REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Džiugūs susitikimai, naujos viltys. Sulauksite ir pagalbos, ir paramos iš įtakingų asmenų, tad tinkamas laikas ieškoti rėmėjų. Palanku dalyvauti įvairiuose renginiuose.

Tauras

Palankus metas spręsti mokesčių problemas, skolintis pinigų. Tinka tikrinti sveikatą, pradėti gydymąsi. Tai, kas nepavyks, atidėkite rytdienai.

Dvyniai

Palanku susitikti su įtakingais asmenimis, tinkamas laikas pasirašyti svarbius dokumentus su užsieniečiais. Gera diena tolimai kelionei. Vakaras sėkmingas viešnagei pas bičiulius ar priimti svečią savo namuose.

Vėžys

Įtampos bus, bet tai nesutrukdys rasti geros išeities, tik dažniau pasitarkite su žinovais, atidžiau išklausykite aplinkinių nuomonės. Labiau pasigilinkite į praeitį: įžvelgsite naujų seno, nenaudingo reikalo perspektyvų.

Liūtas

Šauni diena, netikėtai viskas stoja į savo vietas, o senos problemos išsisprendžia. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su įvairiais susitarimais, derybomis.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nesiimkite spręsti nieko svarbaus, netvarkykite rimtų reikalų. Verta pasinaudoti senais ryšiais ir tarpininkų paslaugomis. Reikšmingesnius susitikimus atidėti rytdienai.

REKLAMA

Svarstyklės

Sėkmė sugrįžta, elkitės energingai, ryžtingai, tai padės išjudinti vilkinamą reikalą ir pakreipti įvykius palankesne linkme.

Skorpionas

Palanku tvarkyti buities, nekilnojamojo turto reikalus, spręsti finansines problemas. Tinka įsigyti vertingą daiktą namams, ką nors malonaus padovanoti artimiesiems.

Šaulys

Palengvės tiems, kurie buvo teisūs, kieno teisės buvo pažeistos. Šiuo gana geru laiku vertėtų imtis skubių, atsakingų, atidėtų reikalų. Jeigu ko nors nespėsite, galite drąsiai atidėti rytdienai.

Ožiaragis

Nepervarkite, nespręskite jokių radikalių problemų, geriausia atidėti tai. Gera diena surengti romantišką šeimos vakarienę.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Malonus sėkmės, taip pat meilės metas. Jūsų laukia įvairūs smagūs netikėtumai, žavūs susitikimai, reikšmingi pokalbiai, ypač vakare.

Žuvys

Būsite labai darbingi ir sumanūs. Itin tinka ką nors perdaryti, taisyti, taip pat užsiimti remontu namuose. Gauti dalykiniai pasiūlymai verti dėmesio, nenumokite į juos ranka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų