REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
52

Avinas

REKLAMA

Šiandien nebūsite nusiteikę skubėti, įtemptai dirbti. Vis dėlto derėtų ramiai išsiaiškinti tuos santykius, kurie jus dalykiškai įpareigoja. Nebloga diena kūrybinei veiklai. Galite gauti pakvietimą į pasimatymą ar pobūvį.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Diena bus kupina smulkių buitinių, piniginių ar turtinių rūpesčių. Profesinė ir verslo situacija nekels nerimo, jei viskas klostysis, kaip suplanuota. Jei įmanoma, niekur neskubėkite, nedarykite spontaniškų sprendimų.

REKLAMA

Dvyniai

Seksis įvairaus pobūdžio organizacinė bei kūrybinė veikla. Pravartu pasidomėti artimų žmonių reikalais, užsiimti korespondencija, ieškoti reikalingos informacijos. Galite sulaukti svečio giminaičio.

Vėžys

Tikriausiai apsiribosite įprasta aplinka bei užsiėmimais, nors suplanavę esate kur kas įdomesnių dalykų, atrakcijų. Pirmiausia gali tekti pasirūpinti artimu žmogumi, šeimos nariais. Išties derėtų neignoruoti jų poreikių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Labiau orientuokitės į ryšius, vertus tikrų jausmų, įsipareigojimo, o ne į lengvabūdiškus nuotykius. Nepagailėkite dėmesio vaikams. Jei subrandinote gerą kūrybinį sumanymą, jis bus įvertintas verslo partnerių, vadovybės ar publikos.

Mergelė

Iš darbdavio ar verslo partnerio galite gauti dėmesio vertą pasiūlymą. Vis dėlto daugiausiai jėgų ir laiko šiandien atims nebaigti darbai, įprasta rutina. Regis, jums seksis rūpintis praktiniais dalykais, ūkiu, sveikata, įvaizdžiu.

Svarstyklės

Būsite labai jautrūs ir emocionalūs. Dėl skonių ir interesų skirtumo gali kilti nedidelių konfliktų. Jei pasistengsite, jums pavyks įtikinti aplinkinius savo planų rimtumu ir gera valia. Tuomet turėsite galimybę kai ką pakreipti norima linkme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Galite gerai pasirodyti profesinėje ir mokslinėje veikloje, ypač jei reikės kitus kažkuo įtikinti, paskatinti reformas. Būkite apdairūs finansiniuose reikaluose.

Šaulys

Nuovokumas ir kompetencija šiandien jums padės laimėti daugiau įtakos, autoriteto arba apginti savo tiesą. Galbūt gautas preliminarus pasiūlymas suteiks aiškumo dėl ateities. Iš toli gali atvykti svečias arba gausite žinią, pranešimą.

Ožiaragis

Regis, jausite pareigą prisiimti atsakomybę arba atsiskaityti už atliktus darbus. Palanku tartis dėl įsidarbinimo ar atlygio už paslaugą, darbą. Galbūt teks priimti svarbų sprendimą. Tiktų pasinaudoti ankstesne patirtimi ar pažintimi.

REKLAMA

Vandenis

Su draugais, bendraminčiais šiandien nesunkiai rasite bendrą kalbą ir bendrų užsiėmimų. Tarp jų bus tokių, kurie jums gali padėti, teisingai nukreipti. Galbūt turėsite reikalų su publika, žiniasklaida, ką nors aktyviai reklamuosite ar kt.

Žuvys

Būsite jautrūs ir kiek išsiblaškę. Netinkama diena rimtiems reikalams spręsti. Galbūt į paviršių iškils kai kurie slapti dalykai. Itin rūpinkitės sveikata, nes savo organizmo atsparumu šiuo metu negalite pasitikėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų