga „Vernee Thor E 4G“ baterija, bet ir kaina - šiuo metu šis išvaizdus išmanusis telefonas kainuoja €83,36 ir į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai.

REKLAMA
REKLAMA

Vertinant pagal kainą, tai labai geras telefonas - apie jo savybes mums jau rašė ir vienas skaitytojas, o ir pats telefonas tapo savotišku proveržiu didelės baterijos telefonų segmente - nerasite plonesnio telefono su 5020 mAh talpos baterija. Bet nereikia apsigauti - tai biudžetinis telefonas, ką parodo ir jo kaina, tad neverta jo lyginti su flagmanais.

REKLAMA

„Vernee Thor E 4G“ nėra itin spartus, nėra atsparus vandeniui ir dulkėms, neturi tokio ryškaus ir gerai apsaugoto ekrano kaip kitų gamintojų flagmanai, o pirkėjai pastebi, kad kamera nėra tokia jau gera.

Visgi, blaiviai pasvėrus lūkesčius, savo kainų grupėje tai net labai geras telefonas, su ypatingai gera ištverme.

2. „Original Xiaomi Mi Band 2“ išmanioji apyrankė

Vasara - puikus laikas pajudėti, todėl daug žmonių įsigijo vieną žinomiausių išmaniųjų apyrankių rinkoje - „Xiaomi Mi Band 2“. Rašėme daug ir apie įvairias išmaniąsias apyrankes, bet niekas kitas negali pasigirti tokiu populiarumu, kaip „Xiaomi Mi Band 2“.

REKLAMA
REKLAMA

Patogus dėvimos elektronikos pavyzdys turi kuo pasigirti. Atlieka visas išmaniųjų apyrankių funkcijas, susijusias su žingsnių ir sudegintų kalorijų skaičiavimu, miego stebėjimu, žadinimu ir taip toliau. Visa informacija pateikiama ryškiame OLED ekrane, o pati apyrankė yra visiškai atspari vandeniui - atitinka IP67 standartą.

„Xiaomi Mi Band 2“ yra šiek tiek žemesnėje kategorijoje nei, pavyzdžiui, „Xiaomi Amazfit A1603“, kuri yra stilingesnė ir atspari subraižymams, tačiau turi tą pačią bateriją. Prie „Mi Band 2“ populiarumo tikriausiai prisidėjo ir tai, kad šiam įrenginiui nesunku surasti gausybę aksesuarų.

„Xiaomi Mi Band 2“ šiuo metu kainuoja €18,58.

3. Neįtikėtinai pigus alkotesteris Vasara - tai laikas, kuomet žmonės skuba į gamtą ir vakarėlius. Šioje veikloje netrūksta alkoholio, o jį vartoti būtina atsakingai. Daug žmonių perka asmeninius buitinius alkotesterius, kurie yra labai naudingi vairuotojams ir šiaip save prižiūrintiems žmonėms. O šis labai stebina kaina, gal dėl to ir sulaukė tokio populiarumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šis alkotesteris šiuo metu nekainuoja nė 5 eurų. Jis turi porą ekranų - viršutinis rodo laiką, o apatinis - promiles. Šiam alkotesteriui nereikalingi vamzdeliai, o gamintojas giriasi, kad pasiekiamas tikslumas prilygsta ir kur kas brandesniems įrenginiams - alkoholio kiekį plaučiose sužinosite 0,01 % tikslumu. Kaip yra iš tikrųjų, reikėtų klausti skaitytojų, kurie jau bandė šį alkotesterį, bet bent jau pačioje Gearbest parduotuvėje prie komentarų dėl alkotesterio tikslumo didelių pretenzijų nėra.

4. Populiariausios vasaros ausinės - „Xiaomi Mi IV Hybrid“ Šią vasarą tarp ausinių populiariausios išliko „Xiaomi Mi IV Hybrid“ ir nesunku suprasti kodėl. Stilinga išvaizda, metalinis korpusas, pintas laidas ir hibridinių garsiakalbių sistema - visą tai „Xiaomi Mi IV Hybrid“ dažnai stumia į pigių ausinių topų viršūnes. Ar pamenate, ką reiškia hibridiniai garsiakalbiai?

REKLAMA

„Xiaomi Mi IV Hybrid“ garsiakalbiai geba sujungti dvi skirtingas technologijas - viena leidžia puikiai groti aukštas natas, o kita - žemus dažnius. Tai reiškia, kad „Xiaomi Mi IV Hybrid“ puikiai atkuria itin platų garsų spektrą. Ekspertai teigia, kad šių ausinių skleidžiamas garsas yra švelnus, šiltas, su aiškiais žemų dažnių akcentais.

Štai kodėl labai dažnai jas vadina kaip savo klasėje lygių neturinčias ausines. O įvertinus tai, kad „Xiaomi Mi IV Hybrid“ ausinės šiuo metu kainuoja €13,25, ar bereikia stebėtis, kad tai populiariausios ausinės iš visų mūsų aprašytų?

5. „Mini WiFi 720P“ išmanioji IP kamera Namų saugumas išlieka vienu didžiausių mūsų prioritetų, tačiau pasirinkimo galimybių yra labai įvairių. Daugybė gamintojų, daugybė skirtingų modelių. Ir tiesą sakant, mus nustebino itin aukštas „Mini WiFi 720P“ populiarumas - juk rašėme apie daugybę kitokių ir kur kas garsesnio vardo IP kamerų, tokių kaip „Xiaomi dafang“ ar „Hiseeu FH1C“, bet niekas taip nesudomino, kaip ši „Mini WiFi 720P“. Vieintelis to paaiškinimas - itin geras kainos/parametrų santykis ir puikūs kitų pirkėjų atsiliepimai.

REKLAMA

Priminsime, jog ši IP kamera filmuoja 720p raiška, susitvarko ir su prietema ir gali būti montuojama net apversta. Pati ji visai nedidelio dydžio, todėl jai surasite vietos bet kuriame kambaryje, tačiau jos korpuse vis tiek telpa 64 gb atminties kortelė, mikrofonas ir garsiakalbis - galėsite pasikalbėti su namie likusiais vaikais ir augintiniais.

IP kameros leidžia apžiūrėti namus, net kai nesate šalia. Jos jungiasi prie interneto ir vaizdą perduoda į jūsų išmanųjį telefoną ar kompiuterį kad ir kur bebūtumėte.

Ši kamera kainuoja lygiai 10 eurų, tad tikėtis kažko dar pigiau jau nė neverta ir tokias kameras jau galima ramesne širdimi įsigyti bent kelias ir taip stebėti kelis skirtingus kambarius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. K8 GPS sekiklis Koks turėtų būti beveik idealus universalus GPS sekiklis?

Mažas - K8 dydis - 4 x 3,2 cm, o svoris - vos 17 gramų

Atsparus drėgmei - K8 atitinka IPX4 reitingo reikalavimus

Su ilgai veikiančia baterija - K8 turi 400mAh elementą, kurio pakanka 3-5 dienoms

Funkcionalus - K8 leidžia nesunkiai stebėti vaikus, gyvūnus ar net nuo vagystės apsaugoti transporto priemones.

Gal dėl to, o gal dėl kitų priežasčių, bet šis mažas daikčiukas tapo populiariausiu GPS sekikliu tarp visų tų, kuriuos aprašėme per visą vasarą.

Iš tikro, tai - gana paprastas prietaisas. Tereikia įdėti veikiančią SIM kortelę, į telefoną parsisiųsti programėlę ir jau galima sekti gyvūno, vaiko ar pavogtos transporto priemonės judesius.

REKLAMA

Galima nustatyti ribas, kurias peržengus gausite pranešimą - tai gali pasiteisinti senų globojamų žmonių atveju, kai jie kartais praranda orientaciją ir pasiklįsta.

Tai - labai paprastas, funkcionalus ir, svarbiausia, nebrangus prietaisas - turbūt todėl ir atsidūrė aukštoje šio sąrašo vietoje.

O ir šiuo metu K8 GPS sekiklis kainuoja vos daugiau nei 15 eurų.

7. „Y2 Plus“ išmanioji apyrankė Septintoje sąrašo vietoje atsidūrė dar viena išmanioji apyrankė. Iš pirmo žvilgsnio, šis įrenginys panašus į jau paminėtą „Xiaomi Mi Band 2“. Ir iš tikrųjų - abu prietaisai atlieka pagrindines funkcijas.

Visgi, Y2 nėra tokia gera ir pažangi. Ji atitinka žemesnį IP54 standartą, turi silpnesnę 60mAh bateriją, o visas korpusas yra pagamintas iš plastiko. Taigi, ne toks tvirtas. Tačiau ir panašumų yra.

REKLAMA

„Y2 Plus“ taip pat turi OLED ekraną, kuris nušvinta pakėlus ranką, žadintuvą bei patogią apyrankę. O kodėl ji iš vis pateko į šį sąrašą? Todėl, kad yra fantastiškai pigi - Y2 kainuoja ženkliai pigiau - €8,33.

Turbūt itin maža kaina ur sugundė pirkėjus, tuo labiau, kad jos trūkumai nėra kritiniai - tiesiog reikia nuspręsti, ar „Y2 Plus“ galimybių užteks pagal poreikius ar ne. Jei užteks - tai itin geras pasirinkimas - taip pigiai sunku tikėtis kažko geriau.

8. „Vernee Mars Pro 4G“ planšetofonas Įdomu tai, kad į 10-tuką populiariausių pateko tik du telefonai ir abu jie - iš „Vernee“ kompanijos. Ne veltui ji laikoma vienu įdomiausiu Kinijos gamintoju.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taigi, 8-oje vietoje dar vienas „Vernee“ gaminys, tik šįkart didesnis. „Vernee Mars Pro 4G“ turi 5,5 colių ekraną, apsaugotą „Gorilla Glass 3“ stiklu, 13 MP galinę kamerą ir 3500mAh integruotą bateriją. Pats įrenginys yra gana išvaizdus jau vien dėl šiems laikams būdingo itin siauro rėmelio - šis telefonas priklauso taip vadinamų berėmių išmaniųjų grupei.

6GB RAM, 64GB ROM atmintis ir 2.5GHz procesorius užtikrina sklandų darbą, o „Android 7.0“ operacinė sistema daugeliui yra pažįstama.

Bet didžiausia jo stiprybė kainoje - „Vernee Mars Pro 4G“ kainuoja €146,64. Palyginus su kitais telefonais pagal parametrus, „Vernee Mars Pro“ yra pelnytai vadinamas geriausią kainos/parametrų santykį turinčiu išmaniuoju su 6 GB RAM, o dar daug pozityvo nuteikia ir tai, kad kompanija jam nepagalėjo ir programinių atnaujinimų.

REKLAMA

O ar pirkėjai randa kuo pasiskųsti apie „Vernee Mars Pro 4G“? Žinoma, juk tobulų dalykų nebūna - kai kuriems nepatinka skambučių kokybė, kiti susiduria su pirštų antspaudų skaitytuvo problemomis, o treti yra labai nusivylę garsiakalbiu - sakoma, kad muzikos mėgėjams šis telefonas nepatiks. Tačiau dauguma šių skundų buvo iki oficialaus programinio atnaujinimo - pasak kompanijos, programinis atnaujinimas turi pataisyti dalį problemų, o kitas problemas turėtų spręsti dar vienas būsimas atnaujinimas. Kaip yra iš tikrųjų, paaiškės ateityje.

9. NO.1 F2 išmanusis laikrodis Dešimtuką užbaigia du labai skirtingi išmanieji laikrodžiai. Pirmasis - NO.1 F2. Tai - laikrodis aktyviems žmonėms. Nors jis ir išmanus, jis neturi spalvoto ekrano ir socialinių tinklų pasitikrinti nepadės. Visgi, jis gali pranešti, jei gausite kokį nors pranešimą, skaičiuoti žingsnius, nueitą atstumą ir sudegintas kalorijas.

REKLAMA

Šis laikrodis nemėgsta gyventi mieste - jis yra atsparus vandeniui (IP68), smūgiams, turi UV spindulių matuoklį, termometrą, aukščio matuoklį, chronometrą ir dar galybę funkcijų, skirtų tiems, kuriem nenustygsta vietoje.

Jis kainuoja tik šiek tiek daugiau nei 14 eurų ir neabejotinai sužvaėjo tuos pirkėjus, kurie norėjo labai pigaus, patvaraus ir patikimo nuotykių palydovo. Visgi, tenka pripažinti, kad jis neatrodo kaip madingas aksesuaras - tam geriau tinka K88H ir ne veltui, pagal populiarumą mažai kuo atsiliko nuo NO.1 F2.

10. K88H išmanusis laikrodis Šis laikrodis yra sukurtas būti nešiojamas kaip madingas aksesuaras, tačiau tai nereiškia, kad jis nėra funkcionalus. K88H atlieka visas pagrindines išmaniųjų apyrankių funkcijas, plius veikia kaip nuotolinis kameros valdymo pultelis, turi valdymo balsu funkciją bei vaizdžiai pateikia į telefoną gautas žinutes ir pranešimus. Tikriausiai jau pastebėjote, kad šio įrenginio IPS ekranas yra spalvotas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų