REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar vakare paskelbus apie naujuosius „iPhone“ telefonų modelius, mobilieji operatoriai Lietuvoje pradėjo varžytis, kas pirmiau juos pradės pardavinėti. Vienas po kito operatoriai paskelbė tikslią pardavimo datą.

Vakar vakare paskelbus apie naujuosius „iPhone“ telefonų modelius, mobilieji operatoriai Lietuvoje pradėjo varžytis, kas pirmiau juos pradės pardavinėti. Vienas po kito operatoriai paskelbė tikslią pardavimo datą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Telia“ datą pranešė pirmieji

Pranešime spaudai rašoma, kad iš karto po pokalbio su „Apple“ marketingo ir komunikacijos žmonėmis, „Telia“ informuoja, jog išankstinę prekybą naujos kartos „iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“ išmaniaisiais telefonais pradės rugsėjo 22 d. iš karto po vidurnakčio. Tada bus paskelbta ir išmaniųjų įrenginių kaina.

REKLAMA

Pirmieji telefonai „Telia“ klientus ir salonus visoje Lietuvoje pasieks rugsėjo 29 d.

„Milžiniško populiarumo visame pasaulyje sulaukusius „iPhone“ telefonus į Lietuvą atvežėme pirmieji, todėl, kaip ir pačiai „Apple“, mums šis jubiliejus – ypatingas. Jau devynerius metus prekiaujame „iPhone“, o jų pardavimai Lietuvoje nuolat auga. Atsižvelgiant į kilusią susidomėjimo bangą, tokios tendencijos laukiame ir šiais metais savo klientams pirmieji pristatydami „iPhone 8” ir “iPhone 8 Plus”, – teigė „Telia“ privačių klientų vadovas Norbertas Žioba.

REKLAMA
REKLAMA

Naujos kartos „iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“ išmanieji telefonai turi naują korpuso dizainą, kuriam panaudotas aliuminis ir naujo tipo stiklas – pats atspariausias, koks iki šiol buvo išmaniajame telefone.

Naujieji „Apple“ telefonai bus trijų spalvų – kosminės pilkos, sidabrinės ir naujos aukso.

Tuo tarpu išmaniųjų telefonų ateitį žyminčio „iPhone X“ išankstinę prekybą „Telia“ pradės spalio 27 d., o klientus ir salonus jie pasieks lapkričio 3 d.

Nors tikslios kainos dar nė vienas operatorius neįvardija, pristatymo metu pranešta, kad JAV šis modelis kainuos nuo 999 dolerių. Tuo tarpu „iPhone 8” ir “iPhone 8 Plus” JAV kainuos nuo 699 dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje „Telia“ kasmet parduoda dešimtis tūkstančių „iPhone“ telefonų, o jų populiarumas stabiliai auga. Susidomėjimo „Apple“ telefonais proveržis Lietuvoje įvyko 2015-aisiais – vartotojai itin palankiai vertino ir rinkosi ankstesniais metais pristatytus „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“ modelius.

Rinkos tyrimų bendrovės GFK duomenimis, „Telia“ yra daugiausiai „iPhone“ išmaniųjų telefonų parduodati telekomunikacijų bendrovė Lietuvoje. 2008-aisiais tuometinė „Omnitel“ (dabar – „Telia“) tapo pirmąja oficialia „Apple iPhone“ atstove Lietuvoje. Prekyba modeliu „iPhone 3G“ prasidėjo rugsėjo 26 d. lygiai vidurnaktį.

REKLAMA

„Bitė“ taip pat įvardijo, kada prasidės naujųjų „iPhone“ prekyba

Informuojama, kad „Bitė Lietuva“, kaip oficialus „Apple“ partneris Lietuvoje, išankstinius užsakymus „iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“ pradės rugsėjo 22 dieną, o įrenginiai juos užsisakiusius klientus ir salonus pasieks rugsėjo 29 dieną.

„iPhone X“ iš anksto užsisakyti bus galima nuo spalio 27 dienos, o pirkėjus ir salonus jie turėtų pasiekti lapkričio 3 dieną.

„Tele2“ kviečia registruotis

„Tele2“ taip pat jau pradėjo išankstinę registraciją norintiems įsigyti naujuosius „iPhone“ telefonus.

REKLAMA

„Džiaugiamės galėdami savo klientams pasiūlyti naujausius telefonų, pelniusių ne vieno vartotojo simpatijas, modelius. Žinoma, pasirūpinsime ir gera kaina“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

„iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“ užsisakyti bus galima nuo rugsėjo 22 d. vidurnakčio, pristatymai vyks nuo rugsėjo 29 d., „iPhone X“ užsisakyti bus galima nuo spalio 27 d., pristatymai prasidės lapkričio 3 d.

„Tele2“ – oficialus „Apple“ atstovas Baltijos šalyse. Operatorius pagal gamintojo rekomendacijas specialiai jų įrenginiams pritaikė ir savo tinklą. Naujieji telefonų modeliai pristatyti antradienį, specialaus renginio Kalifornijoje metu. Pirmieji „Apple“ flagmaną įsigyti galės iš anksto užsiregistravę interneto parduotuvėje www.tele2.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„iPhone“ – vienas populiariausių telefonų visame pasaulyje. Anot žurnalo „Forbes“, nuo pirmojo modelio pasirodymo, pasaulyje parduota 1.2 mlrd. „Apple“ išmaniųjų telefonų. Pirmasis „iPhone“ buvo pristatytas 2007 m., o šiemet kompanija švenčia „iPhone“ dešimtmetį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų