REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Justinas Bieberis susidomėjo mergina „Facebook“ (nuotr. Instagram/Vida Press)

Justinas Bieberis, norėdamas sužinoti sporto klube dirbančios gražuolės vardą, „Instagram“ tinkle nusiuntė žinutę, tačiau ji į tai atsakė kiek netikėtai.

38

Justinas Bieberis, norėdamas sužinoti sporto klube dirbančios gražuolės vardą, „Instagram“ tinkle nusiuntė žinutę, tačiau ji į tai atsakė kiek netikėtai.

REKLAMA

Tai ne pirmas kartas, kai hito „Love Yourself“ atlikėjas naudojasi socialiniais tinklais, kad „nukabintų“ jo dėmesio vertas merginas.

Kartą susižavėjus gražuole Cindy Kimberly, viešas toks dainininko jai rodomas dėmesys merginai uždirbo modelio kontraktą. Ispanė, tuo metu už grašius dirbusi aukle, sulaukusi Justino susidomėjimo jautėsi lyg pasakoje.

Deja, bet naujausia jo simpatija į viską sureagavo kiek kitaip.

Viskas prasidėjo kai JAV, Džordžijos valstijoje įsikūręs sporto klubas „Fitness on Broughton“ socialiniame tinkle norėjo pareklamuoti riboto leidimo guavos ir kriaušių energetinį gėrimą. Vaizdo įrašė besifilmuojanti blondinė iš karto krito Justinui į akį, tad, norėdamas sužinoti jos vardą, atlikėjas parašė žinutę sporto klubo anketos valdytojui.

Paslaptinga laikoma mergina Jessica Gober, sulaukusi žinutės tik nusijuokė ir savo netikėtu atsaku pasidalino kitoje socialinėje platformoje „Twitter“.

REKLAMA
REKLAMA

Ji rašė: „Ar tai tikrai įvyko? Justinas Bieberis ką tik parašė sporto klubui, kuriame dirbu, teiraudamasis, kas aš esu.“

Prie įrašo mergina pridėjo ir atlikėjo žinutės ekrano kopiją. Pranešimas iškart sulaukė daugiau nei 60 tūkst. „patinka“ ir dar 11 tūkst. kartų buvo pasidalintas.

REKLAMA

Neužtektinai pažeminusi garsųjį dainininką, Jessica taip pat pasidalino serija nuotraukų, kuriose ji pozuoja kartu su savo vaikinu. Po jomis ji rašė: „Viskas, ko man reikia, yra čia.“

Na ir nepasisekė Justinui.

Daugeliui internautų tai pasirodė išties juokinga, tačiau kiek kitaip reagavo pavydūs dainininko gerbėjai, o tiksliau gerbėjos.

„Padaryčiau viską, kad tik jis man pasakytų bent vieną žodį, bet vietoj to jis susidomi niekuo neypatinga mergina“, - rašė viena gerbėja.

„Net 8 metus esu ištikima tavo gerbėja ir į mane nekreipi jokio dėmesio, tačiau tau į akį krito kažkokia karšta pana iš „Instagram“, - pridūrė kita.

„Kasdien kiekvieną valandą jam rašau, tačiau jis net neperskaito mano žinučių“, - teigė trečia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų