REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nepersistenkite, likite nuošalyje, stebėkite situaciją. Nesureikšminkite nesklandumų: šiandien ne viskas eisis taip, kaip norite, bet nereikia dėl to ant kitų pykti, siekite, kad aplinkiniai linkėtų jums tik gero.

Tauras

Nepasiduokite pagundai demonstruoti pranašumą, šaunumą, užsispyrimą: šiuo metu turite elgtis kukliau, paprasčiau. Nesistenkite perkelti ant svetimų pečių atsakomybės už savo ateitį naštos, patys priimkite lemtingus sprendimus.

Dvyniai

Neskubėkite daryti išvadų. Neskubėkite žadėti, imti, pirkti ar varyti iš namų sutuoktinio (ar mylimo žmogaus iš širdies). Skubėti reikėtų nebent siekiant kuo nors pasidalinti, kokia nors dovana nudžiuginti artimą.

Vėžys

Nieko nevertinkite, nekritikuokite, nesmerkite. Pamėkite tuos, kurie jums nepatinka, kurie apriboja, ko nors neleidžia suprasti, lyg būtumėte jų geri draugai. Tai vienintelis kelias į susitaikymą ir abipusį supratimą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Neskubėkite. Nieko neverskite elgtis prieš jų valią: susidursite su pasipriešinimu.

Mergelė

Tai įkvėpimo metas, kai norisi padaryti ką nors nepaprasta, nustebinti aplinkinius, tačiau to daryti nereikia. Galite susidurti su vaikų uždarumu, tačiau jūsų nuoširdumas juos atpalaiduos: jums gali būti patikėta didelė paslaptis, didelė baimė.

REKLAMA

Svarstyklės

Pasyvi diena. Stenkitės ją praleisti namuose.

Skorpionas

Šios dienos patirtis vers suabejoti, ar tai, kuo užsiimate, yra jūsų pašaukimas? Būkite atidesni aplinkiniams.

Šaulys

Nepiktnaudžiaukite jums rodomu pasitikėjimu bei pagarba, nenorėkite daugiau, nei jums siūloma.

Ožiaragis

Nors būsite nusiteikę optimistiškai, nesklandumų pakaks. Gali paaiškėti, kad asmuo, su kuriuo turite reikalų, nėra patikimas, nesilaiko finansinių įsipareigojimų, kad anksčiau žadėta parama jūsų nepasieks.

Vandenis

Kad ir kokių vertingų pasiūlymų išgirsite, neskubėkite jais žavėtis, be to, dėl naujų sumanymų gali kilti nesutarimų šeimoje. Galimi tam tikri veiklos apribojimai, tačiau tai išeis į naudą.

Žuvys

Šiandien suprasite, kas trukdo pasiekti norimų rezultatų, ko reikia atsisakyti, kad sumažėtų problemų. Ieškokite bendraminčių. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui ir savo vaikams.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų