REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antrasis rudens savaitgalis prasideda ambicingai. Astrologai numato, kad svarbių reikalų tikrai bus, tačiau svarbiausia savo šanso nepramiegoti.   Rugsėjo 9 dienos horoskopas 12 zodiako ženklų.

Antrasis rudens savaitgalis prasideda ambicingai. Astrologai numato, kad svarbių reikalų tikrai bus, tačiau svarbiausia savo šanso nepramiegoti.   Rugsėjo 9 dienos horoskopas 12 zodiako ženklų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas Tikriausiai susitiksite su pažįstamu asmeniu, kurio pastabos padės giliau pažvelgti į susiklosčiusią situaciją. Būkite pakantesni artimųjų, vaikų nuomonei bei jų interesams. Nenuvilkite jums neabejingo asmens, neatsisakykite renginio, atrakcijos.

REKLAMA

Tauras Jums norėsis bendrauti, rizikuoti, burtis į kompanijas, linksmintis. Kūrybinio įkvėpimo ar komercinio apsukrumo apimti galite pranokti patys save ir vėliau turėti naudos. Vakaras bus ramesnis, gali pablogėti savijauta.

Dvyniai Jums norėsis nuveikti ką nors reikšminga. Tam pasitelksite mintis, įkvėpimą, sugebėjimus. Vis dėlto nebus lengva realiai įgyvendinti dalykinius planus, ypač jei jie susiję su platesne sfera nei esate įpratę.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys Gali būti, kad ši diena parodys, kiek jūs rūpite kitiems žmonėms ir kaip patys mokate prisitaikyti, bendradarbiauti. Panašu, kad sugebėsite suderinti skirtingas nuomones, planus, nors ir nebus lengva. Neįsižeiskite už konstruktyvią kritiką.

Liūtas Gali tekti spręsti klausimus, kurie susiję su dalykine veikla, bendrais finansais, paskolomis. Gali pasisekti tiems, kurie ieško verslo dalininkų. Į gaunamą informaciją nežiūrėkite atsainiai: ji gali būti itin svarbi.

Mergelė Tai akiratį plečianti diena. Nauji įspūdžiai, informacija, ryšiai - be šito diena būtų praleista tuščiai. Jums turėtų sektis įgyvendinti dalykinius sumanymus, ypač jei jie susiję su užsieniu, studijomis, publikacijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Praktiškai išnaudokite kūrybinę ugnelę, kuri rusena jumyse. Jums derėtų aktyviau darbuotis, labiau atskleisti savo gabumus, žinias, nes tai padės laimėti didesnį aplinkinių palankumą, jų pagarbą. Nevenkite padėti bendradarbiams.

Skorpionas Dirbkite rimtus darbus, su viskuo nesunkiai susidorosite, o tuo pačiu įgyvendinsite ir vieną kitą savo norą. Jeigu to nepadarysite ir savęs niekuo nepamaloninsite, vakare galite pasijusti nelaimingi, pavargę.

Šaulys Iš ryto pasireikš keistas atsipalaidavimas arba neadekvatus situacijos vertinimas. Jei tvarkote kokius nors socialinius reikalus, seksis puikiai. Meno srityje taip pat galėsite pasireikšti. Vakare pasijusite išsunkti ir net be priežasties nuliūdę.

REKLAMA

Ožiaragis Būsite įdomūs, pastebimi, tačiau šiek tiek nervingi, linkę ginčytis bei kritikuoti. Kažkas taip prikaustys jūsų dėmesį, kad aplinkiniams atrodysite skrajojantys padebesiais ir nematantys, kas vyksta jums tiesiog po nosimi.

Vandenis Verslo ir karjeros reikaluose paramos galite tikėtis iš įtakingo ar šiaip apsukraus pažįstamo. Paaštrėjusi jūsų komercinė uoslė taip pat pasitarnaus ką nors ūkiško sprendžiant, derantis. Galbūt pavyks be didelių pastangų papildyti piniginę.

Žuvys Šiandien teks daug bendrauti, dalintis informacija, patarimais. Visa tai suteiks teigiamų emocijų. Palanki diena savireklamai. Žmogus, kuriuo domitės, gali pakviesti į svečius.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų