REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
12

Avinas

Viskas, kas nutinka, tsi tik gyvenimo pamokos. Jei jums kas nors šiandien nepavyks, nieko baisaus, tik svarbu, kad suvoktumėte, kam viso to reikia. Tai išties šviesus laikas.

Tauras

Pasisekimas garantuotas, tad dėl nieko nesijaudinkite. Palanki proga bendrauti su žmonėmis iš toli. Sėkmė lydės atsakingus susitikimus.

Dvyniai

Galite sulaukti netikėtos pagalbos, nuoširdaus ir naudingo patarimo. Palanku apsispręsti dėl tolesnės karjeros.

Vėžys

Nenustygstate vietoje, bet įvykių tempas negreitėja. Tiesa, kai kas netikėtai gali akimirksniu išsispręsti, ypač jei žinosite, kam paskambinti ir kaip pašnekėti. Pasikvieskite į namus geriausius šeimos draugus.

Liūtas

Tylos, poilsio ir ramybės metas. Nepatartina persidirbti. Galimas slaptas romantiškas nuotykis.

Mergelė

Sėkmingas metas rizikingam sumanymui įgyvendinti. Tiesa, namie kovą už principus reikėtų keisti kova už meilę: būkite nuoširdesni sutuoktiniui.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Itin svarbu, kad jus palaikytų draugai, partneriai, tad ir problemų vieniems spręsti nereikėtų, tarkitės, prašykite pagalbos. Tai geras laikas įvairiems susitikimams, susitarimams, apsipirkti. Būkite dosnūs, tuomet gyvenimas jums atsivers nauju žavesiu.

REKLAMA

Skorpionas

Daugiau bendraukite, kalbėkite, aiškinkite apie savo projektus, planus, naujas idėjas. Būsite išgirsti, įvertinti: paaiškės, kad turite aibę draugų bei sąjungininkų.

Šaulys

Iš tiesų geriau daugiau laiko praleisti namie.

Ožiaragis

Tai džiaugsmo, nuoširdumo, Fortūnos metas. Jums viskas sklandžiai klojasi. Tai palanki proga itin svarbiems susitikimams, tiek dalykiniams, tiek asmeniniams. Pasistenkite daugiau dėmesio skirti savo vaikams.

Vandenis Šiandien itin svarbu pareiga šeimai, sutuoktiniui. Pamėginkite (jums tai puikai pavyks) ištaisyti bendravimo klaidas, atlyginti nuoskaudas.

Žuvys

Taikykitės, draugaukite. Ieškokite sąjunginių, tarpininkų. Pasikliaukite atsitiktinumu, manevruokite, neužsispirkite. Tai, beje, gera proga ką nors padovanoti savo porai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų