REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Kils pagundų, kurios gali atnešti ne tokius padarinius, kokių tikitės. Venkite aferų, dėl kurių galite pažeisti įstatymą. Pasistenkite viską daryti atidžiai, atsakingai, nepasiduoti įtartinam spaudimui, įkalbinėjimams.

Tauras

Šiandien užplūdę sunkiai valdomi jausmai gali išprovokuoti negatyvias reakcijas. Padidės išlaidos arba būsite priversti sutvarkyti uždelstus finansinius reikalus, dokumentus, sumokėti baudas ar netesybas.

Dvyniai

Netrūks pasitikėjimo savimi, objektyvumo. Galbūt sužinosite apie tam tikrus teisinius niuansus, ir tai leis ryžtingiau imtis įstrigusių darbų, realizuoti projektus.

Vėžys

Šiandien nelengva bus susidoroti su darbais, vargins anksčiau prisiimti įsipareigojimai, atsakomybė. Apdairiai elkitės su savais ir svetimais pinigais, materialinėmis vertybėmis. Pasistenkite išvengti šeiminės scenos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nusimato daug reikalų ir kontaktų. Keistus jausmus gali pažadinti romantiškai nusiteikęs asmuo. Vakare būsite linkę nerūpestingai siausti su draugais, gerbėjais. Galite įsivelti į ekstremalius nuotykius.

REKLAMA

Mergelė

Šiandieną nejausite po kojomis tvirto pagrindo, atrodys, kad esate skandinami intrigų, apkalbų jūroje. Norėsite atsiriboti nuo aplinkos, šurmulio ir pabūti vienatvėje. Gali varginti ir sveikatos problemos.

Svarstyklės

Galite turėti problemų dėl neteisingai suprastų taisyklių, įstatymų, kitų žmonių idėjų. Labiau pasitikėkite savimi ir neskubėkite kaltinti bei kritikuoti kitų. Diplomatiškai, protingai elgiantis turėtų pavykti rasti išeitį iš keblių situacijų.

Skorpionas

Rodysite pastangas daugiau užsidirbti arba rasti geresnį darbą, įtakingą rėmėją. Vienas komercinis sumanymas gali pakibti ant plauko dėl partnerių neatsakingumo. Teks šiek tiek apkarpyti savo troškimus bei planus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nusimato kontaktų, telefoninių pokalbių, sulauksite įdomių žinių ar pasiūlymų. Tik nesureikšminkite savų problemų ir pagalvokite apie tuos, kuriems iš tikrųjų nesiseka ir reikia pagalbos bei užuojautos.

Ožiaragis

Nebus lengva suderinti pareigas taip, kad niekas nenukentėtų ir kad visiems įtiktumėte. Diplomatiškai elkitės su valdžios žmonėmis, pareigūnais. Yra pavojus apsigauti sudarant sutartis, įsigyjant didelės vertės daiktus.

Vandenis

Pajusite didelį norą flirtuoti, keistis nuomonėmis, žaisti protinius žaidimus, visaip demonstruoti savo privalumus. Gali pakvipti tarnybiniu romanu. Vakare galite gauti intriguojamą pasiūlymą.

Žuvys

Šiandien įspūdžių, emocijų gali suteikti žinia, susijusi su darbu arba kolega. Galima padaryti klaidų, sudarant sutartis, tvarkant dokumentus, pinigų ir verslo reikalus. Nelįskite į aferas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų