REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Vaivos Danisevičiūtės nuotr.

Artėja paskutinis vasaros savaitgalis, deja, itin vasariškas jis nebus. Penktadienį sulauksime lietaus, bet šeštadienis gali atnešti ir malonesnių permainų.

22

Artėja paskutinis vasaros savaitgalis, deja, itin vasariškas jis nebus. Penktadienį sulauksime lietaus, bet šeštadienis gali atnešti ir malonesnių permainų.

REKLAMA

Penktadienio naktį vietomis prognozuojamas rūkas, kuris gali apsunkinti vairuotojų keliones, tad būkite atidūs. Naktis kai kuriuose rajonuose jau bus gerokai šaltesnė, nei kad dar visai neseniai buvusios naktys.

Vilniuje vės iki +7 laipsnių, Kaune iki +8 laipsnių, Panevėžyje ir Šiauliuose irgi iki +8 laipsnių, pajūryje bus kiek šilčiau +13 laipsnių.

Penktadienio rytą ir dieną palis. Lietus prasidės vakariniuose rajonuose, o vėliau it virusas išplis ir po kitus rajonus. Tiesa, lietūs bus trumpi, todėl ir saulė pasirodys, tačiau diena tikrai nebus vasariška. Vietomis taip pat galima perkūnija.

Dienos metu visoje Lietuvoje temperatūra bus labai panaši. Šils iki +18 – 19 laipsnių.

Šeštadienį krituliai daugelį rajonų aplenks

Šeštadienio naktis bus šiltesnė, nei kad penktadienio. Vilniuje bus iki +12 laipsnių, Kaune iki +13, Šiauliuose, Panevėžyje, vės iki +14 laipsnių, na o pajūryje bus +16 laipsnių.

REKLAMA
REKLAMA

Dieną orai stipriai nesikeis, bet lietaus bus mažiau, jis gali ir visai aplenkti Lietuvą. Numatoma debesuota su pragiedruliais diena, storesni debesys laikysis rytinėje ir vidurio Lietuvoje.

REKLAMA

Dieną visoje Lietuvoje laikysis +19 - 20 laipsnių šiluma.

Sekmadienį iki +22 laipsnių

Sekmadienio naktį trumpi lietūs numatomi pajūryje bei Šiauliuose, kitur boluos rūkas, tad vairuokite atidžiai. Temperatūra kris iki +11 - 12 laipsnių, pajūryje iki +14 laipsnių.

Dieną taip pat prognozuojami krituliai, tačiau jie bus nelabai gausūs, pakaitins ir saulutė. Šils iki +19 - 20 laipsnių. Vilniuje bei Kaune ir iki +22 laipsnių.

Kitą savaitę karšta nebus

Kitą savaitę orai smarkiai nekis. Naktimis Lietuvoje bus apie +12 – 13 laipsnių šilumos, pajūryje iki +14 -15 laipsnių. Naktimis dažnai numatomas rūkas, taip pat ir lietus. Dienomis bus +19 - 21 laipsnis šilumos. Taip pat galimi trumpi arba ilgesni lietūs, bet ir saulutė palepins. Karšta tikrai nebus.

REKLAMA
REKLAMA

Vandens telkinių temperatūra

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, šiomis dienomis įvairiuose vandens telkiniuose yra apie 16–20 laipsnių šiluma. Baltijos jūroje prie Nidos ir Klaipėdos yra apie +18 laipsnių. Ežerų temperatūra yra tokia: Tauragno ežere +18 laipsnių, Totoriškių ežere (Trakuose) yra 20 laipsnių, Kauno mariose (Darsūniškyje) yra +19 laipsnių, Neryje (Vilniuje) +17 laipsnių, Nemune (Druskininkuose) +19 laipsnių, Šventojoje (Anykščiuose) +16 laipsnių, Kuršių mariose +19 laipsnių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų