REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Sužinosite jums lemtingų dalykų, sulauksite ypatingų pasiūlymų, susitiksite su nepaprastais, jums itin svarbiais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate, galite neiškentę visą teisybę į akis išrėžti.

REKLAMA

Dvyniai. Niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės, ką nors darydami tik pakenksite reikalui. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite duotus pažadus, atlikite seniai suplanuotus darbus.

Vėžys. Ganėtinai sudėtinga diena: nepasitenkinimas savo darbu ar įtaka, nuoskaudos dėl neįgyvendintų kūrybinių sumanymų, dėl mylimo asmens ar sutuoktinio elgesio gali tapti nebepakeliamos.

Liūtas. Ieškokite senų klaidų, dabar jos žalingos. Bus svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis. Daugiau dėmesio skirkite maisto kokybei.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Nepraraskite savitvardos, galite padaryti tai, dėl ko vėliau tikrai gailėsitės. Šiandien daug ką lems partneriški, draugiški santykiai, tad mokėkite girdėti ir pritarti.

Svarstyklės. Aplinkybes būsite linkę dramatizuoti, todėl venkite ginčų, ypač su mylimu asmeniu.

Skorpionas. Likite saikingi, kuklūs, nebijokite laikinų pralaimėjimų. Šiandien siekite kompromisų ir nesivelkite į konkurencinę kovą.

Šaulys. Įtemptas metas, bus svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai. Nieko nedarykite įniršę ar kerštaudami, nes galite padaryti rimtų klaidų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Viskas gali verstis aukštyn kojomis, ne laikas ką nors spręsti, daryti išvadas: blogas reikalas gali virsti perspektyviu, o neva naudingas nepateisinti lūkesčių.

Vandenis. Niekam neleiskite kištis į savo reikalus, bet ir niekam nenurodinėkite neprašomi, nieko nespauskite. Vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo, keršto. Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu perdėtas.

Žuvys. Gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, proto gebėjimus. Vis dėlto neperlenkite lazdos – pergalė gali lemti dar daugiau rūpesčių, nei iki šiol turėjote.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų