REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Melanie ir Scottas Mcclure  (nuotr. facebook.com)

Naujausi tyrimai atskleidė, kad 1 iš 3 moterų sunku sekso metu pajusti orgazmą, tačiau šiai porai tai negalioja. Jie teigia, jog pasitenkinimą pajuntą vos pasikabinę.

18

Naujausi tyrimai atskleidė, kad 1 iš 3 moterų sunku sekso metu pajusti orgazmą, tačiau šiai porai tai negalioja. Jie teigia, jog pasitenkinimą pajuntą vos pasikabinę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyras ir žmona Melanie ir Scottas Mcclure sako, kad orgazmą pajusti gali ne tik mylėdamiesi, bet ir kvėpuodami ar šokdami lietuje.

REKLAMA

Iš Teksaso, JAV kilusios poros orgazmai gali tęstis net 18 valandų. Pasak Melanie ir Scotto, juodu sieja stiprus ryšys, tad vienam jų kitame kambaryje patyrus orgazmą, tą patį pajunta ir antrasis. 8 metus santuokoje gyvenantys sutuoktiniai atskleidžia, kad galima išmokti kontroliuoti šiuos potyrius.

Melanie ir Scottas vadovauja kampanijai „Ecstatic hearts“, mokančiai žmones apie „Tantra“, jogos pagrindu sukurtą praktiką, kuri seksualinę energiją panaudoja padedant pasiekti aukščiausią sąmoningumo būseną. Pasak poros, ši praktika naudinga, nes padidina intymumą, energiją ir padeda patirti nuostabius orgazmus. Taip pat teigiama, kad kūno, proto ir sielos vienybė leidžia pasiekti aukščiausią ekstazės būseną.

REKLAMA
REKLAMA

„Praktikuojant „Tantra“, Melanie ir aš, tiesiog kvėpuodami, apsikabindami, prisiliesdami, o taip pat ir mylėdamiesi, galime pajusti stiprius orgazmus. Netgi įvairūs garsai ir skoniai gali mums padėti pajusti ekstazės būseną. Mes taip pat galime pajusti orgazmus su žmonėmis, su kuriais nė karto nesimylėjome, tačiau kurie taip pat praktikuoja „Tantra“, - sakė Scottas. „Prieš kelis mėnesius stovyklavome su dviem draugais. Danguje pasirodžius žaibui ir griaustiniui, visi mes pajutome orgazmus. Kai išmoksti tai patirti, gyvenimas tampa laimingesnis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nuo tada kai Scottas ir aš vienas kitam atvėrėme savo širdis, kas mėnesį patiriu 8-9 valandų trukmės orgazmus. Ekstazės būsenoje galiu atsidurti pajutusi tam tikrą žemės, augalų ir vandens energiją. Tai įvyko gerokai anksčiau, nei Scottas ir aš pirmą kartą pasimylėjome. Tikime, kad arčiausiai dieviškųjų būtybių būname būtent orgazmo metu, nes tuomet tampame atviri, laisvi ir džiaugsmingi. Tai įvykus pirmą kartą, Scottas ir aš manėme esantys mutantai. Šiuo metu sugebame to paties išmokyti ir savo mokinius. Praeitą mėnesį tapome liudininkais akimirkos, kai viename kambaryje esantis 12 mokinių būrys pajuto orgazmus vien tik išgirdus tam tikrus garsus. Jei tik pažadini visus savo pojūčius, atsiranda labai daug būdų, kuomet galima pajusti orgazmą“, - pasakojo Melanie.

REKLAMA

Scotto gyvenimas buvo visai kitoks. Prieš 20 metų jis kentėjo nuo priešlaikinės ejakuliacijos, o išmokęs „Tantra“ subtilybių jis tapo daug geresniu mylimuoju.

„Būdamas maždaug dvidešimties, aš baigdavau per anksti, tad pradėjau praktikuoti „Tantra“, nes lovoje norėjau tapti geresniu. Tuo metu korporacinėje įmonėje dirbdavau maždaug 100 valandų trukmės darbo savaites ir šiomis praktikomis nelabai tikėjau, bet kažkodėl visko nemečiau ir tik vėliau supratau, kuo skiriasi ejakuliacija ir orgazmas, ir kad pastarasis yra intensyvesnis“, - pasakojo Scottas.

REKLAMA

Nepaisant to, Scotto potyriai patobulėjo dar labiau, kai jis susipažino su Melanie. Juodu susidomėjo „Tantra“ ir pradėjo justi beprotiškus orgazmus, kuriais mėgaujasi iki šiol.

„Aš ir Scottas susipažino draugų vestuvėse 2008-aisiais. Iš karto pajutome ryšį, o po ketvirto pasimatymo jau kartu apsigyvenome. Žinojome, kad tinkame vienas kitam. Bėgant laikui gerėjo ir mūsų santykiai lovoje“, - sakė moteris. „Mudu pradėjome intensyviai mokytis ir domėtis, kaip gauti ir siųsti skirtingas seksualines energijas. Pirmąjį ilgai trukusį orgazmą apturėjau prieš kelis metus. Tuo metu mudu stovyklavome.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Melanie ir Scottas, siekdami savo žinias perduoti kitiems, 2013-aisiais įkūrė kampaniją „Ecstatic hearts“ ir visame pasaulyje, interneto pagalba, veda virtualias pamokas ir gyvus susibūrimus.

„Kartais patys nustembame, kokie stiprūs orgazmai mus aplanko. Dažniausiai, kai jaučiame šį malonumą, viską suvokiame ir galime patys reguliuoti jo intensyvumą. Jaučiamės kaip Dievai, nes pajuntame Žemės mums siunčiamas galias“, - sakė vyras. „Man ir Melanie labiausiai rūpi šios žinios ir meilės skleidimas kitiems bei pagalba, kurios metu daugiausia dėmesio skiriama kitam asmeniui. Norime, kad kiti patirtų džiaugsmą ir tą magiškai nuostabią meilę, kurią susikurti gali kiekvienas.“

REKLAMA

Melanie ir Scotto patarimai:

1. Skleiskite garsus: tai darydami jūs tampate atviri, ekspresyvūs ir išliejate visą savo energiją. Įrodyta, kad orgazmo metu skleidžiami garsai jį tik dar labiau sustiprina. Taigi, mylėdamiesi rėkite, dejuokite ir šaukite.

2. Giliai kvėpuokite: taip tik pailgės patiriamo orgazmo trukmė. Gilūs įkvėpimai padės patirti tai, ko dar nesate patyrę.

3. Įsivaizduokite savo energiją: mylėdamiesi įsivaizduokite, kaip jūsų skleidžiama energija juda po visą kūną, o ne iš jo. Atkreipkite dėmesį į tai, kas vyksta jūsų kūne, o ne siekite ejakuliacijos. Glamonės ir partnerio lietimas, mėgavimasis kiekviena intymumo akimirka leis patirti pasitenkinimą teikiančius ir magiškus orgazmus abiems pusėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų