REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Jolitos Pereckienės nuotr.

Jau skaičiuojame paskutiniąsias vasaros dienas ir pasitinkame paskutinę vasaros savaitę. Jos pradžia labai šiltų dienų neatneš, tačiau lietaus bus mažiau. Antrojoje savaitės pusėje bus žymiai šilčiau. Ruduo ateis lydimas šilumos.

30

Jau skaičiuojame paskutiniąsias vasaros dienas ir pasitinkame paskutinę vasaros savaitę. Jos pradžia labai šiltų dienų neatneš, tačiau lietaus bus mažiau. Antrojoje savaitės pusėje bus žymiai šilčiau. Ruduo ateis lydimas šilumos.

REKLAMA

Artimiausią naktį nelis.

Vilniuje vės iki +11 laipsnių, Kaune iki +8 laipsnių, Panevėžyje ir Šiauliuose irgi iki +11 laipsnių, pajūryje bus kiek šilčiau +13 laipsnių.

Antradienio dieną taip pat nelis, tačiau nebus ir labai šilta.

Dienos metu visoje Lietuvoje temperatūra bus labai panaši. Vilniuje ir Kaune šils iki +16 laipsnių, Panevėžyje iki +17 laipsnių, Klaipėdoje iki +18 laipsnių, Šiauliuose iki +19 laipsnių.

Trečiadienio diena jau bus šiltesnė

Trečiadienio naktis bus vėsesnė už antradienio. Vilniuje vės iki +5 laipsnių, Kaune iki +8, Šiauliuose, Panevėžyje, vės iki +8 laipsnių, na o pajūryje bus +11 laipsnių.

REKLAMA
REKLAMA

Dieną orai sušils kiek labiau, lietaus taip pat nesulauksime. Numatoma debesuota su pragiedruliais, o kai kur ir visai giedra diena, storesni debesys laikysis vidurio Lietuvoje.

REKLAMA

Dieną daugelyje rajonų laikysis +19 - 20 laipsnių šiluma, pajūryje iki +21 laipsnio.

Ketvirtadienį kai kur palis

Ketvirtadienio naktį trumpi lietūs numatomi pajūryje, kitur bus debesuota, bet be kritulių. Temperatūra kris iki +12- 13 laipsnių, pajūryje iki +15 laipsnių.

Dieną taip pat prognozuojami krituliai, tačiau jie bus nelabai gausūs, pakaitins ir saulutė, daugiausia kritulių numatoma pajūryje, Šiauliuose, o rytiniuose rajonuose ir visai nelis. Šils iki +22 - 23 laipsnių. Pajūryje iki +20 laipsnių.

Penktadienį bus saulėta

Penktadienio naktį trumpučiai lietūs prognozuojami beveik visoje Lietuvos teritorijoje. Vilniuje vės iki +14 laipsnių, Kaune iki + 12 laipsnių, pajūryje iki +15 laipsnių, Šiauliuose ir Panevėžyje iki +11 laipsnių.

REKLAMA
REKLAMA

Dieną krituliai iš Lietuvos pasitrauks, bus giedra diena su vienu kitu debesėliu. Šils iki +19 - 20 laipsnių. Pajūryje iki +18 laipsnių.

Savaitgalis bus gražus

Savaitgalį orai smarkiai nekis. Naktimis Lietuvoje bus apie +10 – 12 laipsnių šilumos, pajūryje iki +13 -14 laipsnių. Naktimis krituliai nenumatomi. Dienomis bus +19 - 20 laipsnių šilumos. Dienos bus giedros, nelis.

Vandens telkinių temperatūra

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, šiomis dienomis įvairiuose vandens telkiniuose yra apie 16–20 laipsnių šiluma. Baltijos jūroje prie Nidos ir Klaipėdos yra apie +18 laipsnių. Ežerų temperatūra yra tokia: Tauragno ežere +16 laipsnių, Totoriškių ežere (Trakuose) yra 20 laipsnių, Kauno mariose (Darsūniškyje) yra +18 laipsnių, Neryje (Vilniuje) +15 laipsnių, Nemune (Druskininkuose) +18 laipsnių, Šventojoje (Anykščiuose) +15 laipsnių, Kuršių mariose +18 laipsnių.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų