REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas savaitei 2017 09 04 – 10 d. d.

Avinas. Prasideda pokyčiai: kasdienių darbų bus vis daugiau, o kibti į juos reikės vis ryžtingiau – tai paaiškės jau antradienį ar trečiadienį. Tačiau galimybių smagiai pasilinksminti vis dar liks daug, būsite kūrybiški, o kai kada ir jausmingi bei aistringi.

Jautis. Palankus svarbių būsto ar šeimos reikalų tvarkymui metas eina į pabaigą, dabar beliks tik viską dėlioti ir grãžinti, rūpintis patogumais. O pramogų, galimybių smagiai pasilinksminti bus vis daugiau. Kiek smarkiau padirbėti darbe reikės tik savaitės pradžioje.

Dvyniai. Vis dar būsite judrūs ir smalsūs, vis dar reikės ir rimtai bendrauti, ir nerimtai paplepėti su draugais, pažįstamais ar šiaip žmonėmis. Tačiau vis labiau ir labiau rūpės namų, šeimos reikalai, veiklos čia bus vis daugiau. Prasideda palankus metas imtis svarbių darbų ar pertvarkymų.

Vėžys. Piniginiai reikalai bus vis dar svarbūs, tačiau gali būti, jog veikla šioje srityje eina į pabaigą, naujų progų bus nedaug ir dėl to reikės fiksuoti gautą naudą. Kita vertus, būsite vis atviresni, vis veiklesni ir vis smalsesni, vis daugiau judėsite. Palankus metas mokytis arba mokyti kitus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Iki šiol buvote žavūs, drąsūs ir veiklūs. Šios savaitės viduryje liksite tiktai žavūs, galbūt net žavesni nei iki šiol. O veiklumas taps labai kryptingas – rūpės piniginiai reikalai, galimybės gauti naudos. Atrodo, veikla šioje srityje eisis sklandžiai, dėl to ir piniginė storės, o ne plonės.

REKLAMA

Mergelė. Veiklumo ir taip nestigo, o dabar tapsite dar greitesni, dar ryžtingesni, prie tikslo žengsite tiesiai, be jokių skrupulų. Žinoma, naudos ilgai laukti nereikės, kaip ir pamurmėjimų dėl veikimo būdo. Bet negi į tai kreipsite dėmesį... Prasideda puikus metas sportuoti.

Svarstyklės. Gali būti, kad nieko ypatinga nevyks – darbe darbo nedaug, namie viskas įprasta, ir taip toliau. Beliks žvelgti į šį laikotarpį kaip į kokias atostogas, ilsėtis, kaupti jėgas, žioplinėti ir laukti, kol aplinkybės pasikeis.

Skorpionas. Darbe darbų, ypač svarbių, bus vis mažiau, tad galima atsipūsti. Juos pakeis galimybė ką smagaus, įdomaus nuveikti kartu su artimiausiais draugais – tai bus tikrai įdomu ir smagu. Svarbių pokalbių žada savaitės pabaiga.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Darbe, profesijos srityje veiklos tik daugės. Jėgų antplūdis gražiai derės su noru būti geriausiems, dėl to rūpintis reikėtų vieninteliu dalyku – tinkamu tikslu. Jį pasiekti tikrai nebus sunku. Palankus metas vykti į kelionę, bet savaitės pabaigoje jis jau baigsis.

Ožiaragis. Dienos bėgs ramiai, be įtampos ir svarbesnės veiklos, dėl to į šią savaitę galima žvelgti kaip į tam tikrą poilsio metą. Sėkmė lydės tuos, kurie kur nors keliauja arba kurių veikla susijusi su svetur esančiais asmenimis. Finansinės naudos gali būti savaitės pradžioje.

Vandenis. Labai ramus, galima sakyti, tingus metas – svarbiausiose srityse veiklos nedaug. Beliks tik atsipalaiduoti, dažniau pasidžiaugti artimo žmogaus buvimu, savaitės viduryje gauti žiupsnelį finansinės naudos, o savaitgalį skirti šeimai ir namams.

Žuvys. Kito, galbūt net labai artimo asmens nuomonė ir veikla gali būti gerokai svarbesnė ir svaresnė nei jūsų, dėl to jums teks spręsti – ar leistis įtraukiamiems į orbitą ir prisitaikyti, ar priešintis. Panašiai aplinkybės gali susiklostyti ir dalykinėje srityje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų