REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
37

Rugsėjo 4 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Vėl tapsite energingi, tad esamus reikalus sutvarkysite ir kilusias problemas spręsite operatyviai. Labiau įsiklausykite į partnerių, kolektyvo nuomonę, kadangi individualizmas trukdys.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Darbų krūvis dar labiau išaugs, tačiau daug neužsigriebkite: kokybė ir sveikata svarbiau. Tinkamas laikas įvairioms finansinėms, taip pat darbo sutartims sudaryti.

REKLAMA

Dvyniai

Daugiau dėmesio kreipkite į naujienas, gautus patarimus, pasiūlymus. Dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos blogai išmanote. Būkite pakantesni bendraudami: iš pirmo žvilgsnio nemalonus žmogus vėliau pasirodys įdomus ir reikalingas.

Vėžys

Puiki diena šeiminiam poilsiui, dideliems darbams namuose nuveikti. Palankus metas apsispręsti dėl gyvenamosios vietos, nekilnojamojo turto pirkimo. Gerai imtis remonto.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Palankus metas, ypač kūrybiniam darbui, taip pat dirbti (tvarkytis) su vaikais namuose ar sode. Gali atsiskleisti paslaptys, susijusios su kolegų nesąžiningumu ar mylimo asmens neištikimybe.

Mergelė

Būsite itin darbingi, tik neskubėkite: tai pakenks kokybei, o šiuo metu iš jūsų bus reikalaujama tikrai nemažai. Saugokitės tikrintojų, galite per juos nukentėti. Geras laikas pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

Svarstyklės

Diena bus laiminga, jei mokėsite įvertinti sutuoktinio ir aplinkinių pastangas. Tai puikus laikas ieškoti sąjungininkų, tad nepraleisite progos laiku susitarti su svarbiais žmonėmis, įtakingais draugais, partneriais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nesinervinkite ir būkite malonesni, švelnesni su artimaisiais, jei dirbate su kolegomis, tuomet diena praeis gana ramiai ir net sėkmingai. Palanku ieškoti rėmėjų, investuotojų, tvarkyti kredito, draudimo reikalus, skolintis pinigų. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai.

Šaulys

Geras laikas veiklai plėsti, bendradarbiavimui su užsieniečiais užmegzti, ieškoti naujo darbo. Šiandien seksis atitaisyti ankstesnes klaidas darbe, taip pat išpirkti nuoskaudas, kurias padarėte artimam asmeniui.

Ožiaragis

Reikėtų atkakliau ginti savo principus: savi bei aplinkiniai jus palaikys. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi. Tinka susitikti su būsimu darbdaviu, pasirašyti darbo sutartį.

REKLAMA

Vandenis

Bendraukite, tarkitės: gali kilti šaunių dalykinių sumanymų. Draugų pagalba irgi gali būti svarbi ir reikalinga, ypač sprendžiant įsidarbinimo klausimą, materialines problemas. Tinkamas laikas imtis permainų veikloje, rizikuoti versle, pasirašyti svarbią darbo sutartį, sandorį.

Žuvys

Nesinervinkite, elkitės ramiai, dirbkite neskubėdami. Raskite laiko atsipūsti, pailsėti, pabūti vieni. Svarbius reikalus tvarkyti paveskite artimam žmogui arba atidėkite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų