REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Jessa O‘Brien (nuotr. Instagram)

Nudizmo propaguotoja ir tinklaraštininkė Jessa O‘Brien (28 m.) prabilo po to, kai netikėtai buvo užblokuota jos „Instagram“ paskyra „The Nude Blogger“.

17

Nudizmo propaguotoja ir tinklaraštininkė Jessa O‘Brien (28 m.) prabilo po to, kai netikėtai buvo užblokuota jos „Instagram“ paskyra „The Nude Blogger“.

REKLAMA

Australijoje gyvenanti mergina savo sveiką požiūrį į kūną propaguojantį puslapį sukūrė 2016-ųjų spalio mėnesį ir iškart sulaukė didžiulio, net 42 tūkst. sekėjų skaičiaus.

Tačiau Jessa sėkme pasidžiaugti ilgai negalėjo, nes be jokio perspėjimo jos anketa buvo ištrinta. Mergina mano, kad tai buvo padaryta dėl to, jog ji nesilaikė socialinio tinklo taisyklių, neleidžiančių demonstruoti nuogo kūno.

 

Visai neseniai savo tinklaraštyje Jessa rašė: „Po beveik 10 mėnesių, 42 tūkst. sekėjų, daug sugaišto laiko, energijos ir pastangų, buvo taip pasielgta. Nesulaukiau jokių perspėjimų. Tai tikrai nėra gerai. Prieš užblokuojant mano paskyrą aš net neturėjau progos su jais susitarti ar ištaisyti klaidų.“

REKLAMA
REKLAMA

Jessa tęsė sakydama, jog tai tikriausiai yra nutikę ne vienai anketai, norinčiai tik gero bei pridūrė, kad tai ją išties sukrėtė.

„Kaip žinote, sveikas požiūris į kūną yra tai, apie ką savo tinklaraštyje rašau daugiausia, demonstruoju ir perduodu tai nuotraukomis. Tad taip, nudizmas mano tinklaraštyje yra normalus dalykas, bet svarbu įsidėmėti, kad tai ne jokios pornografinės ar seksualinės bei intymios nuotraukos. Gėda, kad nuogumas vis dar yra draudžiamas, ypač tada, kai kalbama tokiomis temomis. Sutinku, kad jau seniai laikas nustoti apie žmogaus kūną kalbėti kaip apie seksualų ar ne. Savo nuotraukomis ir žinutėmis būtent tai ir darau!“, - tęsė ji.

REKLAMA

Jessa susikūrė naują „The Nude Blogger“ anketą, kurioje ir vėl dalinasi nuogomis nuotraukomis, šalia jų parašydama įkvepiančius ir teisingą požiūrį į kūnus skatinančius pranešimus.

„Atsiprašau, kad kurį laiką buvau dingusi“, - rašė ji. „Dalyvavau svarbioje anketos aktyvavimo misijoje.“

Savo puslapyje mergina aiškino, kad jau kurį laiką bandė susisiekti su „Instagram“ komanda, norėdama su jais pasikalbėti apie anketos sugrąžinimą.

„Šį rytą niekas nepasikeitė. „Facebook“ ir „Instagram“ klientų aptarnavimo komandas jau įkyrėjau savo nuolatinėmis žinutėmis“, - tęsė Jessa.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina taip pat teigė, jog šią anketą susikūrė laikinai ir jei neatgaus originaliosios, naudosis šia. Per 4 dienas, naujoji „The Nude Blogger“ paskyra jau sulaukė 500 sekėjų. Tuo tarpu jos socialinius tinklus užpuolė žinutės, reiškiančios palaikymą.

„Gaila, kad tavo paskyra buvo ištrinta. Skaitau tavo istorijas ir gerbiu tai, ką darai“, - rašė vienas asmuo.

„Sveika sugrįžus“, - pridėjo kitas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų