REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugsėjo 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Tikriausiai teks bendrauti su užsieniečiais, specialistais, valdininkais. Pravartu stabtelėti ir susimąstyti prieš žengiant svarbų žingsnį. Dėl rimtų problemų pirmiausia pravartu pasitarti su tais, kurie galėtų jums padėti, patarti.

Tauras

Šiandien vertėtų nukreipti energiją į rimtus reikalus ir iš peties padirbėti. Galimi oficialūs susitikimai. Matydami, kad stengiatės, ir aplinkiniai turėtų darytis draugiškesni, solidaresni, linkę bendradarbiauti.

Dvyniai

Šiandien bus sunkiau susitarti su kitais ir neprarasti savitvardos, optimizmo. Visur kur turite būti atidūs ir rūpestingi bei tausoti sveikatą.

Vėžys

Susitaikykite su tuo, kad šiandien nenuveiksite kažin ko naudingo.Galbūt vargins prastesnė savijauta arba pasireikš keistas silpnumas. Vertėtų prisilaikyti sveikos dietos, pasitvarkyti darbo aplinką, namus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nuo jūsų elgesio su kitais žmonėmis priklausys ir bendra nuotaika, ir kitokios galimybės. Tikriausiai jums itin rūpės neišspręstos buitinės ar finansinės problemos. Jeigu atsiras papildomo darbo, nederėtų išsisukinėti.

REKLAMA

Mergelė

Regis, būsite užsiėmę verslo, nuosavybės ar gerovės klausimų sprendimu. Verslo partneriai gali daryti jums spaudimą dėl investavimo, skolų grąžinimo. Verta pamąstyti, kas nereikalinga, nenaudinga, kam esate skolingi.

Svarstyklės

Tikriausiai spręsite technines problemas, labai intensyviai bendrausite, vyksite į trumpas keliones. Aktualūs bus su mokslu, žiniasklaida, korespondencija, literatūra, reklama, pervežimais susiję reikalai.

Skorpionas

Šiandien visose srityse bus daug emocijų, nerimavimo, blaškymosi, todėl ne viskas gali kaip reikiant pavykti. Geriau būtų darbe nesimaišyti suirzusiam vadovui po kojomis ir savo dėmesį labiau koncentruoti į šeiminius rūpesčius.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Neblogas metas sudaryti sutartis, derėtis, tartis, reklamuotis. Kitų palaikymas leis atgauti kūrybines jėgas ir pasitikėjimą savimi bei savo ateities perspektyvomis. Galbūt atkaklus gerbėjas pagaliau privers jus atkreipti į jį dėmesį.

Ožiaragis Turite daug neatliktų darbų - tai vargina ir erzina. Patartina susidaryti konkretų darbų planą ir jo laikytis. Išleiskite vieną kitą eurą savo įvaizdžio patobulinimui.

Vandenis Įvairiai gali pakrypti jūsų santykiai tiek su kolegomis, tiek su antrąja puse. Jei jaučiate, kad nesate pasirengę reformoms, atsiskaitymams, tarpininkavimui, ruoškite argumentus: jų gali prireikti. Stenkitės išsaugoti finansinį ir kitokį stabilumą.

Žuvys Šiandieną aplinkiniams atrodys, jog finansiniai interesai visiškai užvaldė jūsų dėmesį, o kitų žmonių poreikiai nustumiami į šalį, ignoruojami. Dėl to galite netekti gero draugo, pažįstamo ar verslo partnerio palankumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų