REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Patikrino žmonos ištikimybę: pamatyti vaizdai pribloškė (nuotr. YouTube)

Paranojos ištiktas vyras, įtarinėdamas nėščią žmoną esančią neištikimą, paspendė jai spąstus. Rezultatai jį pribloškė.

16

Paranojos ištiktas vyras, įtarinėdamas nėščią žmoną esančią neištikimą, paspendė jai spąstus. Rezultatai jį pribloškė.

REKLAMA

5 vaikų tėvas George‘as kreipėsi į „YouTube“ kanalo „To Catch A Cheater“ kūrėjus nerimaudamas, kad jam maistą gaminti nustojusi žmona yra neištikima.

Vyras sutiko paspęsti spąstus mylimąjai ir valytoja dirbančią žmoną nusiuntė sutvarkyti modelio vyro butą. Iš pradžių besilaukianti George‘o žmona, dulkių siurbliu valydama kilimą, šnekučiavosi su flirtuoti mėgstančiu buto šeimininku, vėliau moteriai pasiūlysiu stiklinę sulčių.

Po to modelis paprašė jos išlyginti drabužius ir, tai sakydamas, vyriškis nusivilko marškinius ir nusimovė kelnes. Drabužius prispaudus lygintuvu, moters ištikimybę bandantis vyras priėjo jai iš už nugaros, pradėjo masažuoti pečius ir bandė pabučiuoti kaklą.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris jį atstūmė sakydama, kad yra ištekėjusi ir augina vaikus, tačiau po ilgų bandymų ji pasidavė jo vilionėms ir pabučiavo modelio lūpas. Vėliau ji prisėdo šalia jo ant sofos ir tęsė glamones. Po kurio laiko pora nusprendė, kad tam, jog moteris atsipalaiduotų ir nebūtų tokia susikausčiusi, reikia išgerti alkoholio. Į kitą kambarį juodu išėjo susikibę rankomis.

REKLAMA

Įrengtų slaptų kamerų pagalba savo žmoną stebėjęs George‘as įsiuto ir reikalavo parodyti, kas įvyko po to, bet, kadangi kitame kambaryje kamerų nebuvo, atsakymo pateikti nepavyko ir vyriškis liko sudaužyta širdimi.

„Negali būti! Kaip galiu gyventi su šita moterimi? Noriu pamatyti, kas nutiko kitame kambaryje. Negaliu tuo patikėti“, - sakė George‘as.

Vaizdo įrašo pabaigoje buvo pranešta, kad ši šeima vis dar kartu, o „YouTube“ kanalas patarė jiems apsilankyti pas santuokos konsultantą, už kurio paslaugas prižadėjo sumokėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų